Нинова в атака: ГЕРБ и Патриотите ще предадат народа

"Ще сезираме органите при злоупотреби във властта"
Обновена: 22 апр 2017 12:39 | 22 апр 2017 12:05, Александър Попов
246

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

ГЕРБ и Патриотите спечелиха в името на народа, но ще го предадат в името на властта. Това заяви Корнелия Нинова по време на заседанието на Националния съвет на БСП.

Според нея няма да има минимална пенсия от 300 лв. и преизчисляване на всички пенсии.

Още по темата

"По волята на избирателя останахме втора политическа сила в 44-ото Народно събрание. По решение на тази зала и на Националния съвет сме опозиция на бъдещо, ако бъде съставено, управляващо мнозинство между ГЕРБ и "Обединени патриоти". Като опозиция ние сме си поставили основните задачи. Поздравявам парламентарната група, която започна парламентарния сезон сериозно, аргументирано и в изпълнение на предизборната ни кампания. Първата ни задача е да изнасяме, да уведомяваме обществото и да сезираме органите, които се занимават с разследване на всички злоупотреби на властта", заяви Нинова в стъпителното си слово.

Нинова подчерта, че БСП е внесла предложение за преизчисление на пенсиите. По думите й това до края на годината ще струва 400 млн. лв и този източник е възможен.

"В изпълнение на предизборната си програма внесохме предложение за анкетна комисия, която да се занимава с всички случаи на страната, в които некоректни работодатели не изплащат заплати. Ние сме партията, която представлява работещите и това е един от първите ни законодателни актове", отчете още лидерът на БСП.

Другата седмица партията ще внесе Закона за храните, за възрастните хора и Закона за младежта и спорта.

Очаква се на днешното заседание да бъде гласувана и оставката на Георги Гергов от Изпълнителното бюро, която бе поискана от Корнелия Нинова заради посредничеството му на срещата между главния прокурор Сотир Цацаров и бизнесмена Сашо Дончев.

Самият Гергов на влизане на "Позитано 20" заяви "Каква оставка, бе? Няма ненаказано добро".

Попитан какво добро е направил, Гергов отговори: "Много неща. Например към Сашо Дончев или към Корнелия Нинова". Гергов посочи, че заседанието на Националния съвет на БСП е мястото, където сега ще разговарят и за оставката, и за всичко останало, след което ще има пресконференция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
0
 
9
 
! Отговори
ЧЕРВЕНИТЕ ИНОВАЦИИ преди 7 години
Мутрите ---вече са ЗАВЪРШЕНИ политици!В БСП---правят опити да еманципират.... и Ку..вите в политиката...!
170
6
 
13
 
! Отговори
бай Иван преди 7 години
Нинова играе като един ***,който на една сватба обещал да дари с кон и каруца младото семейство.На следващият ден отишли за подаръка,а дарителя им заявил,че като спечели един ден,ще си изпълни обещанието....
169
4
 
6
 
! Отговори
Симитли преди 7 години
До КорнаБоко ги е надиплил поръчките. Ще даде на който реши. А на някои ще даде с ЛЮБОВ. НА СИМИТЛИ, С МНОГО ОБИЧ! ТВОЙ Б.
168
6
 
11
 
! Отговори
Корна преди 7 години
Изразът "Герб и Патриотите ще предадат народа",да се чете като"Леле Боже, ще си разпределят далаверките, за мен какво ще остане?! Постове ще ми предлага Бойко! Ти ми дай обществени поръчки, достъп до милиардите ми дай!"
167
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чакаме и ББ да се обяви срещу олигaрасите Цветелина Бориславова, Валентин Златев, Кирил Домусчиев, Иво Прокопиев и останалите, дали ще го направи, отговoрете си сами
166
5
 
15
 
! Отговори
Тиквата преди 7 години
Как три пъти правиш едно и също и очакваш различен резултат.Не, брато - същото ще е - свинетки, заеми , високи цени, беднотия, хаос в болниците, тук таме някой ще даде фира(кръсти се да не станеш неволна жертва), малко наводнени -компенсирани с безплатни погребения, малко изгорени (и за тях опелото е без пари). Те така.
165
9
 
11
 
! Отговори
Новите лъжи на ГЕРБ преди 7 години
Новите лъжи на ГЕРБ2009- ще построи АЕЦ БЕЛЕНЕ ! ..................................Виждате ли го ?2014- ще върне четири милиарда , които открадна от КТБ ! ...... Чакайте си ги !2017 - ще проведе мажоритарен вот ! ..............................Някой друг век !Вече всички чакат трите плондира управляващи България да ........Пукнат!
164
10
 
13
 
! Отговори
Огнян Минчев - цитат преди 7 години
Огнян Минчев - цитат Има три непреодолими препятсвия пред новия кабинет "Борисов 3" и те са: 1.Пословична некадърност.2.Некомпетентност .3.Връзкарство и рушветчийство.
163
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Новото - старо недоразумение Тиквоний Подрисофф е зависим от вредни хора , резидент на чужда държава, ниско интелигентно, но за сметка на това изпълнително създание, дресирано да приема безпрекословно заповеди и да ги привежда в действие. Както посланикът на САЩ беше писал "***, но наш ***".
162
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Очакваме КАТАСТРОФАЛЕН ПРОВАЛ за правителство ТИКВИТЕ 3, защото е съставено от най-големите КРАДЦИ и неграмотни КАЛИНКИ. Народът ще ги ИЗМЕТЕ след 7 месеца , както направихме с провалените шайка ТИКВИТЕ 1 и ТИКВИТЕ 2! Господ да пази България до този момент.
161
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По времето на демокрацията населението намаля с 1/3 а България стана страната с най-висока смъртност в света. Българските евроатлантици днес са световни шампиони по измиране.
160
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Корнелия Нинова има 3 висши образования и говори 4 чужди езика.Бойко Борисов едва избута килийното училище в Банкя, където майка му беше учителка и после благодарение на връзките на баща си, полковник от Народната милиция го записаха в развъдника за верни на партията малограмотни милиционери в Симеоново.
159
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На гробарите не вярвам никога! И как да вярвам като техния Гинко Пружинко лъже от 15 години за всичко? Отвръщението което предизвиква е огромно! Но народа *** го върна, да му се подиграва, унижава и краде във всичко. Вече делят плячката,открадната от наивният и ужасно глупав българин на който свят ще му се извие от новите цени.
158
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българиноооооо, до кога ще вярваш на Рапона и лъжците на Гражданското Единство за Разрухата на България? За трети път го връщате на Бял кон и веднага ви го заби. До кога ще бъдете под контрола на един самозабравил се предател за който България и българите няма никакво значение? Поради безкрайно болното му его, ниска култура, алчност и параноя бъдеще за България няма. Никога не ще разбере, че българинът е беден, отчаян, загубил надежда за нормален живот. И не го интересува. Важни са парите.
157
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ е организирана престъпна група.Имали още някой който не го е разбрал?Това са мафиоти бе хора.
156
9
 
5
 
! Отговори
Крадеца Борисофф преди 7 години
До Анти БСПМа ще ви нагласим още един фалит, че КТБ ни беше мало. Гербери, краднахте Четири милярда от хората , бе.Да се задавите, дано.
155
6
 
10
 
! Отговори
Светлото ББъдеще преди 7 години
До Анти БСПТака е.Задава се тежка година за българите.Но който повярва че ще му вдигнат пенсията какво получи?Заплатите?Но тока от 07.04. е вече факт със съпътстващите други увеличения.Не гледате джоба си, а се радвате на ГЕПаджията Борисов като изнасяше речи.
154
8
 
8
 
! Отговори
ГЕРБ=БКП преди 7 години
До АзОт СДС Нинова напусна щото се опъна на Костов. Тромпети ***, вижте малко факти. Добитото от нея състояние е законно, както и ти потвърждаваш, ама за милярдите на Вожда Ви , окрадени от нас не споменаваш, нали.Щяла да крадне, а Бандита - не. Той направо кожи дере , бе. ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ.
153
9
 
8
 
! Отговори
Анти БСП преди 7 години
Госпожо Куранелия не се тревожете за България.Щом вие не сте на власт нищо лошо няма да се случи на страната.Няма да имаме Луканова зима със Купони и режим на тока,няма да имаме Виденова инфлация от 300% и заплати по 3 долара на месец,Няма да имаме и Станишеви спрени еврофондове,също така няма да има и Орешарски фалити на банки.Няма да има нови договори и неустойки по тях за стотици милиони към Руснаците.Спете спокойно,ще има нови пътища,тунели по високи пенсии и заплати.БЪДЕТЕ СПОКОЙНА
152
8
 
4
 
! Отговори
ГЕРБ=БКП преди 7 години
До АнонименБеше предадена България на 9.9.44 от Методи Борисов - татито на Вожда Ви, и от Лили Татито - известен партизанин. Зверсвата ви Гербери , не датират от днес. Затова ви изхвърлиха от БСП.