След толкова много изпитания... сега било време за единство

Отново трябвало да доказваме достойното си място сред другите
Обновена: 3 мар 2017 13:32 | 3 мар 2017 13:25, Камелия Цветанова
100
След толкова много изпитания... сега било време за единство
Снимка: Булфото, архив

Бившият премиер и лидер на НДСВ Симеон Саксобургготски призова за единство на нацията и поздрави българския народ за националния ни празник.

Още по темата
"Скъпи сънародници, където и да се намирате в този паметен за нашия народ ден, нека да сведем глави и да се помолим за всички, които дадоха живота си за свободата на Отечеството и пак да се замислим всички в молитва Господ да ни обедини, за да спасим България", коментира той, цитиран от пресофиса си.
 
Сакскобургготски припомня, че неведнъж българската история ни е учила, че побеждаваме, когато сме обединени.

"Единството ни е нужно и сега, когато трябва да възродим нашата страна след толкова много изпитания, когато искаме да я направим място за достоен живот на хората, когато за пореден път трябва да доказваме достойното си място сред другите народи. Следването на този идеал не търпи приоритет на лични интереси. Нека в тези начинания ни послужат като пример героите, чиято памет почитаме днес, които са били мъдри и смели да поставят България над всичко“, се посочва в поздравителния му адрес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
6
 
16
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
Кой каквото и да говори, по времето на НДСВ бе рай за малкия и среден бизнес, всички други гледат да го унищожат.Основната му грешка на Симеон бе, че се помисли за цар, а държавата-за лично негова собственост. Ако бе отговорил на очакванията на народа си, който го посрещна с отворени обятия-сега щеше да има паметник приживе.Крадливите му юпита го пратиха на бунището на историята.
2
1
 
20
 
! Отговори
zeus преди 7 години
Само не мога да разбера по каква причина толкова често изравяте мумиятa на Крадлив Дедо от нафталина и ни го поднасяте претоплен?
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ха Ха Ха Дядови мадрицкия Х**