Цветанов vs Радев: Не ме противопоставяйте на Борисов, губите!

И да не разбирал от авиация, защитавал парите от данъците
125
Цветанов vs Радев: Не ме противопоставяйте на Борисов, губите!
Снимка: БТА, архив

Шефът на депутатите на ГЕРБ Цветан Цветанов не остана длъжен на обвиненията на президента Румен Радев, който го разкритикува, че не разбира от авиация, говори на автопилот и често изказва мнение, различно от това на премиера Бойко Борисов.

Още по темата

В социалната мрежа Facebook Цветанов декларира, че е длъжен да защити парите на данъкоплатците, които също като него не са тесни специалисти по авиация.

"Ако има политик в България, който лично и със семейството си, е бил реална мишена и жертва на войните между различните власти в България, това съм аз. Знам поуките и се научих да търся консенсус при всеки казус в парламента и не заради личното си его, а защото българите се умориха от подобни безсмислени битки. Затова ще подмина тона и обидните думи, с които днес президентът ме атакува персонално за създаването на комисията в Народното събрание, която ще анализира дали моделът "Грипен" е най-подходящият избор за военната ни авиация", обяснява той, след като Радев определи като трибунал за политическа разправа парламентарната комисия, която ще проверява процедурата за нов изтребител.

Според Цветанов е добре комисията да бъде оставена да си свърши работата и да вземе отговорно решение, "а политическият елит да слезе от небето".

"А колкото до противопоставянето ми с г-н Борисов, съветът ми е: Г-н Радев, не се пробвайте, други вече се провалиха. ГЕРБ е системна, устойчива партия и в нея са важни хората, не лидерите", съветва вторият в ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
30
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе този Радев президент ли е или каруцар? Сега му гледах ВЕЛИКОТО изявление по телевизията. Такава пародия , такова падение, такова ниско ниво на изявлението му. Това не е селската кръчма бе другарю президент. Човек като вас, който не си спомня кой му е бил първият инструктор за летене е просто за съжаление!
73
28
 
7
 
! Отговори
Г-н Радев преди 6 години
Г-н Радев днеска показа своя махленски селски манталитет. Срам ме е, че такъв посредствен човек е президент на България.А, това че много го харесват -- чета коментарите в сайта - говори само какъв е манталитета на хората които коментират тук.
72
4
 
35
 
! Отговори
кеф преди 6 години
Оххх скрии се, млъкни бе човек. Радев днес те смаза само с две думи. Колкото повече говориш, толкова по-гл*пав изглеждаш. Цялата ви парламентарна група да бяга срещу Радев няма до го стигне, защото сте мн. пр*с*и.
71
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако бяхме правова държава, този на снимката щеше да лежи в затвора.
70
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"единственото общо са авиацията, е че говори на автопилот", велик Радев
69
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ИстинаЗащо ви сложих минус? Изказването ви е истина, примесена с полуистина и откровена лъжа, в обратен ред. Ако бях ***, какъвто всъщност съм, щях да бъда глупав, какъвто евентуално не съм, но не съм ***, което твърдение е вярно, доколкото предишните не противоречат на истината по отношение на вас и подобните ви индивиди, които следва да класифицираме като интелегентни, ако това не е спорно, но всъщност е, и то много.
68
0
 
15
 
! Отговори
Цецо е прав преди 6 години
тва бакелювер по тъпнюха ли е защитило защото казава че ще подмине думите и веднага прави квалификациа на президентските думието го ко изрече цецо цръвульо: Затова ще подмина тона и обидните думи, с които днес президентът ме атакува персоналноУралските колхозници казват: аа плачкаш, аааа оплакваш се....мммммм, значи аи виновенади са да разтега колхоза за апратментите
67
3
 
13
 
! Отговори
Истина преди 6 години
така де Сухой ПАК ФА е по-добре за авияцията ни, но нали е руски и може би по-скъп ще трябва да се задоволим с нещо друго. Според мен нов грипен е 20 пъти по-добре от 20 годишни ф16. формулата трябва да е проста, нов, с гаранция и поддръжка и всичко описано в договори с неустойки за отремонтиране и т.н.
66
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имате в архива по сполучлив фотос на г-н Ц.! В някаква тъмна сянка, само умната му красива физиономия изпъква в средата, а по края тъмно, сякаш наметнат с одеждите на Софроний и по точно с шала на Майка Тереза! Направо Самата Инквизиция! Покажете я!
65
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бай Цецун, бай Цецун! Тук приличаш на мъймун!
64
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе, какво пише в папката! Затова единия нападна Радев, а другия му ходи на крака в президентството!
63
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е за пръв път ЦЦ и ББ да говорят различни неща, може би в добър синхрон, може би наистина да има скрит разнобой.Например когато вдигаха вой за деянията на хидроинженер Доган по едно и също време, но в 2 различни телевизии Бойко твърдеше, че нещата са за наказателно преследване, а Цецун казваше, че те са само морално укоримиСетне се разбра, че и той има морално укорими деяния.....
62
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, не мога да уважавам прости вагли хора като Цв.Цв.
61
35
 
5
 
! Отговори
Жалко… преди 6 години
Пак не случихме с президент. Боко пак опитоми поредния президент. Жалко...
60
31
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** се заблуждава, че България е казарма а политиците са волнонаемни и също като Деси Радева ще му се умилкват и ще изгарят от нетърпение да му свирят кратки музикални форми. Пълен *** и неудачник е "президента" Радев!
59
6
 
33
 
! Отговори
Дедовия преди 6 години
Де се чуло и видяло физкултурник-затворник да дава акъл на въздушен ас, как се пилотира?!? Цвъчко заложил си на куц кон с това твое самочувствие... Осъзнай се. И си купи водомер, ако нямаш.... щото си гола-вода
58
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Цветан Цветанов разбира от апартаменти, а не от самолети", коментира Радев изказванията на председателя на ПГ на ГЕРБ. >>>>>>Край на цитата! Президентът го каза само с две думи, както умее! Браво!
57
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цецо има много повече грехове от 6-те апартамента! На съвестта му (ако я има) тежат доста споминали се свидетели!
56
4
 
26
 
! Отговори
Крадат милиарди преди 6 години
Цветанов и Борисов да се проверят с тестове за лоялност към БЪлгария.По отработени схеми от БЪлгария откакто са на власт се крадат десетки милиарди живи левове в евра завинаги.Ако не могат да ги ограбят от народа с нагло престъпни данъци и ДДС пробутват на Борисов за подписване на милиарди ненужни заеми за плащане на яко корупционни разходи.За всеки случай правят опити з а узаконяване през контролиран парламент
55
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Поп ГруюПак блажиш през пости папаз!