Тънки сметки: Патриот иска техен премиер

Юлиан Ангелов твърди, че само така ще реализират политиките си
31 мар 2017 11:37,
50

Коалицията на Обединените патриоти днес ще проведе вътрешно коалиционна среща, в която ще се обсъдят приоритетите и целите им в управлението на държавата. Появиха се твърдения в медийното пространство, че Патриотите ще поставят условието министър-председател на България да не бъде Бойко Борисов, а някой от патриотичната коалиция.

Юлиан Ангелов от политическата формация заяви в студиото на "България сутрин", че официално такова решение все още не е взето, но подкрепя виждането.

Още по темата

"Министър-председател на България трябва да бъде човек от Обединените патриоти!", посочи политикът пред Bulgaria ON AIR.

Ангелов коментира какви са приоритетите на коалицията в новото управление и подчерта, че Патриотите сега са фактор, без когото не може да се формира правителство.

"Сега можем да реализираме политиките, които предлагаме. Ако искаме да ги осъществим, най-вероятно трябва да участваме в изпълнителната власт", твърди той.

По време на разговора се обърна внимание и на блокадата по границата с Турция, която Патриотите организираха. Прокуратурата се самосезира по чл. 169 и започна разследване по повод действията на политиците от формацията.

"Това не ни притеснява, не сме нарушили законите на България. Благодарение на Обединените патриоти партия ДОСТ не влезе в парламента", категоричен бе Ангелов.

Попитан защо някои представители на коалицията влизаха във вербална и физическа комуникация с някои от блокираните от Патриотите изселници на границата, сред които и възрастни жени, Ангелов отговори: "Едностранчиво бяха представени репортажите от блокадата. Много хора бяха пропускани и това не беше показано".

Политикът коментира видеото с възрастната жена  и реакцията на Валери Симеонов спрямо нея, което се разпространи в медиите като твърди: "Тази жена е минала оттам и е спряла. Появяват се двама души и започват да снимат с телефоните си, докато чакат да се появи провокация, която да бъде записана".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така да се прави , че скоро да има нови избори. И още отхвърлени от НС яслата.
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То пък и Пушкин е един славянин
40
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Патриотите да спечелят избори, пък после да плачат за министерски кресла. Сега имат нахалството да искат премиерски пост. Наглост и простафелщина.Бойко да състави правителство на малцинството само от ГЕРБ. Това е най-добрата опция за България. Патриотите са жалки с едни 9%, освен това им намалява електоратът. Л.у.м.п.е.н пролетариат - това са те с милиционери за лидери.И не е нужно в управлението на Европейска България да има агенти на колхоза.
39
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много интересна коалиция. От една страна проевропейска партия, която се ръководи от Брюксел, от друга страна-проруска формация с тесни връзки с Русия.И от Брюксел и от Москва ще дърпат съответните каишки. Ще бъде интересно.
38
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПАТРИОТИТЕ ТРЯБВА ДА СЛОЖАТ ЗДРАВ ЧАТАЛ НА ВРАТА НА БОРИСОВ,А ВОЛЕН ДА ПОМАГА ОТЗАД СЪС ЗЛАТНИЯ СИ ПРЪСТ.
37
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТОВА Е ПРАВИЛНО. БОРИСОВ Е МНОГО ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ И Е ДОБРЕ ДА БЪДЕ ИЗОЛИРАН.
36
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази водеща да се научи да изслушва, да не прекъсва, да не задава едни и същи въпроси по няколко пъти. Нямам думи за червилото ѝ - става за нощен клуб. Поредната анти-българска журналистика.
35
5
 
3
 
! Отговори
уля се преди 7 години
този приказва врели-некипели! Вярва ли си, че това ще стане! Ей затова не ги харесвам, брей, приказват неща дето няма как да станат
34
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Смешници нямало премиер нямало правителстяо и на другите избори я стигнетв пак 9% я не. По скоро не.
33
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руска не българска. Автора е Пушкин.
32
1
 
6
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
Приемете поне закон за двойното гражданство и тогава искайте !
31
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който се съюзи с Бойко става като Рамадан Кънев.
30
0
 
10
 
! Отговори
Въпросче преди 7 години
ПФ, няма ли да покажете реакция, относно безумното поскъпване на ток, парно, вода, газ. 1. Що не питате ББ, защо се повишават цените? - преди да правите престъпни коалициипри наличие, че ЕС се договори ГАЗПРОМ да намали цените със 40% - включително и за БГ.Иванов шефа на КЕВР е назначен 2015 от ГЕРБ.2. Що не приехте закон, който не живее в БГ повече от 6 месеца няма право да гласува.Одите като улави по границата.3. Няма ли да ревизирате Постановление 208, искате фесовеББ е срещу християните
29
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слагам сто кинта на всеки,че няма да изкара 6месеца това правителство.Ако въобще се състои де.
28
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви министри бре? Забравихте ли за референдума? Подготвяйте бързо мажоритарния вот и се саморазпускайте!!!
27
1
 
6
 
! Отговори
Уточнение преди 7 години
Това не е демонстрация на тънки сметки.Това е демонстрация на неумение да се правят сметки.
26
0
 
4
 
! Отговори
бай Петко преди 7 години
Юлианчо, знаеш ли приказката за дядото, бабата и златната рибка ? Бабата накрая искала и царица да стане. Рибката й изпълнила и това желанието, но дядото като се върнал бабата го изгонила. Оплакал се дядото на златната рибка, тя плеснала с опашката и бабата пак в старата колиба до счупеното корито ! Българска народна приказка.
25
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има премиер от патриотите, има правителство, няма премиер, няма правителство.
24
0
 
1
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Дайте им карт бланш за изява заедно с дата за избори,защоте ще трябва.
23
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Милите премиер искали... Заедно едвам събрахте 300 000гласа ако бяхте отделно щяхте да гледате парламент само по новините.