Местан vs. Карадайъ: ДПС е лъжа, близка до Москва!

ДОСТ е алтернативата, обявиха в изявление от партията
30 май 2017 12:52,
52
Местан vs. Карадайъ: ДПС е лъжа, близка до Москва!
Снимка: архив Булфото

ДОСТ на Лютви Местан разкритикува ДПС и се зарече да продължи да сваля маската на движението.

Коментарът идва малко след като Мустафа Карадайъ обвини Местан, че е водил еднолична политика като лидер на ДПС и се е опитвал да подменя колективните органи с външни хора. Карадайъ нарече предшественика си предадел и даде да се разбере, че партията никога няма да му прости.

Още по темата

"ДОСТ е цялостен процес, при това изключително болезнен за ДПС, защото представлява силна политическа алтернатива, антипод на голямата Лъжа ДПС", обявиха от партията на Местан в писмо до медиите.

В него ръководството на ДОСТ се зарича да продължи да сваля маската на ДПС и да разкрива "истинската корупционна, олигархична и прокремълска същност на тази партия".

"ДПС не могат да се справят с ДОСТ с политически средства и затова плачат за помощ от държавата за служебно административно елиминиране на партията ни. Остава да се обърнат за помощ и към Москва", пишат още от партията на Местан.

Оттам отчитат, че на последните парламентарни избори ДПС е загубило близо 200 000 гласа.

"Това е само първият етап от освобождаването на българската демокрация от злокачественото политическо образувание, наречено Сараи", завършват от ДОСТ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
2
 
! Отговори
TOP SECRET преди 6 години
Абе първо дайте Папките с Дело Възродителен Процес на Европейския съд после да говорим , че има недовършена още работа от преди 28 години
32
2
 
2
 
! Отговори
видиотяване преди 6 години
Радикален ислямист, османски фашист, "сив вълк", агент на МИТ и Дианета.... ..какво още? Иначе в т. нар. демократична България, тоя човек се води либерал?!
31
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДОСТ до кое е близо, до Ердоган, нали. Тоя умник като цицаше толкова години от ДПС, не знаеше, че е близка до Кремъл. И сега, видиш ли, разбрал го. Ама като смени спонсора. Пълен б.о.к.лук. Да не останете с грешно впечатление - не харесвам и ДПС, но ме е яд на такива п.у.тьов.ци
30
1
 
7
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Много е мазен този човек, чак се лее лой от словото му.
29
1
 
2
 
! Отговори
Го4о преди 6 години
Карадайъ е на тази позиция, защото се хвърли и нападна с бой Енимехмедов при опита за "атентат" с/у агента на ДС А. Доган.
28
9
 
4
 
! Отговори
за Али Баба преди 6 години
по добре козел на Ердоган, отколкото ПУДЕЛ на Путин.
27
0
 
3
 
! Отговори
Някой преди 6 години
Власта има един единствен цвят и той е ЗЕЛЕН. Няма червени, сини жълти и т. нт. Има само ЗЕЛЕНИ. На тия всичките дето ги гледаме по телевизията сметките в банките им са зелени. Уж се карат, обиждат, а после ядат и пият заедно и се прегръщат докато пеят "Моме Калино".
26
5
 
8
 
! Отговори
EU преди 6 години
ДПС и ДОСТ да решат какво правят с Дело Възродителен Процес или още Смяната на Имената , никой не е съден все още друго не ни интересува
25
5
 
6
 
! Отговори
Ala-Bala преди 6 години
А ти си близко до Ердоган. Алчен козел?
24
3
 
6
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
Турски сериали не ме вълнуват...
23
4
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
долен нагъл мазен и нахален АГЕНТ НА ТУРСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ,*** ДОЛЕН.
22
2
 
8
 
! Отговори
ами преди 6 години
Рядко мазен и г а д е н как да пиша човек,като не е човек-***!
21
3
 
7
 
! Отговори
ТИ СТ ГАДЕН ФЕС преди 6 години
АКО ТРЯБВА ДА ИЗБИРАМ МЕЖДУ ДПС И ДОСТ БИХ ИЗБРАЛ ДПС ,ТЯ НЕ НОСИ СЕКРЕТНИ ДУКОМЕНТИ В ТУРСКОТО ПОСОЛСТВО ДА СЕ ЧЕРАТ.И АКО МЕДИТЕ СА БЪЛГАРСКИ И НЕ ВЗЕМАТ ПАРИ ОТ МЕСТАН , НЕ ТРЯБВА ДА МУ ДАВАТ ТРИБУНА ДА ГОВОРИ.И КУЧЕТАТА ДА ГО ЗАБРАВЯТ.НО ИЗГЛЕЖДА МЕДИТЕ ПРЕДПОЧИТАТ ФИНИКЙСКИТЕ ЗНАЦ
20
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв мефистофелски фейс... страх да те хване от тая отоманска ***.
19
3
 
4
 
! Отговори
TOP SECRET преди 6 години
Дело Възродителен Процес беше спряно точно от ДПС да не стигне до Европейския Съд , тъкмо работа за Раследваши журналисти без тва само копират и поставят готови вече новини сега е време да поработят здраво
18
6
 
6
 
! Отговори
Анти-манупулатор преди 6 години
Местан свали правителството на Орешарски. БСП и ДПС щяха да игнорират протестите с подкрепа на Москва да управляват и сега. ДОСТ отне 100 000 гласа на тези избори от ДПС. Те са причината ДПС да не е формално в правителството. Сега ясно е че листите на ДПС се оглавяват от бивши членове на Атака (виж Слави бинев и други) и Патриотите те са същата про-руска и финансирана от Москва структура като ДПС. ДОСТ ни прави голяма услуга, като разделя ДПС. Важно е да се пише за тях, за да разберете истината
17
6
 
7
 
! Отговори
помак преди 6 години
Браво Местане !!! Удари ги там където ги най-боли..ПАРИТЕ откраднати от обрачи от фирми и ощетили мюсулманите в смесен. раиони ! Ще връщат пари на мюсулманите - откраднати пари !
16
8
 
14
 
! Отговори
чобаняга преди 6 години
Не мога да разбера,какво принуждава един български сайт всеки ден да следи изявите на някой си Местан и подробно да ни информира за неговите словоблудства.
15
3
 
9
 
! Отговори
все тая преди 6 години
ДПС - близка до Москва, ДОСТ - до Турция. И двете са антибългарски.
14
7
 
7
 
! Отговори
Сандокан преди 6 години
Карадайъ - в превод от турски - Черното Влечуго (кара: черен, дайъ: чичо, хайлаз, влечуго)