След толкова много изпитания... сега било време за единство

Отново трябвало да доказваме достойното си място сред другите
Обновена: 3 мар 2017 13:32 | 3 мар 2017 13:25, Камелия Цветанова
100
След толкова много изпитания... сега било време за единство
Снимка: Булфото, архив

Бившият премиер и лидер на НДСВ Симеон Саксобургготски призова за единство на нацията и поздрави българския народ за националния ни празник.

Още по темата
"Скъпи сънародници, където и да се намирате в този паметен за нашия народ ден, нека да сведем глави и да се помолим за всички, които дадоха живота си за свободата на Отечеството и пак да се замислим всички в молитва Господ да ни обедини, за да спасим България", коментира той, цитиран от пресофиса си.
 
Сакскобургготски припомня, че неведнъж българската история ни е учила, че побеждаваме, когато сме обединени.

"Единството ни е нужно и сега, когато трябва да възродим нашата страна след толкова много изпитания, когато искаме да я направим място за достоен живот на хората, когато за пореден път трябва да доказваме достойното си място сред другите народи. Следването на този идеал не търпи приоритет на лични интереси. Нека в тези начинания ни послужат като пример героите, чиято памет почитаме днес, които са били мъдри и смели да поставят България над всичко“, се посочва в поздравителния му адрес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
4
 
9
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
*** .България няма ,царе ,династии ,благородници и прочие от 1396 !!!!! Долен Кобург виж си дългия крив клюн и кекавото тяло и веднага ти личи ,че не си наш .Стой си в España и не давай ни акъл ,ни поздрави.
42
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Единство ? Русия са ''Против'' както винаги
41
4
 
8
 
! Отговори
саки преди 7 години
Къде е алчната му сестра ?
40
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имаме си и Цар и Отечество,но и много промити мозъци от комунистите след 09.09.1944г..Когато дойде онова поколение българи в което вече ги няма "промитите мозъци"тогава в България ще стане по добре.
39
1
 
17
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Аз единство с крадците и разрушителите на България не правя !Първо нов Народен съд, затвор, бесилки и Белене и тогава може.Иначе излиза, че жертвите и палачите трябва да правят единство в името на блогополучието на вторите.
38
1
 
16
 
! Отговори
срамота преди 7 години
Дедо Цар е готов да заложи България на ролетка винаги!Без да му мигне окото.Само и само да купи играчки на малкия престолонаследник прин Хасан.Дедо Цар е патриот.
37
1
 
13
 
! Отговори
ined преди 7 години
Рептилоидос клептоманикус
36
4
 
5
 
! Отговори
Архивите помнят ! преди 7 години
Мони, кажи нещо за "Реното", за Алпина-кабрио дето ти подари бай Тошо, с което се ду пред жена си !? Защото от "Цар" просяк в Европа само той ти направи такъв подарък !
35
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бог да пази Царя и Отечеството!!!
34
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички политици единни в грабенето и краденето.Защо според вас на народното събрание пише: "Съединението прави силата"
33
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А чипа ???
32
3
 
15
 
! Отговори
крадлив Цар преди 7 години
Трябва пак да се намърдам в политиката, че не можах горитие на Витоша да исека!
31
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак ни обещава сега ама....единство.Колко?800 дни?
30
1
 
7
 
! Отговори
дядо Йоцо преди 7 години
"Единството ни е нужно и сега, когато трябва да възродим нашата страна след толкова много изпитания, когато искаме да я направим място за достоен живот на хората,.естествено, че ви е нужно единство - оФцете вече надигат глава, "не искат повече постарому", а на вас ви е ясно, че повече "не можете по старому" и, че много лесно може да ви се изплъзне контрола над офцете, над който контрол работите вече почти 300 години. Важно нещо е контрола, когато знаеш, че държиш в ръцете си крадено!
29
3
 
20
 
! Отговори
Офф ,да се омита преди 7 години
Крадливия и алчен дядо Цар заслужава само презрение.Да връща горите които открадна и да се омита.Дано не е вярно, че е теглил огромни кредити срещу тези гори.Дядо му никога нищо не е купувал.Взели са го като най-бедния монарх , само заради потеклото му.А Симеон се оказа обикновен дърт мо.шеник.Доведоха го Илия Павлов и онази шушумига Георги Марков ,който сега е станал личен придворен на банкянския ***.
28
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днес изпуснах ракиата на земята, бутилката се счупи и навсякъде умаше стъкла. Скъпиценната течност се разля по новия ми килим, абе пълен кошмар. Ударих си един шамар и си казах- така е като гласуваш за Бойко и ГЕРБ, те да виновни за всички беди във вселената
27
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сетила се Мара!Крадаха,лудуваха...напълниха си гушите...иии сега единство!Виновниците до стената!
26
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига с този Боко.Абе не ви ли омръзна и на празника.Ненормалници!Скапана нация!
25
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен--------------Единство на нацията няма да има, докато Бойко Борисов се по.....Единство на нацията няма да има докато руски мекepeта дърпат конците на политиката. Банкянската тиква не щяла флотилия а искала "лодки и платноходки", *** щяла да налага вето за санкциите, Радев ляга и става с думите "санкциите срущу Русия да се отменят". Докато руския интерес е предимство пред българския така ще бъде!
24
1
 
4
 
! Отговори
снайпера преди 7 години
Аз на него разчитам, да направи последното казино в БГ. както е направено и първото, в моето градче.Поне няма да опъва австийските велможи, като принца Кирчо.