Сметки: ГЕРБ дава на Патриотите 4 министерства?

Преговорният екип е мъжки - Цветанов, Горанов и Добрев
329
Сметки: ГЕРБ дава на Патриотите 4 министерства?
Този път Борисов ще заложи на мъжки преговорен екип. Снимка: Булфото, архив

След като политическите совалки за последния кабинет на ГЕРБ бяха водени женско трио, този път партията залага на силния пол.

Цветан Цветанов, Владислав Горанов и Делян Добрев са остриетата на преговорния екип, който ще има тежката задача да чертае бъдещото правителство. Те са били определени на заседание в централата при Бойко Борисов, съобщава "Стандарт".

Още по темата

Четири министерства ще получат най-вероятно Обединените патриоти. Три от тях засега са сигурни – отбрана, енергетика и култура. Четвъртото ще бъде договорено и решено в хода на разговорите.

Патриотите поискали транспорт или екология, но ГЕРБ не били склонни да дадат тези ключови ресори.

Към този момент на Красимир Каракачанов не е предложено да бъде силов вицепремиер. По-скоро той ще бъде поканен за шеф на парламента.

Министерски кресла ще се предлагат само на патриотите. На партията на Веселин Марешки - "Воля", ще бъдат предложени зам.-министерски постове, както и да оглавят комисии в Народното събрание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоягата ще ги оправи. Само бой по картините крадливи! По ушите, че повече боли.
25
4
 
21
 
! Отговори
гост преди 7 години
До Грешка-Обясними,как ГЕРБ С 95 ще направи правителство .При първия вот на доверие пада в канала, що за разсъждения.
24
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега му е времето да вдигаш цените, Бойко! Докато още ти се радват, че са не избрали. Какво е това 18 %. водата - 5 лева, транспортът 2 лева, парното - 150 лв. Ще го понесат, бъди спокоен, за теб са готови на всякакъв мазохизъм. Пък така ще осигуриш няколко милиарда за самолети, кораби и лични сметки.
23
2
 
44
 
! Отговори
Ечо преди 7 години
Само като им гледам нахилените мутри и ми идва да повърна!
22
0
 
28
 
! Отговори
актьор преди 7 години
то и Веждичката беше клоун ама тея направо ще изкъртят културата, само не знам това какво е драма, комедия или пародия а за другите министерства да не говорим, че там кашата ще е още по голяма
21
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПАТРИОТИТЕ МОЖЕ ДА СИ ИЗМОЛЯТ ОТ ИВА ПРОКОПИЕВ И КОМПАНИЯ ПОНЕ ОЩЕ ЕДНО МИНИСТЕРСТВО.Да искат социалните грижи, нали ще вдигат пенсиите на 300 лева ВЕДНАГА?
20
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква хубава снимка, грабителите на България за трети път на държавната хранилка. Нинова щяла да връща социализамЪт, демокрацията си отивала??? Колко пъти тя имаше срещу с Амер. посланик? На българина гладувал за тези ментарджии ще му влезе четвъртит през зимата. Тогава ще излиза да си търси правата, а тези реши на снимката ще са напълнили сметките си с още милиони. А главният Тиквар с някой милиард. Плащайте овчовци, Батко ви спаси! Му-ха-ха!! С жестока беднотия! Харесват ли ви новите цени?
19
7
 
26
 
! Отговори
Грешка преди 7 години
Коалиционните партньори отново ще изядат главата на Бойко! Трябваше правителство на малцинството! И Волен и Валери ще теглят правителството силно надолу от самото начало докато в един момент не направят някоя брутална изцепка която ще развали коалицията - я бой на българска баба искаща да си упражни констуционното право, я агресия на дипломат или БГ граждани. Освен това, щом патриотите ще участват това означава че минималната пенсия скача на 300 лв, а от там се вдигат всички останали пенсии???
18
3
 
32
 
! Отговори
Зен преди 7 години
Айде и тези, ОП, оттекоха в канала! Който се е хванал на хорото с ГЕРБ не е прокопсал! Така и не разбират, че банкянският "гражданин" от Хераково кокал не дава безнаказано...
17
37
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 12Другарю, за цените питай др. Радев , др. Нинова и Герджиков . Това са мерките на БСП за борба с бедноста . Г-жа Лъжа си доказа името .
16
1
 
27
 
! Отговори
отврътен преди 7 години
Тези на снимката , всички са за нобелова награда !!!
15
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пировата победа на Тикварите! Колко са жалки! Ограбиха България, продължават, разложиха обществото с корупцията, направиха здравеопазването на бакалия, образованието Кънева го превърна в една каша от която няма излизане. За икономика и селско стопанство не се говори. А вдигането на цените беше благодарност за това, че им се вързаха и им гласуваха. Така е, когато се гласува за доказани крадци. Да не плачат сега, особено през зимата когато дойдат първите сметки за парно и ток. Честото да им е!
14
2
 
28
 
! Отговори
бай иван преди 7 години
Винаги съм твърдял че който гласува за Волен на края получава среден пръст ама наивници много. Спомням си когато подкрепи Орешарски как всички го анатемосваха и те, пак е в НС.
13
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уау госпожата как се е санирала в таз плетена рокля на черти ,*** на кой дизайнер е ? кой е"стилиста" ? пък как и стои -УаУ !
12
6
 
14
 
! Отговори
до 11 преди 7 години
Ама ти ако мислиш че едните и другите ще работят жестоко се лъжеш. Дават на Волен и Каракачанов енергетиката, не ми се мисли какви ще ги сътворят. Десните бяха единствените които имаха идея за реформа в съдебната с-***, уви скоро няма да стане.
11
3
 
37
 
! Отговори
истина е преди 7 години
На тази снимка се виждат най-големите *** !! За това България ще върви само на долу !!
10
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СНИМКАТА НА МАФИОТИТЕ
9
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
9, увеличението на газта с 30% от вчера какво е според теб? Законово публично ограбване на народа не е ли?
8
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Надявах се ОП да поискат образованието, за да се промени нещо.В момента системата е напълно корумпирана. С делегираните бюджети и едноличното им управление от директорите се стигна до там, че около половината пари се "усвояват" по разни схеми. Една огромна част от парите се дават на определени издателства, а те се отчитат където трябва. Добавяме и огромния брой европроекти и програми, чрез които се изхранват НПО-та и чиновници и става ясно защо образованието е зле в България.
7
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква снимка! Щастливи комунисти, отново във властта! Може би са така щастливи, защото следващата стъпка ,след като разделят баницата с патриотарите, ще бъде да изпълнят предизборните си обещания- повишаване на заплати и пенсии!