Толерантност и мир – каузата на ДПС

"Никой не може да ни разделя", обяви Карадайъ на митинг в с. Крепча
92
Толерантност и мир – каузата на ДПС
Снимка: ДПС

"Алтернативата на онези, които се опитват да разделят, е ДПС. Алтернативата е толерантност и мир, единство и заедност, стабилност и сигурност! Алтернативата е Движение за права и свободи", заяви казал председателят на ДПС Мустафа Карадайъ по време на традиционния митинг-събор в с. Крепча, община Опака по случай годишнината от мирните протести през 1989 г. в памет на жертвите на т. нар. възродителен процес.

Карадайъ акцентира върху основните принципи на ДПС и призова присъстващите да ги отстояват. "Никой не може нас да ни разделя и всеки един, който се опитва нас да ни разделя - той е наш враг и ние ще се борим против него. Нашата кауза, нашето верую е толерантност и мир стабилност и сигурност в страната, разбирателство със съседите, стабилност и мир в региона", каза лидерът на ДПС, цитиран от пресслужбата на партията.

"И затова, като се учим от нашата история, ние днес трябва да заявим, че имаме нужда от още по-голямо единство, от още по-голяма заедност, защото и ГЕРБ и фашисти и всички онези днес поставят  огромни проблеми пред нашата държава. И пак ние мюсюлманите, пак ние Движението за права и свободи сме призвани да защитим мира в нашата страна! ", заяви в речта си още Карадайъ.

На събитието освен лидерите на Движението са присъствали зам.-председателят на НС д-р Нигяр Джафер, Илхан Кючюк - евродепутат и председател на Младежко ДПС, народните представители Танер Али и Имрен Мехмедова, областният председател на ДПС Търговище Хамди Илязов, общински председатели от региона, кметове и общински съветници.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още по темата: ДПСМустафа Карадайъ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато един етнос е отблъскван, нормално е да си създаде партия.
40
7
 
20
 
! Отговори
нямам думи преди 6 години
Самия факт,че се допуска етническа партия,е национален позор!
39
6
 
21
 
! Отговори
престъпник преди 6 години
Валерия Симеонова е нагъл крадец и престъпник..неговите фирми строят- крадат парите от оградата на Българо-Турската граница....граничните полицаиии и граничари са принудени на сила от МВР и МО да пътуват всеки ден стотици километри само и само да нощуват в хотелите на този нагъл престъпник....
38
4
 
11
 
! Отговори
Филиз Табакова преди 6 години
*Валери Симеонов извинявам се но за съжаление обърках името на един достоен българин и човек като Валери Петров с това на Валери Симеонов - техническа грешка!
37
8
 
18
 
! Отговори
Филиз Табакова преди 6 години
Чета постовете и коментарите рядко пиша по нещо и аз, но не се сдържах в годините на прехода съм гласувала и за ГЕРБ и за НДСВ и многократно за ДПС. Да, аз съм туркиня но СЪМ БЪЛГАРСКА ГРАЖДАНКА и дете на ТАЗИ родина. След това което видях на границата си мислих, че никога никой няма да се коалира с човекоподобен като Валери Петров, но се оказа, че за ГЕРБ властта е над морала, ценностите и принципите. ДПС за добро или лошо ще има винаги докато и нас и желанието ни за развитие го има!
36
6
 
19
 
! Отговори
Агент Сава... преди 6 години
Ахмед Доган / дългогодишен агент на ДС с псевдоними Сава, Ангелов, Сергей, / получи знака за лидерство Стефан Стамболов от Димитър Иванов /последният началник на шести отдел на Шесто управление на ДС/, който ръководи Института за изследване и развитие на лидерството в информационна среда. Самият факт, че допуснахме това 27 години след началото на прехода от социализъм към демокрация двама служители на ДС да се награждават взаимно с държавни награди, вместо отдавна да търкат пейките в затвора за техните злодеяния срещу България, показва че сме не народ , а ***...Докога ще търпим това?
35
4
 
18
 
! Отговори
Карадайъ-неграмотен преди 6 години
Господин Карадайъ е един прекрасен нов председател на ДПС на тази проруска "не етническа" партия. Местан говореше прекрасен български и това някак си не пасваше на поста му. Виж Карадайъ ефенди го говори доста трудно и това е в пълен унисон с "не етническата" му същност...Всъщност представяте ли си колко малък е умствения капацитет на Карадайъ след като му поставха цели 5 заместника.
34
3
 
12
 
! Отговори
Рашо преди 6 години
Мир и толерантност, с Пеевски напред. Толкова сте наивни че направо ме плашите
33
7
 
10
 
! Отговори
да на ДПС преди 6 години
ДПС е свещена и свята партия и има членове и симпатизанти от Беринговия проток до нос Хорн,в всеки континент на планетата,ДПС е в нас,в нашите сърца.ние се гордеем с лидера ни Доган- политик с топки който милеее за родината майка БЪЛГАРИЯ....Националните предатели и *** никой не ги ообичаи навсякъде ги наказват къде бесило,къде разстрел,а само в България ги толерират и затова не върви тая пропаднала държава за съжаление
32
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ръководството и Доган са действително интелигентни хора,няма спор;също и са умерени и балансьори.Ами разберете се с управляващите,какъв ви е проблема?
31
6
 
13
 
! Отговори
да на ДПС преди 6 години
Много злоба и омраза се събра в Българското общество заради корумпираните и некомпетентните БГ управници които говорят с езика на злобата и омразата..лидерите на ПсевдоПатриотите на СЪД и ЗАТВОР за денонощното насаждане на етническа злоба и омраза..какво предвижда Българския закон за престъпни индивиди които насаждат злоба и омраза,за терористичните действия на ПсевдоПатриотите над мирните Български граждани на границата,блокирайки на своя глава....къде ДАНС,БГ ПРОКУРАТУРАТА и кога ще има резулт
30
6
 
10
 
! Отговори
да на ДПС преди 6 години
Истинския Български патриот няма да тръгне да мачка народа си,няма да тръгне да краде от парите на народа от строителството на елементарната ограда на бБългаро-Турскатаграница,няма да тръгне да краде от парите на народа който бБГдържавата продава на македонци,украинци,молдованци и други чужденци,истинския български патриот ще защитава народа си от продажници и мекерета и няма да се съюзи с вълка да управлява....Псевдопатриотите-фашистите ВЪН ВЪН ВЪН от управлението на Европейска БЪЛГАРИЯ
29
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Престанете,не се дразнете! И едните и другите! Всеки знае,че в миналото сме живяли добре заедно,докато нямаше кой да се бърка в отношенията помежду ни!Не се знае кой пише тук и дали изобщо са българи или български турци или на кого служат,не се дразнете помежду си,не се провокирайте,защото имаме една родина и живеем заедно!
28
5
 
14
 
! Отговори
да на ДПС преди 6 години
България от векове насам страда от българи национални предатели и продажници,крадци и престъпници и после винаги обвиняват ту турците,ту ромите,ту бежанците..преди комунистическия преврат тези измислени атентати бяха дело на комунистическата хунта с цел да изкарат пред обществото виновника за неуспехите на комунистическата хунта...1989 турците спряха да се трудят и БГ държавата фалира и след 27 години още е на дъното и не се вижда още светлина в тунела,с най ниски заплати и пенсии в ЕС
27
4
 
8
 
! Отговори
байхейс преди 6 години
и още да кажа на ония дето ми се отваряще колко служба бил видел на турската граница:абе ***,ако си бяхте гледали службата, скатавки ниедни,защо Турските диверсанти стигаха чак до Струма !?така бехте я от_еба_ли службата че Тусркия аскер минаваша покрай вас като по чаршия !
26
4
 
6
 
! Отговори
ДА на ДПС преди 6 години
ДПС е истинската Патриотична партия в България с лидера ДОГАН..Псевдопатриотите-фашистите ВЪН ВЪН ВЪН от управлението на Европейска БЪЛГАРИЯ,Пропадналата България ако изгуби политика Доган с страната ще е свършено,това е истината,ДОГАН е пътииии по българин- патриот от продажниците Симеонова,Каракачанска,и Болен.....СРАМ и ПОЗОР е управлението на Асвалт Паша и фашистите,цяла Европа се бори да не се допусне да дойдат на власт националисти и фашисти
25
6
 
7
 
! Отговори
байхейс преди 6 години
и да се благодарите на генерал Добри Джуров,че само благодарение на него на получихте това което заслужавахтеи че кръв не се проле и още можем да се гледаме в очите - Българите и Турците !не си разритвайте рахата !
24
9
 
7
 
! Отговори
байхейс преди 6 години
да ви напомня ли атентата на гара Пловдив 1984 !?мирни били видители .... вие още малко и холокост ще обявите като ч_ифутите ....драги рез"няци,повечето от вас се изнесаха а теи дето останахте сте малко,така че си опичайте акъла щото пак лобут ще ядете !
23
8
 
10
 
! Отговори
байхейс преди 6 години
няма кво да се правите на ощипани вие рез"няците !Точно територялната цялост на България беше заложена !да ви напомня ли за молитвите на мегданите дето ви ги правеха ходжите и как ви надъхваха да се вдигнете срещу Българите и да сте си търсели правата да ви напомня ли как едва не убихте тогаващния главен мюфтия и да ви напомня ли кой искахте да сложите за мюфтия и от къде ви го беха изпратели точно това искахте - да отцепите територия от България !
22
3
 
5
 
! Отговори
muhammet kurtulmu&am преди 6 години
30-35 годишни служители в община кърджали се принуждават да подадат остафка от страна на ДПС.Къде е демокрацията къде са правата къде е свободата.