Нинова в атака: ГЕРБ и Патриотите ще предадат народа

"Ще сезираме органите при злоупотреби във властта"
Обновена: 22 апр 2017 12:39 | 22 апр 2017 12:05, Александър Попов
246

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

ГЕРБ и Патриотите спечелиха в името на народа, но ще го предадат в името на властта. Това заяви Корнелия Нинова по време на заседанието на Националния съвет на БСП.

Според нея няма да има минимална пенсия от 300 лв. и преизчисляване на всички пенсии.

Още по темата

"По волята на избирателя останахме втора политическа сила в 44-ото Народно събрание. По решение на тази зала и на Националния съвет сме опозиция на бъдещо, ако бъде съставено, управляващо мнозинство между ГЕРБ и "Обединени патриоти". Като опозиция ние сме си поставили основните задачи. Поздравявам парламентарната група, която започна парламентарния сезон сериозно, аргументирано и в изпълнение на предизборната ни кампания. Първата ни задача е да изнасяме, да уведомяваме обществото и да сезираме органите, които се занимават с разследване на всички злоупотреби на властта", заяви Нинова в стъпителното си слово.

Нинова подчерта, че БСП е внесла предложение за преизчисление на пенсиите. По думите й това до края на годината ще струва 400 млн. лв и този източник е възможен.

"В изпълнение на предизборната си програма внесохме предложение за анкетна комисия, която да се занимава с всички случаи на страната, в които некоректни работодатели не изплащат заплати. Ние сме партията, която представлява работещите и това е един от първите ни законодателни актове", отчете още лидерът на БСП.

Другата седмица партията ще внесе Закона за храните, за възрастните хора и Закона за младежта и спорта.

Очаква се на днешното заседание да бъде гласувана и оставката на Георги Гергов от Изпълнителното бюро, която бе поискана от Корнелия Нинова заради посредничеството му на срещата между главния прокурор Сотир Цацаров и бизнесмена Сашо Дончев.

Самият Гергов на влизане на "Позитано 20" заяви "Каква оставка, бе? Няма ненаказано добро".

Попитан какво добро е направил, Гергов отговори: "Много неща. Например към Сашо Дончев или към Корнелия Нинова". Гергов посочи, че заседанието на Националния съвет на БСП е мястото, където сега ще разговарят и за оставката, и за всичко останало, след което ще има пресконференция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
4
 
8
 
! Отговори
Аз преди 7 години
До Анонимен Нинова, като беше от СДС се докопа до директорския пост на Техноимпекс и чрез т.н. Разботническо Мениджерска приватизация открадна за себе си 50% от фирмата и по въпроса имаше разследван и тя се оправда, че били само 50%. По тази причина я изхвърлиха от СДС и тя отиде в БСП. Сега по поръчка на Руските спец служби заедно с Генерала шофьор на самолет се точеха да окрадат половината България, като манипулират изборите и вземат властта но народа се усети сеге изнудва богатите социал
150
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
България беше предадена още на 9.9.1944 год.!
149
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Комунисти ГЕРБДаа, вярна ти е сметката:Ф. Димитров - анти БСП - 4гВиденов - БСП - 2гКостов - анти БСП - 4гЦаря - анти БСП - 4гТройна коалиция - БСП и други - 4гБойко 1 - анти БСП - 4г без малкоОрешарски - БСП - 1гБойко 2 - анти БСП - 2г и половинаБойко 3...."Анти БСП" защото тия хора се качиха на власт само защото обясняваха колко големи антикомунисти са, и колко много мразим БСП.
148
3
 
6
 
! Отговори
КомунизЪма преди 7 години
До БЪЛГАРСКИЙДа те светна че, когато на комунистите им стана ясно, че комунизма е невъзможен, те решиха да създадат котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БКП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България под названието ГЕРБ. Конструктор на формацията беше Първанов, а изпълнител - Б Борисов.
147
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Лъжеца ПодрисовНинова може би е щяла да краде - вярно, но при Боко няма може би.Ще се ГРАБи зверски. Или ще се ГЕПи от ГЕПаджиите , така да се каже.
146
10
 
6
 
! Отговори
Подрисоофф Лъжец преди 7 години
До Анонимен Нещо за г-н Паталогичният лъжец от Банкя ? От 2009 година лъже 1500 лева средна заплата ,800 лева минимална ,500 минимална пенсия .Неща за това как ИЗРАСЪЛ СИРАК И САМ СТАНАЛ ГЕНЕРАЛ ,ПРЕМИЕР . Изборите спечели ЦИК ! И ромите .
145
10
 
8
 
! Отговори
Тиквонии Подрисофф преди 7 години
До БЪЛГАРСКИЙКакво щяло да стане, ако Нинова е премиер не знаем.Но какво става при Боковото премиерство знаем.Да не мислиш, че ще спре да краде или ще свърши нещо полезно за хората.
144
8
 
8
 
! Отговори
Комунисти ГЕРБ преди 7 години
До ПЕНКОКакво ръководене от БСП, бе. От 26 години демокрация 18 години управляват анти БСП партии. Не казвам антикомунисти, щото ГЕРБ са ***, пълна с комунистически гадове.
143
3
 
12
 
! Отговори
БЪЛГАРСКИЙ преди 7 години
Червена другарке Нинова, то комунизма като система, сам по себе си е предателство към народа. Не знам дали ГЕРБ и ОБ ще предадат народа, но БСП вече щеше вече да го е предал. Не се надявай някога пак БСП да спечели някои избори, народа не забравя коалицията ви с турците.....
142
2
 
2
 
! Отговори
Гоце ДПдавеца преди 7 години
До АНОНИМЕНТой и Гоце мислеше, че като подкрепи Банкянския Бандит ще допринесе за разпада на БСП, но му излязоха криви сметките.Разпадна му се АбВето.
141
10
 
9
 
! Отговори
Лъжеца Подрисов преди 7 години
До Го4оСъгасен съм - Бойко Борисов не обещава като социалистите, Той откровено ЛЪЖЕ. Толкова много откраднаха Герб от България за 8 години, че достойно могат да се нарекат наследници на Тошо от БКП. Господин Борисов ще го пишат в историята като бандитът, който макар и осъден за убийство три пъти е начело на БЪЛГАРИЯ. Нормално е отрепките да му се възхищават.
140
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Patriotite sa neseriosni bkp 4engeta siderov gamen taka ho nari4aha ot gerb sega hrisim baschta s podarazi ot gerb palen zirk iskagaha naroda 300 minim pens. - a to 200 no karaka4anov simionov diderov 5000. na m s dobavki 7000 duhai supata tap bg narode na koi varvate na lajite ot 27 g vse edni i saschti. Kombinatori dalaveradjii prebojadisani komujagi v gerb patrioti i tn
139
4
 
13
 
! Отговори
ПЕНКО преди 7 години
Знаете ли ,колко предприатия унищожиха хората на БСП ръководещи ПЪРВА ЧАСТНА БАНКА И ТСБ И КОЛКО БЪЛГАРИ ОСТАНАХА БЕЗ РАБОТА ??? Венци е на Вашингтонското езеро , а петимета шефове на ТСБ /деца на "величия" и ДС / -къде са ??? Невинни а !!! Бившият та Добруджатска банка ПЕРО казва ,че е човек от друго тесто !!! Разбира се ,че унищожението ба ръководено от нашите "братя " от ЦРУ !!!
138
7
 
7
 
! Отговори
до 142 още преди 7 години
И още след като ги достигнахме чак при Сергей ,то лицето БМБ поради вопиюща безотговорност не ги мръдна 9 г .И продължавате да го избирате ,за да борел комунистите. Кой и кои сте *** ???
137
6
 
8
 
! Отговори
до 142 преди 7 години
А пред да направят инфлацията да помниш колко бяха заплатите.Стигнахме ги чак в ЕС при Сергей Станишев.Нещастен фашист.
136
3
 
11
 
! Отговори
др Ленин преди 7 години
Не пенсионерите,а младите трябва да влязат в редовете на борбата.Един пенсионер освен да гледа нон стоп турски сериали не става за друго .
135
7
 
19
 
! Отговори
Пенсионер преди 7 години
Стрина Нинова пак се рзпеняви. Много и отива да се прави на корава, твърда и велика. Само че не разбира, че просто е смешна и жалка. Този комунистически патос, който блика от нея е от времената на Вълко Червенков, сега звучи адски фалшиво.
134
7
 
11
 
! Отговори
Др Ленин преди 7 години
Навремето имаше монархо фашизъм ,а днес се зове ислямо патриотичен фашизъм .Ислямо фашизма се представя от ГЕРБ и ОП.Две реакционни партии срещу интересите на народа.Това е един малък и некадърен елит ,който трябва да се свали с революция.Само по революционен път вече може да се вземе властта.
133
2
 
6
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
Браво на бе се пето една от паралелките на държавата започва сама да се разпада.
132
15
 
8
 
! Отговори
др Ленин преди 7 години
Само народна социалистическа революция ще спаси народа от геноцида на ислямския фашисти от ГЕРБ и ОП.