Първата дама разчупва образа на военния президент!?

Социолог и политически PR пред Bulgaria ON AIR
6 юни 2017 12:37, Анисия Иванова
29

4671 гледания   |  Още видео

Румен Радев ще се опита да има близък контакт със своите избиратели. Няма нищо лошо и в силното присъствие на неговата съпруга. В България обществото не е свикнало да вижда политиците в естествената им роля, каза в студиото на "България сутрин" социологът Евелина Славкова по повод коментарите за личния живот на президента.

"Ако отправим поглед към САЩ ще видим, че се обръща изключително голямо внимание на семействата на политическите личности и ежедневието им", допълни тя.

Пред Bulgaria ON AIR политическият PR Арман Бабикян заяви, че присъствието на първата дама до президента Радев несъмнено помага за разчупване на образа на строгия и скован военен.

"Свободата на поведение в никакъв случай не означава разминаване с представата за демокрация и свобода", категоричен бе той.

И двамата гости в студиото се обединиха около тезата, че е изкючително важно президентът да не се дистанцира от общественозначимите теми.


29
Още от
Напиши коментар Коментари
22
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ген.Радев е най-готиния политик и качестве човек който сме имали за птезидент особенно след тази проява с бразилката където го пита защо е важен а той каза всички българи са важни...как да не харесваш такъв президент !!!
21
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Помака ирландска пастирка мислеше,че народът е стадо,а той неговият водач.Не смееше да се появява сред хората,защото половината го мразеха,другата половина му е подиграваха.
20
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Радев ще е ПРЕЗИДЕНТ 5 ИЛИ 10 ГОДИНИ, А ВИЕ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ ВСЕ ТАКИВА ДРЕБНИ ЗЛОБАРЧЕТА ОТ ПАНЕЛНИТЕ.
19
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Нарочно ли се отваря темата от журналистите? По чия поръчка и за чий интерес? Или просто няма други теми от обществен интерес?
18
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Някой гледа Деса при нестинарите? Дето гонеше туристите че говорят с мъжа и,страшна излагация. Такава простотия България не помни само дето не ги блъскаше и им крещи бакдъ уей. Смех,през сълзи.Какви хора ни управляват.Господи спаси България,на теб се уповаваме.
17
3
 
16
 
! Отговори
Няма "първа дам преди 11 месеца
Доста липса на мисъл ....
Понятието "първа дама" го има там, където има официално такъв статут, например в САЩ. Първата дама в САЩ си има определен статут и средства за финансирането й. Да се пренася механично понятието "първа дама" към държави, където няма подобен статус, си е меко казано глупoст. В България жената на президента, няма статут и съответно в България няма "първа дама", както е и в почти целия свят.
16
10
 
11
 
! Отговори
Lora преди 11 месеца
Още един ненужен разход за данъкоплатеца. Плевнелиев поне не правеше разход да разхожда съпругата си насма натам за сметка на бюджета. Няма поза от първата дама. Дори не се показва като много интелигентна, за да има смисъл от нейното присъствие.
15
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
От деса полза никаква, радев поне може да набива крак и да козирува
14
3
 
22
 
! Отговори
иво преди 11 месеца
Не ни интересува какво правят в къщи , а какво правят за България , как работят и какви политики прилагат , а жените и децата им , както тоалетите и прическите им не са важни , стига с това жалко шоу по американски , да се хващат на работа !!!!
13
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Арманчо, какво четкаш имиджа на тази ***. Всички виждаме, как жената на радев избива комплексите. Ти ги разбираш тези неща, нали не си от София и си преживял прехода на провинциалиста към кореняк софиянец
12
8
 
17
 
! Отговори
Го4о преди 11 месеца
Тя не само разчупва образа на Радев, тя направо го СЧУПИ ОТРАЗ!
11
10
 
9
 
! Отговори
АЗЗЗЗ преди 11 месеца
И Слави Трифонов е против Десислава Радева да е първа дама на Президента!
10
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Колко струва първата дама годишно?

охрана, тоалети, пътувания, коктейли, храна, спане

поне 30 млн.лв годишно

при положение, че бедните пенсионери живеят с 2000лв годишно в ужасна мизерия
9
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
В Сащ си имат президент със самолет а си нямат пилот, ние си имаме пилот президент а нямаме самолет дет Деса на дига.
8
18
 
15
 
! Отговори
българин преди 11 месеца
До коментари отN:2 доN:8 Вие сте долни лекета и злобари.Първо се погледнете в огледалото, вижте колко сте комплексирани и тогава коментирайте но не нормалните хора,а мутри като Винету и Цв.Цв.
7
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Журналистите не разбраха ли, че в България понятие като "първа дама" няма. Деси е съпруга на президента.
6
19
 
18
 
! Отговори
не я показвайте преди 11 месеца
От тази съвсем честно, преди малко повръщах !!!!! Отвратителна и крайно неприятна жена !!!!!!!!
5
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Много е неприятна ! Ние си избрахме президент, не нея - да се навира навсякъде и да се изказва. С големи претенции, смята се за много важна. Защо сравняват България със САЩ ? Там има закон и статут на съпругата на президента, в България няма такъв закон и тя няма статут. Би трябвало сама да си плаща разходите, бюджета е гласуван за президента. Не стига, ние и плащаме сметките, ами от голямото добро-утро.......
4
15
 
18
 
! Отговори
Верно бе ! преди 11 месеца
Десито да не е правила операция за смяна на пол-а ?!
Дали не се казва Десислав Радев ?!
3
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Генерал деси защо има по-изразена адамова ябълка от Радев ?
Прилича на трансвестит ...