Марешки твърдо: "Воля" е зад пълен мандат на ГЕРБ и Патриоти

С Борисов поговорили за мигрантите, Brexit, ЕС на скорости...
171
Марешки твърдо: "Воля" е зад пълен мандат на ГЕРБ и Патриоти
Снимка: ГЕРБ

Лидерът на най-новата партия в парламента "Воля" Веселин Марешки ще подкрепи пълен 4-годишен мандат на бъдещото правителство между ГЕРБ и Обединените патриоти.

Още по темата

Това е декларирал варненският бизнесмен по време на работна среща с лидерът на ГЕРБ и кандидат за премиер Бойко Борисов.

Българското председателство на ЕС, мигрантският натиск, Brexit, Европа на различни скорости и стабилността на бъдещото управление на страната са били сред основните теми на разговора, уточниха от пресцентъра на ГЕРБ.

Двамата политици са се обединили около извода, че по тези теми България се нуждае от надпартийност и национален консенсус.

Бойко Борисов за пореден път е декларирал, че ГЕРБ ще гарантира евроатлантическата ориентация на България и че основните приоритети пред център-дясното управление на страната остават ниските данъци и увеличаването на ръста на икономиката.

Екипите на ГЕРБ и "Воля" ще продължат да провеждат работни срещи за намиране на формулата за гарантиране

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Банда шимпанзета!
92
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Остават ни още няколко дни живот, преди да ни яхнат тези от снимката. Кратко беше спокойствието!
91
4
 
26
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Ние българите сме най-великият народ, най-интелигентните и най-умния народ, но преблемът ни е, че народът ни е много *** и си избира все простаци да го управляват.
90
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми що ревете тогава. Избрали са ги хората, дали са им доверие и сега ще управляват. А тези които са загубили и народът не им е гласувал довери сега се пенят и плюнчат - тиквите избрали Тиквата, магаретата Магарешки - но нека си злобеят, така още повече боли от загубат им.
89
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Европейско развитие. Патриотизъм. Воля. Голям шанс за България и перспективи за възходящо развитие. Оптимизъм сред народа!
88
26
 
3
 
! Отговори
dost преди 7 години
да живее дост.победа .
87
6
 
42
 
! Отговори
гюнтер преди 7 години
Напоследък служебните правителства вършат повече работа за месец-два отколкото нормалните за години. Щеше да е приятно Герджиков да си остане известно време на поста си :)
86
6
 
44
 
! Отговори
Биг Шопски Хой преди 7 години
Колко интелигентно ни наиграха и този път от ГЕРБ.Измислени патриоти с псевдодесни лозунги и националистически припеви преди изборите.Марешки с изкусна и изкуствена опозиция срещу Бойко обра един немалък процент нерешили за кого да гласуват.Всички са от един и същ антураж.И отново за съжаление един ляв президент се оказва най-ясно определения съвременен патриот,а ДПС ще се окажат най-ефективното оръжие срещу опита за влизане на една протурско финансирана партия като дост.Нема такава държава
85
2
 
13
 
! Отговори
даа преди 7 години
Това се нарича интелектуална заря! Може би точка на замлъзване или точка на кипене. Все пак нещата ескалират и най-накрая ще има промяна. Количествените натрувания водят до качествени изменения. Или ще стане по-лошо или по-добро. Кой знае? Натрупването на простотия в народа води до качествено изменение на управляващите. С други думи народа избира хора с които се оприличава и на които прилича. Тежко вино дайте да пия аз та да забравя:)
84
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
е сега вече окрадоха до последно, вижте ги само как са се изпъчили на снимката, как лъха на мутрещина и обръчи и далавери
83
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боже Господи, Марешки и Бай *** ще управляват. Като притурки идват Воеводата -Шкембелия, Винкела и Белокосия Атакист. Прибавете Свинетка, Цеца Стругарката, Цецо Цървула, Влади Финансистчето, Бъчи Социоложката, крадливата кметичка, Лъчо Мозъка, Главчев,тетките бивши министърки, как ви се вижда? Развитие, прогрес, висок стандарт, образование, увеличена раждаемост, правдива съдебна система, спорт, култура изобщо няма да ги видим. Победи Нашенската Простотия.
82
0
 
21
 
! Отговори
Гого преди 7 години
селяни
81
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Марешки това случайно влизане в парламента ще му бъде и последно.
80
0
 
17
 
! Отговори
Веселяка преди 7 години
Още един на народната ясла, но дано не му се види тясна.
79
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименИнтересен плазмодий е този т.н. Странджа. Щастлив, доволен, Тиквара за трети път ще яха българина.-----А кой го избра Тиквара?
78
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Дедо ПенчуПредполагам, че тихомълком са се пребоядисали.
77
1
 
21
 
! Отговори
Гробокопач преди 7 години
До БългаринНякак тия "всички българи", не са никак въодушевени от честитката ти, особено, като гледам двете тикви на снимката по-горе, Голямата Тиква и Малката Тиква;)))
76
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересен плазмодий е този т.н. Странджа. Щастлив, доволен, Тиквара за трети път ще яха българина. И кои доволни, ***, неграмотни, платени, без реализация. Подхвърля им Тиквара по някой лев, по цял ден кибичат в сайта. България е на колене, икономически е трагедия, по корупция е N 1 в ЕС, по смъртност N 1, по миграция, бедност, продажност, безправие, без свобода на словото, с купени медии и телевизии, срината енергосистема, скъпи горива и лекарства, никакво производство. Вноса повече от из
75
2
 
11
 
! Отговори
why преди 7 години
Уникално. Написах до Българин, че не знам какво ни честити? Да избирам между олигархия и социализъм? Едните ни обират и ни вземат свободата, безправови хора с ниски доходи, а другите ни вземат свободата.И ме изтриха. Ама че работа!
74
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки е облякан и фризиран като на абитуриентската си вечер.