Тука има, тука нема... първомартенски лидерски дебат

Борисов и Нинова май пак не се разбраха кой с кого да спори
181
Тука има, тука нема... първомартенски лидерски дебат
Колаж: Dnes.bg

Ще има или не лидерски дебат между председателите на двете най-големи партии Бойко Борисов и Корнелия Нинова, на какъвто двамата взаимно се канят от дни? Остава неясно, но за утре отговорът е по-скоро не.

Лидерите на ГЕРБ и БСП отново не се разбраха за дебата, който последно бе планиран за 1 март вечерта в НДК.

Още по темата

Борисов заяви в съобщение, разпространено от пресцентъра на партията му, че е разговарял с Нинова по телефона днес.

"Тя за пореден път отказа всички форми на дебат, които трите национални телевизии и аз и моят екип предложихме. Очевидно г-жа Нинова има проблем да представи екипа си и държи дебат да не се състои", коментира Борисов.

Задочно соцлидерката също отговори с настояването лидерският дебат да се състои "очи в очи".

"Неприемливо е за нас да се смесват формите - експерти и лидери заедно, защото хората заслужават да чуят от първо лице визията на всеки един лидер за бъдещето на България. Съгласие по това не беше постигнато между екипите на БСП и ГЕРБ и затова лидерският дебат не може да бъде осъществен", заявява тя, цитирана от пресцентъра на БСП.

Борисов пък подчертава, че се е съгласил на пряк дебат с нея в отделен модул. Приел преди това също в отделен модул да спорят екипите на ГЕРБ и БСП.

"Г-жа Нинова отказва. Аз и екипът ми ще бъдем на 1 март 2017 г. в зала 6 на НДК, където сме поканени от трите национални телевизии в 19:30 часа", добавя експремиерът.

Сутринта Нинова изтъкна, че с Борисов не са "конферансиета" и настоя, че дебатите трябва да се проведат отделно - лидер срещу лидер и екип срещу екип. "Корнелия Нинова е готова и чака - когато ГЕРБ решат, че искат лидерски дебат очи в очи, да дебатира с Бойко Борисов по важните за страната и гражданите теми", посочват от екипа й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С образованите хора няма сблъсъци, пионерче, с тях има дебат.И Борисов, и Нинова са едни селски викачи, говорещи с надути фрази.
28
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 26ти си изпращял тотално бе
27
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много увъртане Бойко,с екип без екип,накрая голи.Викат те на дебат ТИ да кажеш нещо.А не да се биеш.Излагаш се.Но от друга страна ще се изложиш повече на живо, така че по добре да подаваш ръка за целуване на кметове и да живееш в света на дон Корлеоне
26
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
26 какво, да не те е страх да видиш на какво ще стане Боко след сблъсък с образован човек, без да има 10 човека около него да му пригласят? А то като се сборят екипи, сякаш няма да има викане и надвикване. :D
25
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нинова издиша тотално с отказа за задълбочен експертен дебат между експерти писали програми, доказват се твърденията, че е обградена с дъщери и внуци номеклатурчици нямащи представа как се управлява ефективно държава. Соловите изпълнения са присъщи на неудачниците г-жо Нинова.
24
20
 
9
 
! Отговори
Пенсионер преди 7 години
Естествено, че Корнелия Нинова няма да се съгласи. От началото на "прехода" БСП ни проглуши ушите с лъжите си какви супер експерти имали, на практика се оказа, че техните експерти са въздух под налягане и всеки път балонът им се пука и ни задушава със зловонието на комунистическите престъпления и грабежи, Не могат и няма какво да доказват с идиотската си "програма" Тяхната програма е да забогатяват все повече, слугувайки на Кремъл вече в продължение на повече от 70 години.
23
5
 
28
 
! Отговори
шубето гоуем страх преди 7 години
Тиквата се наака от шубе и сега замазва акото в опит да го видим.
22
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще я видим страхливата *** ще дойде ли вечерта :)
21
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов и Нинова са едно и също.Даже и на двамата децата им са в САЩ
20
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега ПР- ите на Нинова ще пуснат кучетата да лаят - "видите ли Борисов е страхливец да се яви на дебат." И колкото повечко не се явява, толкова повечко ще им пресипват гласовете, после ще се включат политолозите на синджир да обясняват какво да мислим. А на изборите ще осъзнаят, че народа пак е мъдър и поставя всички там където трябва да са.
19
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боцко и дебати...пфффффЧе тоя не може да чете ,а срича..вие дебати!
18
1
 
20
 
! Отговори
Европеец преди 7 години
Неговата "приятелка" Меркел сега влиза в предизборна ,да види там дебата как се прави и дали има експерти :) чикън
17
2
 
10
 
! Отговори
hehe преди 7 години
Троловете цъкат като разпрани виждам.
16
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И двамата не стават. Едната беше депутатка и директорка, а другия премиер и кмет и се видя че не са качествени. Най-добре е да се върнат на борсата.
15
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спорят за глупости а най-важният проблем за заплатите и пенсиите си остава.
14
35
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Позицията на Нинова е губеща. Изборите не са за Президент, а за Народно събрание. В смисъл, народа гласува за програма на база на това какво е история на една партия, на това какво е съградила, а не изговорил и обещала/а лидерът/ката им. Единствения шанс на Нинова е да излъже Борисов, че той е по голем от партията на която е председател и така да настрои съпартийците си срещу него. Нещо като Сталин, нещо като Червенков, нещо като много остарял сценарий от нафталина на Кръстьо (Хаим) Раковски.
13
8
 
40
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
БОКО Е НЕКОМПЕТЕНТЕН ПО МНОГО ТЕМИ И ЗАТОВА СЕ ОПИТВА ДА ЗАМАЗВА ОТГОВОРИТЕ СИ. ЯВНО СЕ СТРАХУВА, ЧЕ ЩЕ СТАНЕ СМЕШЕН В ЕДИН ДИРЕКТЕН РАЗГОВОР И ЩЕ МУ ЛЪСНАТ ПРОСТОТИИТЕ.
12
5
 
36
 
! Отговори
Мутров преди 7 години
Някой да е чувал или виждал мутра да ходи сам!?Той е "силен" когато край него има глутница с мутрета!
11
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като на Боко не му стиска да застане срещу нея...Тя не умее да се навежда като теб на всеки който те пожелае ... от "началниците" де.Иначе пред простолюдието си голям юнак
10
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само като чух за дебат по новините и си казах, тоя няма да се съгласи, всички си го знаем колко е тъпичък, и като се замисля хем си го знаем хем си го избираме. То е ясно че е голям комик, но защо да ни бъде мин. председател. И сега да ви кажа или и аз незнам къде да се обадя да кажа започнали са да дават ГЕРБ пари за изборите на ***.