Депутат от БСП цитира депутат от ГЕРБ: ГЕРБ са шайка...

Антон Кутев разкритикува назначенията на кадри от кабинета
26 май 2017 14:00,
57
Депутат от БСП цитира депутат от ГЕРБ: ГЕРБ са шайка...
Снимка: архив, Булфото

Социалистът Антон Кутев устрои публично четене на книга на депутата от ГЕРБ Антон Тодоров. Тя е писана преди Тодоров да стане част от партията на Бойко Борисов. В нея новият гербаджия нарича ГЕРБ "шайка" и критикува начина, по който си избира "калинките".

Още по темата

Кутев пък отдели време за четенето й, за да разкритикува ГЕРБ за назначенията на кадри и за да ги попита какви са компромисите, които са готови да направят в името на властта. 

Социалистите взеха на мушка Тодоров след като преди седмица той изчете остра декларация срещу тях, в която ги обвини, че са клали българите, както турчин не ги е клал.

"Всяка власт е форма на компромис. Главният въпрос на властта е до какво ниво на компромис си готов да стигнеш. Кое е твоето ниво на гнусливост, под което не си склонен да паднеш", прочете в декларация Кутев.   

Той попита какво ниво на компромис трябва да направиш, за да назначиш 25-годишен човек зам.-министър на външните работи.

"Румяна Желева не ни ли стига, за да разберем, че външната политика е сложно нещо? Особено сега", попита Кутев. 

"Що за цинизъм е необходим, за да направиш Валери Симеонов председател на Съвета за сътрудничество по етническите въпроси? Това е компромис, който дори не е гнусен", каза още социалистът. 

Спорад него това е компромис, който е опасен за държавата. Кутев разкритикува властта и за неспазените обещания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
34
 
10
 
! Отговори
dvx преди 6 години
Кутев е мазен хамстер и пълен профан! С една дума -looser!!
4
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес кажат едно утре другo, днес хвърлят оставки утре пак. Новият морал - липса на етика. Ако тоя е казал нещо такова, редно е да си даде оставката, а също и Боко Тиквата и ГЕРБ да излъчат нов премиер.
3
6
 
36
 
! Отговори
Бай Ганя с дисагите преди 6 години
Днес има банани и тоалетна хартия по магазините, защото не произвеждаме абсолтно нищо. Държавата не работи и паразитира на гърба на данъкоплатеца успешно изграждайки едно феодално общество. Имаме достатъчно свободно време да си внасяме тоалетна хартия, някога трябваше да произвеждаме компютри и не ни оставаше време за банани освен по Нова Година.
2
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всякакви компромиси са готови да направят в името на властта.Даже да се подложат на кмета на Симитли.
1
8
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тук Кутев е прав.