Нинова нареди: Тръгвайте из страната, да не чувам упреци!

Омръзнало й да слуша от хората, че са търсени само по избори
Обновена: 11 юни 2017 09:06 | 11 юни 2017 09:06, Камелия Цветанова
132
Нинова нареди: Тръгвайте из страната, да не чувам упреци!
Снимка: БСП

Депутатите от БСП тръгват из страната. На семинар в Боровец те решиха: всеки понеделник - депутат в община, организиране на постоянни приемни, всеки месец, във всяка община ще присъства депутат от БСП.

Червената шефка Корнелия Нинова е наредила на своите да говорят с избирателите си.

Още по темата
"Повече не искам да чувам упрека на хората: "Вие ни търсите само по избори". Ще засилим връзката парламентарна група, областни и общински ръководства на партията. 47 от вас са нови лица, опрете се на опитните хора от БСП, отнасяйте се с уважение към тях, ползвайте техния опит. В нашата партия връзките между поколенията винаги са били силни", е казала тя,  цитирана от пресцентъра на БСП.

Заместникът й Кирил Добрев пък е предупредил колегите си, че ако има нещо по- лошо от това да не ходят по срещи в региона си, от който са избрани, е да обещаят нещо и да не го изпълнят.

"Не обещавайки невъзможни неща", е призовал той.
 
На семинара социалистите са приели и Кодекс за етично поведение на членовете на парламентарната група. Досега няколко парламента не успяват да приемат етичен кодекс.

Според Кодекса народните представители от БСП нямат право да използват служебното си положение за лична изгода, за получаване на привилегии или освобождаване от задължения, да прикриват свои незаконни действия или да избегнат наказание.

Депутатите не могат да разкриват или да се възползват за лични цели от информация, получена в качеството им на народни представители или членове на парламентарната група. Не е позволено на народните представители от левицата да използват служебни средства или коли за лични пътувания в страната и чужбина. В Етичния кодекс са записани и специални правила срещу корупция и конфликт на интереси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Задругата на ЦУМ 2
24
4
 
15
 
! Отговори
Искаме преди 6 години
Нинова е напълно права,извън пределите на крадливия,корумпиран катун София е истински ад под небето,истинската България е извън крадливия катун София,не може цялата бедна провинция да издържа крадливите и корумпираните хиени от катуна София...покрай катуна София да се построи ограда и никакво излизане към истинската България от третополовите крадливи и корумпирани хиени от катуна София.....жълтите третополови павета не е България,убиваш Сифия и спасяваш майка БЪЛГАРИЯ
23
4
 
14
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Корни, Корниии, изпуснахте питомното, сега ще гоните дивото.Бойко Борисов беше в положението на боксьор в нокдаун. Трябваше му само още един последен смазващ удар и щеше да е нокаутиран завинаги.Вместо да направите това, вие оставихте един ***, неразбиращ нищо от политика, да назначи Герджиков за служебен премиер. Кой е и какъв е Герджиков няма нужда да обяснявам. Всички го знаем и го видяхме отново.Той осигури служебна победа на ГЕРБ на изборите.Сега ще сте в опозиция цели 4 години ...
22
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Край на спокойните разходки из горите, шумкарите тръгват!
21
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съветника на президента Радев се прави на Хитлер сложил малки мустачки и вдигнал опъната на пред ръка,кога Радев ще уволни своя съветник изповядващ фашизъм ?
20
8
 
9
 
! Отговори
Искаме преди 6 години
Крадливите,корумпираните,некомпетентните КАЛИНКИИИИИИИИИИИИ на Асвалтовия отбор от герб ЕООД КОМЕРС преди 7 години обявиха джихад над българското стадо,само кражби и корупция,огромни милиардни дългове за следващите поколения на БГ,най бедно и най нещастно стадо в ЕС.....ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА и целия кабинет на герб ЕООД КОМЕРС и Псевдопатиотичните крадливи партиииии на съд и доживотен затвор за нанесените огромни щети на БГ и стадото му....
19
10
 
5
 
! Отговори
МИЛОСТ МАЛКО преди 6 години
Какво сте погнали фелдфебела на фалшивата столетница - ТЯ МИЛАТА какво да прави, когато погуби "ореола" на Позитано! Нека тези нови "партизани" по земите български ИЗДИГНАТ ДУХОМ НАРОДА НИ! ( И да не оставят лектората на ГЕРБ в прегрешения някакви, като се молят Богу за благоденствието наше, напук на всичко наоколо.
18
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Червените тръгват на лов за кулаци
17
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едни и същи простотии дрънкат герберските ***, ама нищо смислено не обелват по въпроса за Валери Симеонов и кошарата, която вдигна за милиони левове, пари на данъкоплатеца!***, замисляли ли сте се че на вас подхвърлят стотинки, а бай ви Винкел, се къпе лукс и охолство с милионите които открадна???
16
5
 
6
 
! Отговори
М Палаузов преди 6 години
Кулак,кулак народен врааааг
15
9
 
10
 
! Отговори
Искаме преди 6 години
Чумата СДС на продажника Иван Костов и мутренския Асвалтов отбор на герб ЕООД КОМЕРС са проклятието на прословутия преход......след 140 години "Освобождение" БГ стадо е още под Робство и Геноцид благодарение на българските продажни управници.....да живеее новата РЕВОЛЮЦИЯ ,националните предатели до 9- то коляно набесилото и то на жълтите павета и пълна конфискация на имотите,финансите в полза на бедното и изчезващото се бг стадо.........
14
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нова заповед от ЦУМ,тръгват из страната,да не вземете пак да взривявате гари и църкви
13
12
 
10
 
! Отговори
Искаме преди 6 години
ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА на вредното мутренско-фашистко управление на Винету и фашистите...с мутренски,фашистки методи България не е Европейска държава
12
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тез да не са обявили джихад на България пак ве,на лов за неверници ли тръгват ?
11
14
 
8
 
! Отговори
Искаме преди 6 години
Българския народ гласува за истинска промяна и пак му сервираха крадливите,корумпираните,некомпетентните КАЛИНКИИИИИИИИИИИИИ от герб ЕООД КОМЕРС с славния Асвалт паша и мошениците,наглите крадци от ПсевдоПатриотите-фашистите-обединените крадци........ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА и народен съд за националните предатели и ***.......искаме г-жа НИНОВА за министър председател,Българската желязна дама.......
10
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В интернет се разпространява едно сравнение на МАСИВНАТА, ВИСОКА, СТАБИЛНА ОГРАДА на сърбо - унгарската граница и ПОЛУСЪБОРЕНИЯ СЕЛСКИ ПЛЕТ на Валери Симеонов построен на българо - турската граница!Построени са за едни и същи пари! Вижте снимката и гласуващите за ГЕРБ разберете че сте ***-ОТИ!
9
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Пари нема. Действайте!"Един израз на някого, когото едни величаят, а други оплюват. Малко късно се сетихте. Има няма 25 години. Не става въпрос за ляво или дясно, на трапезата са все едни и същи.
8
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По мандрите и по кошарите....
7
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и сега,като тръгнат, като си ограмотят електората и ще спрат ало-измамите. но да им дават и лекарства за деменция,че пак ще забравят бабите, и пак ще захвърлят пари.
6
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Таз горката е толкова отчаяна вече...