Посланието на Ахмед Доган: Свобода или Ердоган!

"Писмото е неговия обет за вярност към България"
17 мар 2017 10:07,
114
Посланието на Ахмед Доган: Свобода или Ердоган!
Снимка: архив Reuters

В писмото на Ахмед Доган, което той публикува, се чете посланието "Свобода или Ердоган!". Това смята главният редактор на сайта 24rodopi.com и един от познавачите на процесите в ДПС Илхан Андай.

"Писмото на Доган е по-скоро неговата клетва и неговият обет за вярност към България. Той показва, че на 100% е във форма", коментира той. Според журналиста посланието "Свобода или Ердоган" Доган е започнал от конференцията, по време на която Октай Енимехмедов се опита да стреля по него.

"През тази призма на посланието сега трябва да си зададем въпрос кой натиска онзи спусък и дали всичко не идва от Анкара", каза още журналистът пред Нова тв.

Още по темата

Според него посланието на Доган е към онези 400 000-500 000 избиратели на ДПС и то е: "Време е за избор. Избирате спокойния дом или султаната, който е заложен да се случи след 17 април".

Според Андай в писмото на почетния лидер на ДПС се усещал и отчаяният тон на човека пустиня. "Видите ли, Хан Аспарух е първият воин, не дай Боже аз да съм последният", смята Андай.

Според журналиста в момента Ердоган води своята битка със Западна Европа и използва и България, защото ние не сме толкова силни да контрираме.

И според изборния експерт Михаил Константинов посланието на Доган е във вярната посока.

"На мен ДПС не ми е любима партия, но в случая не мога да не призная, че нещата, казани от Ахмед Доган, са верни. Добре е, че той ги казва. Това би трябвало да успокои нещата в някаква степен, защото турската общност в България е разбунена. Тя не знае към кого да отиде", коментира професорът.

Според него една от целите на посланието е да ориентират турската общност у нас да избере Доган или Местан.

"Очевидно е и, че от Турция към нас се трансферира несигурност. Има вече директни заплахи от типа: "Ще ви пуснем бежанците".  Бежанци няма, а хората, които ще ни пуснат, трябва да бъдат спрени. Трябва ясно да заявим, че нашата граница ще бъде пазена с всички законни средства", каза още Константинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
8
 
! Отговори
КОНСТИТУЦИЯ преди 7 години
Чл. 11. (4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт.
56
1
 
3
 
! Отговори
Конституция преди 7 години
Конституция на Република БългарияЧл. 11.(4) Не могат да се образуват политически партии на етни
55
5
 
5
 
! Отговори
помак преди 7 години
ДПС е мафиотска структора довела мюсулманите в БГ до просешка тояга! ДПС трябва да е извън НС.ДПС 2%..ДОСТ 4%. Доган в кауша и заграбеното върнато на мюсулманите!
54
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бравос! Доган пак раздаде "порция"!!!
53
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На България ѝ е нужно обединение,повече от всякога.Но,БСП трябва да се замисли,дали е демократична партия.Радостно е,че с остаряването някои хора се връщат към философията и поглеждат мъдро към действителноста.След тези думи на шефа на ДПС,да видим делата,защото Турция и Русия няма да се откажат,така лесно от Доган.
52
1
 
6
 
! Отговори
до 60 преди 7 години
Защо ДОСТ българска ли е? Не съм за ДПС, но тука тези партии се борят за гласовете на техните избиратели. Ясно, че българин освен ако няма интерес за тях няма да гласува. Е ДОСТ на Ердоган ли да има влияние в следващия парламент? Дали това ще е добре за държавата.
51
0
 
15
 
! Отговори
да преди 7 години
ДПС е откровено антибългарска партия, въпреки членуването в нея на някои българи - нагаждачи. Нашите българи-мохамедани са си чисти български граждани и като такива трябва да имат свободата да членуват в различни политически формации, а не насила да бъдат принуждавани, както беше досега да са членове на етническо-мафиотската партия ДПС.
50
3
 
15
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
На Доган изобщо не му пука за България, пука му единствено догано-сарайската фирма ДПС да носи власт и пари. Уплашен е и затова замазва очите с приказки, които имат за цел да съхранят етническата партия.
49
5
 
14
 
! Отговори
От Бруней преди 7 години
Цялата работа е че Доган не обича някой да му дърпа конците и иска той да е единствения кукловод, а не че му пука за България.
48
5
 
11
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Да сте чули сътрудник на комунистическата ДС да е изкаран лош,всички са чисти като сълза родолюбци и патриоти,винаги са на власт ,а държавата е пълен провал.Кой изпи бирата?
47
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА НЕ СЕ УСЕЩАТЕ КАКЪВ К.....КАПАН ПРАВЯТ НА БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА УЖ СА ВРАГОВЕ А СЛЕД ИЗБОРИТЕ СА ЗАЕДНО И ОТНОВО ЩЕ КОМАНДВАТ С ТЕХНИТЕ ГЛАСОВЕ КОЕ ДА Е ПРАВИТЕЛСТВО
46
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искам да видя български политик,който обича България и се стреми да допринесе се нещо за България,а не за себе си,обаче него виждам за съжаление!!!
45
3
 
4
 
! Отговори
до 50 преди 7 години
А, ти каква си по...га ?.
44
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Очаквах да чуя това което казва Доган от някой политик от двете големи партии. Защото това би успокоило българите, че ако не друго политиците поне осъзнават международната обстановка в момента. Турция вече отрито се намесва в изборите ни, там се надига неоосманизъм и диктатура. Ердоган показва пълно незачитане на основните човешки права, вече не крие и териториалните претенции към съседите си. Това са все неща които трябва да ни притесняват и то много.
43
4
 
13
 
! Отговори
risk assessor. преди 7 години
До тъжен факт за ДПС:"Тази партия трябва да се закрие."Пич, в ЕС партии се закриват само , ако са откровено фашистки или расистки!Нито ДПС, нито ДОСТ са такива. В тях членуват и българи, и турци.Въпросът ДПС или ДОСТ трябва да се реши с политически средства и решението е в ръцете на техните избиратели.Предстои им труден избор, както вече казах.
42
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ненавиждам евроатлантическите двуполови същества защото продават България на турските ***.
41
4
 
11
 
! Отговори
risk assessor. преди 7 години
До Анонимен 41:"ДОСТ е проевропейска прогресивна партия, а не финансиран от Москва допотопен комунизъм."ДОСТ са проевропейска, но и протурска.ДПС са проруска, но и пробългарска.Труден избор!
40
6
 
16
 
! Отговори
до 41 преди 7 години
Каква европейска партия е ДОСТ като проксрва интересите на Ердоган и Турция в Бг ?. Изглежда си роден след 2000 година та драскаш такива глупости или се дрогираш нон стоп.
39
4
 
24
 
! Отговори
Кукловодът преди 7 години
Истината е друга . Истината мили Българи ( без значение от какъв етнос сме ) че нашите политици се скъсаха да крадат и мамят . И вместо сега да имаме ограда като чудо и приказ и да сме сигурни че ще можем да спрем наплива на ОРДАТА , сега ще се чудим какво ще правим след МАЙ месец . Тиквока и Цвърчака толкова крадоха , че ни оставиха голи и боси ВСИЧКИ заедно . Ако имахме ограда като за света дали ако се наложеше да пискаме помощ от жива сила , еропа нямаше ли да се притече . БОКО на Бесилото
38
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДОСТ е проевропейска прогресивна партия, а не финансиран от Москва допотопен комунизъм.