Преговорите за правителство напредват, но няма министри

Следващата седмица ще е готово коалиционното споразумение
13
Преговорите за правителство напредват, но няма министри
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

След два часа разговори между представители на ГЕРБ и Обединените патриоти стана ясно, че преговорите за съставяне на правителство напредват, но още не е обсъждан персоналния състав на бъдещия кабинет.
 
Утре ще имаме първия чернови вариант на коалиционното споразумение, ще продължим с преговорите, коментира Делян Добрев от партията на Бойко Борисов.

Още по темата

"Започнахме работа по коалиционното споразумение, обсъдихме структурата на документа, начина за вземане на решения. Нямаме разминавания в темите, които коментирахме", обясни той.

Добрев обаче отсече, че докато няма пълно съгласие за коалиционното споразумение няма как съобщи подробности.

"Коалиционното споразумение по принцип има структура на МС, но на този етап нямаме окончателно прието такова", посочи народният представител от ГЕРБ.

Според него следващата седмица ще бъде готово споразумението.

Предстои ни много работа, лаконично коментира и лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Tokitoka преди 6 години
До hasan agataАма пиши на Български!
10
0
 
1
 
! Отговори
реалист преди 7 години
До Браво! до 3Аз пък се обзалагам че няма да изкара пълен мандат.
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДО 3Първо партиите не са две, а четири-патриотарите са сбирщина от 3 партии и с тази м...утрите на боко станаха четири, пък колко са мъдри, колко да са мъдри, скоро ще ги изметем ама с камъни и дървета, а може и с пушки за по-сигурно
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще има ммнистри, ще има и ограда чак до границата с Македония , построена от фирмите на Валерката ПатреЕота, продажници г...адни
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СИ ДЕ РОВ ,СИ ДЕ РОВ ! СИДЕРОВ МИНИСТЪР ! БОКО и СИДЕРОВ - това си пожела ,това си избра т.ъ.п.и. българино !
6
0
 
5
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
В "Големанов" на Ст. Костов един от героите казва "Партията един ден може да остане без членове, но без кандидати за министри - никога!". Така че не се тревожете, хора за министри ще се намерят.
5
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
До Браво! Готов си за PR на правителството. Честито, а дали някой вярва?
4
0
 
4
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
На дипломатичен език напредват значи, че пазарлъка е жесток и тъпчат на едно място тиквата ще се задави с поредния златен пръст който може да стане и среден.
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Очакваният нов състав на правителството начело с двукратно номинирания досега баш министър бай Х-У- като на всички правителства на БГ след 1989г-клетвопрестъпници, продажници, демок-ре-тени, демок-ра-туни,клеп-томани,мил-иционери, жура-нализци, социоп-ати,наркомани, комарджии, нарк-отърговци, контрабандисти,средни и дребни неудачници в живота,бракоразводни адвокати,келнери,Чичол-инковци и Чичол-инки, специалисти от кол и въже,инженери-разносвачи на банички...и обикновени пед-ер-аси!
2
5
 
3
 
! Отговори
Браво! преди 7 години
Браво!Наблюдаваме много мъдро поведение от страна на двете партии, които спечелиха доверието на българския народ! Първо трябва да се изчисти в детайли програмата и едва след това да се говори за персонални кадри. Това е гаранция, че няма да се появяват конфликти в последствие, след като министрите започнат своята работа. Това пък е допълнителна гаранция, че правителството ще изкара пълен 4-годишен мандат, каквато е волята на народа!Браво!
1
2
 
4
 
! Отговори
hasan agata преди 7 години
nuvo pravitilstvodu kugaana isen ili napruletpak izburripak ustafka buykoburisovpak i pakdu kugaNARODE YAZIK ZA NARUDA