Патриотите – нестабилни, с коренно различни разбирания

Напусналият Димитър Байрактаров пред Bulgaria ON AIR
4 апр 2017 09:37,
24

Коалицията Обединените патриоти е несигурна като такава, на нея не може да се разчита, твърди напусналият преди месеци обединението Димитър Байрактаров.

В студиото на "Денят ON AIR" политикът заяви, че не съжалява за решението си да си тръгне от Патриотите. Избор, който е направил по морални и принципни съображения, както посочва той.

Още по темата

"В Обединените патриоти участват три различни субекта. Партиите Атака, ВМРО и Национален фронт за спасение на България (НФСБ) имат коренно различни разбирания за провеждане на политика. И в трите субекта няма подготвени кадри, с малки изключения", каза политикът пред Bulgaria ON AIR.

Байрактаров допълни още, че всяка една негова дума, казана при напускането му на коалицията, днес се е потвърдила. Също така той не изключи възможността с тръгването си той да е повлиял и предизвикал отлив на гласоподаватели.

"Решението ми бе плод на мой задълбочен анализ, който се случи едно-към-едно. Всичко, което съм казал вече е на повърхността".

Според бившия народен представител Обединените патриоти вече не са водеща партия в патриотичния сектор.

"Коалицията показва, че тя не е управлявана както трябва. Не се взимат правилни решения и, сякаш, "каруцарският" език взима превес", категоричен бе той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
4
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Димитър Байрактаров се оказва в момента полезният човек, щом работи за разцепването на ОП. И за това му се дава думата. Какво по-добро за Бойко от това да ги разцепи и да ги разиграва като пишман-реформаторите.
21
0
 
3
 
! Отговори
... преди 7 години
Болен Сидерастов, Шкембе войвода и другия даже не го знам кой е от тая коалиция! Но и в трите партии БГ патриотизма е доста по малък отколкото на Шин Хай Цу един китаец дето живее в Китайскаия град Сужоу провинция Анхуей и никога на е чувал за България! Тия там са такива продажници, че ако Ердоган или кой да е друг им предложи достатъчно пари ще продадът предадът и собствените си майки и деца даже! Виждали сме го това и го знаем!
20
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Волен не знам преборил ли е наркотиците, но Шефа на съюза на артистите - Христо Мутафчиев, КАТ жго хвана пиян-залян да шофира.....точно както твърдеше Волен, че се напива, ама май никой не забеляза. целта беш да ударят Волен. А че артистите са едни впияначени хипита е истина.
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Простихме се с незавимисостта в деня, в който влязохме във Валутния Борд и повееч не можехем да печатаме пари без позволение.
18
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви патриоти са тези психопатиСамо гледат да се тикнат някъде за много париАми че тия *** как може да им дадат да управляват и без това тоя нещастен народДа вървят вече да си починат от лудостта си ама всичките в някоя психиатрична клиника и да лишат хората от това да ги слушат и гледат
17
0
 
6
 
! Отговори
naco преди 7 години
Че,какво очаквате от ТРИ ДРУЖИНКИ водени от АГЕНТИ на ДС?!Да,да "Златните пръсти" в бъдещият "парламент" станаха ТРИ!?
16
0
 
7
 
! Отговори
тих великан 681 преди 7 години
Така е..Волен трябва да напусне Атака и със сигурност трябва да го прегледа психиатър.Няма как да се забрави подкрепата му за Бсп и Дпс заради пари,всички знаем че му дадоха много пари и за пари вдигна и знамето на Русия,която плюеше преди време,затова нямаше как Волен да спечели доверието на хората - лицемер!Струва ми се,че заради него,Бойко няма да иска да направи правителство с другите,затова колкото по скоро излезе от политиката Волен,толкова по добре ще да е Бойко да управлява с патриотите
15
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе Волен пребори ли наркотиците, че вече нещо не се чува или изборите минаха? Ако още не е свършил с тях му препоръчвам да отиде да ги гони на Слънчев бряг.
14
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скоро лидерите на падридиотите ще се сдобият с присъди като воленчо.
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До тих великан 681Волен е шизофреник, не знам още някой да му обръща сериозно внимание. Ако не бяха трите партии заедно щеше да гледа парламент само по новините.
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
клуб | българска класика | страницата на автора ПАТРИОТ Христо БотевПатриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата.И е добър християнин: не пропуща литургия; но и в черква затуй ходи, че черквата й търговия! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? залага си и жената.
11
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПАТРИОТИТЕ СА ГОЛЕМИ ТАРИКАТИ. УПОТРЕБЯВАТ ПАТРИОТИЗМА НА ХОРАТА ЗА ЛИЧНА ИЗГОДА.
10
2
 
7
 
! Отговори
тих великан 681 преди 7 години
Не омразата и лицемерието ни прави патриоти,а самосъзнанието и отговорността за последиците от всяка наша дума и действие.Преди всичко смятам патриотите за достойни хора,но ако се държат подобно.Какво достойно има в това да бият баби,монголи,черни и прочие???По скоро безотговорността за ненамесата на БАН в интеграцията,политическият нихилизъм в името на собствените интереси и всеразвитата полит. демагогия ме кара да се срамувам,че за 27 години нищо не сме постигнали,а просто оцеляваме..уви
9
6
 
8
 
! Отговори
тих великан 681 преди 7 години
Някои от лидерите на патриотите като Волен Сидеров омърси думата патриотизъм в БГ и да наистина разбиранията и ценностите им са всеки за себе си,но не и за Страната.Едните развяват руското знаме,а другите бият бабички по границата.И поради това много от хората гласуваха за Бойко,защото няма алтернатива и изобщо,ако се появи то може и от БГ да не остане нищо.Промяната идва от самите нас и манталитета ни,ако успеем да се сборим с това,наполовината сме спасили Страната си.Не омразата и лицемерие
8
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоз беше единствения свествен от цялата "патриотична" сбирщина. Поне аз го харесвах като говорише в парламента.
7
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Патриотите са сбирщина от неуравновесени хора. Все повече хора го виждат.Тези хора нямат опит да бъдат политици и преговарящи. Не виждам ,как ще се справят с работата освен да създават скандали и проблеми с различни държави. От което точно сега България няма нужда. Тази коалиция е обречена за жалост.
6
15
 
5
 
! Отговори
dnes преди 7 години
Всеки изритан поради глупост и некадърност , да му се даде трибуна в ДНЕС. Почна се !!!
5
5
 
15
 
! Отговори
реалист преди 7 години
Този е абсолютно прав.Какви министри ще предложат като в редиците им са само силно ограничени хора
4
5
 
12
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
И в трите субекта няма подготвени кадри, с малки изключения-------------Ключова фраза.Нито един от т.нар. патриоти не може да бъде нещо повече от площаден плювач.За висш държавен служител и дума да не става.
3
4
 
14
 
! Отговори
Istinata преди 7 години
Patriotite sa verno malko gnusari.jalko za imeto na partiata sega samo shte prechat na gerb shtoto ataka nali sa si bsp pod prikritie