Герджиков връща властта на Борисов на 4 май. Ако е рекъл Господ

Още малко ще имате възможност да ни гледате, обяви служебният премиер
19 апр 2017 15:52,
60
Герджиков връща властта на Борисов на 4 май. Ако е рекъл Господ
Снимка:БТА

Новото правителство най-вероятно ще влезе в Министерския съвет на 4 май. Това стана ясно от думите на служебния премиер Огнян Герджиков.

В началото на днешното заседание на кабинета той изрази надежда, че на тази дата служебното правителство ще бъде сменено от редовно. Така три месеца след като взе изпълнителната власт от Бойко Борисов, Огнян Герджиков ще я върне обратно на лидера на ГЕРБ.

Още по темата

"Днес открихме четирийсет и четвъртото Народно събрание, което надяваме се да излъчи правителство, което на 4 май, ако е рекъл Господ, да ни смени", каза служебният премиер.

Той предупреди служебните министри, че днешното им заседание е едно от последните им. Въпреки това той обясни, че дневният им ред е изключително богат и имат още много неща за решаване.

"Благодаря на журналистите за интереса. Още малко ще имате възможност да ни гледате", обърна се Огнян Герджиков към репортерите.

Днешното заседание на кабинета започна с по-късен час заради учредяването на 44-ия парламент. Герджиков и министрите му присъстваха на клетвата на депутатите тази сутрин в Народното събрание.

След края на церемонията служебният премиер пожела успех на новия парламент. Той похвали депутатите за конструктивния тон, с който са дали старт на мандата си. Герджиков обаче обясни, че е забелязал поне два недостатъка – много малко жени в парламента и много малко юристи в него.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
0
 
! Отговори
men преди 6 години
и този темерутин ли ше го чекаме 45 години като юродите които ни го найначиха? 15 години стигат мутрафон, върви си за да не увиснеш ефрезско турски лакей.
40
0
 
0
 
! Отговори
хазар герджик преди 6 години
да подрисоф, неведоми са пътищата мамонови...
39
2
 
5
 
! Отговори
Нас ни чака преди 6 години
Какво да очакваме от Борисов 3:- нов милиарден заем;- нов хаос в здравеопозването и повишаване на заболяванията;- продължаване на политиката на опростачване на народа с цел обслужване на политическата клика ГЕРБ,което включва обслужващите я телевизии да продължат с турски сериали и БИГ/ВИП брадър- край на българското образование -прием в мед.университет и юридически с двойки- деца да избиват деца- ниски пенсии,ниски доходи- викане дружно УРА ЗА БОЙКО БОРИСОВ.ФАКТ.
38
2
 
4
 
! Отговори
Единствен Вариант преди 6 години
За България може да има някаква надежда и бъдеще само ако ГЕРБ бъде забранена със закон , а днешните му лидери са в затвора.ФАКТ.
37
2
 
4
 
! Отговори
Aнонимен преди 6 години
Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в България 04.05.2017 г.Пред Парламента!Ти Решаваш!
36
2
 
3
 
! Отговори
Тиквени Анекдоти преди 6 години
Преди година и нещо Бойко обяви че "почваме да дупчим в морето и съм сигурен че ще има газ". Пък и газовия хъб край Варна има перспектива, и Брюксел го подкрепи. Ако има сирене, ще направим попара. Ама няма хляб. Южен поток, ако стане, ще е доста по южен. Чак турски. Ток от ТЕЦ-овете ще се закрива от Брюксел, като не екологичен. В атомната енергетика стискаме палци за 5 и 6 блок да не ни ги спрат. За нови мощности дума не става. Е, това е переспективата, която ГЕРБ ни очертава.
35
1
 
5
 
! Отговори
22 преди 6 години
В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е ЗАБАВЕН ФИЛМ... В ГЪРЦИЯ В СЪЩОТО ПОЛУЖЕНИЕ НА ДЕПУТАТСКИ КВОТИ ЗА 3 ДНИ ИМАТ ПРАВИТЕЛСТВО И ТО СЛЕД 20 ЧАСОВИ ЕЖЕДНЕВНИ ПРЕГОВОРИ ..ПРИ НАС 2 ЧАСА НА ДЕН РАБОТА , ПЕТЪК ,СЪБОТА И НЕДЕЛЯ ЗАДЪЛЖТЕЛНА ПОЧИВКА В ПОНЕДЕЛНИК АКО БОЙКО НЯМА УГОВОРЕН МАЧ В БИСТРЕЦ МОЖЕ И ДА СЕ СТЕЩНАТ.. АФРИКА...
34
2
 
3
 
! Отговори
Ако Срещнеш преди 6 години
Ако срещнеш гладен Комунист-Гербер Борисов, дай му храна. Ако срещнеш жаден Комунист-Гербер Борисов, дай му вода. Ако срещнеш гол Комунист-Гербер Борисов, дай му дрехи и обувки. Но никога, никога, никога не давай власт на Комунист-Гербер Борисов, защото тогава всички ще бъдат гладни, жадни, голи и боси освен управляващия Комунист-Гербер Борисов.
33
2
 
3
 
! Отговори
Изедници Народни преди 6 години
Ние се възмущаваме от наглостта на мутрата,но те са се уредили до девето коляно. ..Борисов-милионер. ...Цветанов-с 6 апартамента /минимум/. ..Павлова-за 2 год. с 2 мезонета за 500,000 лева в Лозенец,2 луксозни автомобила и 1 мотор. ..Москов-за 2 год. с 1 апартамент за 250,000 лева в идеален център на София,автомобил за 30,000 и 1,000,000 в депозити. ..Бъчварова-милионерка ..Каракачанов-милионер ..
32
1
 
2
 
! Отговори
ГЕПадии Долни преди 6 години
До Комунистите ограбиха Ами като ги почнеш те всички са комунисти, и Борисов, и Бъчи, и Цецка, и Свинетка, Плевнята, Цвъки и той е бил някакъв секретар навремето! Иначе се борят с комунисти.
31
2
 
2
 
! Отговори
Небой Се Златев преди 6 години
Дружно пак ще краднем.Водомери скоро няма да ти сложа, та колко бензин ще пишеш ми е все тая.Балъците ще плащат.Само мен да не ментиш, че който се е опитал е заминал.Поздрави - Борисов.
30
2
 
3
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 6 години
Комунистите ограбиха държавата и народа и използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
29
2
 
2
 
! Отговори
Ало Ванйо преди 6 години
Ще го убиваме ли, или ще го мъчим, Мишо. Айде по християнски само да го свитнем.После и жена му.А детето нека е в неизвестност.
28
1
 
2
 
! Отговори
Мръсен Бандит преди 6 години
*** Банкянски
27
0
 
2
 
! Отговори
Гаден ПЛЪХ преди 6 години
Борисов
26
2
 
1
 
! Отговори
Проваилата се БКП преди 6 години
До Провалилата се БСПЦялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им стана ясно, че комунизма е невъзможен, те решиха да създадат котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БКП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България под названието ГЕРБ. Конструктор на формацията беше Първанов, а изпълнител - Б Борисов.
25
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сурикат/виж снимката/ Герджиков се оттегля. Квото можа, направи. Най-вече чистки и назначения на ***.
24
1
 
3
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 6 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Василевдобре ли сте бе василев, или може би алиев?... Ердоган бил велик държавник... България на колене?... турски агент си някакъв
22
2
 
5
 
! Отговори
Застъпват преди 6 години
Третия райх отново поема властта