Симеонов – отговорник за етносите? Цинизъм е, ядоса се ДПС

Назначението е проява на лош вкус, твърдят от БСП
25 май 2017 21:43,
38
Симеонов – отговорник за етносите? Цинизъм е, ядоса се ДПС
Снимка: архив, Булфото

Решението на кабинета Валери Симеонов да оглави Съвета по етническите въпроси към кабинета е цинизъм, обяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

Още по темата

"Може би ви звучи малко емоционално, но това е цинизъм. Човек, който предлага гетата да се трансформират в туристически аткракции, човек, който предлага кастриране на малцинствата, да отговаря за етническите въпроси, това е цинизъм", отсече той. 

Карадайъ припомни и народната поговорка, че не е виновен този, който яде зелника, а този, който му го дава. 

"Така че онези, които дават терен на националисти, на нацисти, на фашисти днес да са на власт и да минират бъдещето на нашата страна, би трябвало да понесат своята отговорност", каза лидерът на ДПС.

Според Таско Ерменков от БСП пък назначаването на Симеонов е проява на лош вкус от страна на правителството.

По-рано лидерът на "Атака" Волен Сидеров защити партньора си и призова да му се даде време, за да покаже, че може да свърши много добри неща за страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Симеонов, действай! Имаме високи очаквания към теб.
26
2
 
5
 
! Отговори
Aisiktr преди 6 години
Фашист отговарящ за етническите вапроса боико маи маи пак няма да изкараш цел мандат
25
4
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Цинизъм е, да. Ще се види каква политика ще води. Най-мракобесната възможна ще е, но какво да се прави? Винаги се назначава този, който не трябва на някакъв пост. Проблемът с етносите по принцип никой досега не го е решил, защото не могат политиците.
24
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Я МАЛКО ИСТОРИЯ- ДЪПАСЕ НЕ Е ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ, ТЯ НЕ Е ОТГОВОРНА ЗА РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ПОРЦИИТЕ, ТАМ НЕ ПЕРАТ ПАРИ ПРЕД ОЧИТЕ НА НАРОДА ПЛАЩАЙКИ ДАНЪЦИ ЗА ЕДНИ ПАРИ ПОЛУЧЕНИ НЕПРАВОМЕРНО, ТЕ БРАНЯТ ЕТНИЧЕСКИЯ МИР И НИКОГА НЕ СА ВЗРИВЯВАЛИ ВАГОНИ ЗА МАЙКИ С ДЕЦА......А СЕГА НЕЩО ЯДОСАНИ ЗА ЕТНОСИТЕ- ИМА ЦИНИЗЪМ И ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ НА УРАВНЕНИЕТО.
23
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много ремсисти има бе,още ли сте живи?
22
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви са тия фашизми и империализми бе другари? 9ти септември беше преди 70 години,в кой век живеете.Не разбрахте ли главният ви вожд го каза,,Социализъма се оказа едно недоносче" България си е на българите нито е на Русия нито на Турция.
21
5
 
2
 
! Отговори
търпение преди 6 години
След 2023 година пропадналата дива бБългариякоято се намира в клинична ссмърт и то благодарение на Българските национални предатели и мекерета ще се върне в пределите на майка ТУРЦИЯ с Великия СУЛТАН ,Балканите за на масата и ТУРЦИЯ и РУСИЯ ще си поделят,и след 2023 година проливите ще са платени и какво е решил РУСИЯ от сега се знае...да живеее Великия СУЛТАН ,Спасителят на иизбранатав ппропастта от ЕС бедна и дива България
20
3
 
4
 
! Отговори
нн преди 6 години
Българските мюсюлмани / турци / са българи преобърнати във вярата по най-жесток и нечовешки начин. Дошло е време да започне процес на връщане в християнската вяра и българщината. Държавата дължи това на тези хора и ДПС трябва да започнат процеса, сега и веднага. Рано или късно това ще се случи, тези хора ще осъзнаят че са българи. Антропологически това отдавна е доказано, те не са анадолци.
19
1
 
9
 
! Отговори
БГ преди 6 години
Това е най-правилното решение за Симеонов,щом турците газ пикаят значи там му е мястото.
18
4
 
7
 
! Отговори
Карадайъ-неграмотен преди 6 години
Господин Карадайъ е един прекрасен нов председател на ДПС на тази проруска "не етническа" партия. Местан говореше прекрасен български и това някак си не пасваше на поста му. Виж Карадайъ ефенди го говори доста трудно и това е в пълен унисон с "не етническата" му същност...Всъщност представяте ли си колко малък е умствения капацитет на Карадайъ след като му поставха цели 5 заместника.
17
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цинизъм - каза Светата Вода Ненапита .
16
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Ристо Мутафчиев, някакъв артист, някакъв началник на някакъв театър . Ти жив ли си герберасче ? Не се ли срамуваш от това, което прави в момента СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ ? Творите ли заедно в Волен и новия областен от любимата АТАКА ! Народа е отвратен от вАС !
15
4
 
7
 
! Отговори
До ВЪН ВЪН ВЪН преди 6 години
ами айде пробвай да ни запалиш чергата като си толкова смелпробвай се :)))))))))
14
9
 
15
 
! Отговори
да преди 6 години
тоя смешен фес започна да се повтаряизпуска ни нервите анадолеца...България показа среден пръст на ДПС и близнака им ДОСТ и сега голям рев:)))))
13
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-голям цинизъм от това да допуснеш потомците на тия,които са ни клали 500г. до властта няма!Така,че да мълчи и да си наляга парцалите!
12
11
 
14
 
! Отговори
Revolution_ преди 6 години
Хахаха ДПС и ДОСТ винаги ще са лузъри докато ги има Обединените Патриоти!!!
11
10
 
13
 
! Отговори
истината преди 6 години
Истината и спасението за пропадналата България е великия СУЛТАН...РЕФЕРЕНДУМ и пропадналата България да се управлява от великия СУЛТАН......при СУЛТАНА не се толерират крадци,престъпници като Валерия Симеонова,Каракачанската,madam YES,чумата на прехода Иван Костов,скъпата винетка и безплатното саниране Лиляна с луксозните чанти....да живеее СУЛТАНА
10
14
 
12
 
! Отговори
ВЪН ВЪН ВЪН преди 6 години
ПсевдоПатриотите-Фашистите ВЪН ВЪН ВЪН от управлението на Европейска БЪЛГАРИЯ....Лидерите на фашистките партиии на съд и затвор за дденонощното насаждане на етническа злоба и омраза......това правителствос фашистите е опасно за националния ссуверенитет на България.....къде е ДАНС,БГ ПРОКУРАТУРАТА и какво чакат още ,нима ще се позволи да се запали чергата на България от ръцете на фашистите ......
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не го сложиха нарочно а явно има разминаване във възможностите на Депутатите , мога и ще се справя са 2 различни по значение думи
8
14
 
5
 
! Отговори
Karaman преди 6 години
Dps vredi na Bilgaria.Spasenieto e v DOST.