Нинова се оплака на шефа на ЕНП от ГЕРБ, сеели омраза и агресия

Казвали на опозицията "кръвопийци", "убийци", пращали я в Сибир
41
Нинова се оплака на шефа на ЕНП от ГЕРБ, сеели омраза и агресия
Снимка: БСП

Червената шефка Корнелия Нинова така се ядоса от ГЕРБ, че прати писмо, за да се оплаче лично на председателя на ЕНП Жозеф Дол.

Още по темата

"Днес, Европа и целият цивилизован свят се борят с омразата, агресията, разделението и крайностите. Вие сте част от кампанията „Не” на езика на омразата, но вашите членове от ГЕРБ явно не споделят необходимостта й.
От най-високата трибуна в страната ни – българския парламент, членовете на ГЕРБ, които са част от вашето политическо семейство, всяват омраза, агресия и конфонтация. В българския парламент те наричат опозицията "небългари“, "безродници”, "кръвопийци”, "убийци“, пращат я в Сибир и Северна Корея“, сигнализира тя.

Нинова напомня, че на последните парламентарни избори БСП получи подкрепата на близо един милион български граждани.

Според нея заклеймяването на левицата е агресия не само към членовете на БСП, но и към всички хора, които й гласуваха доверие.

"С изказванията си вашите колеги от ГЕРБ поставят линии на разделение не само в парламента, но и в българското общество.Само след 7 месеца България ще председателства Съвета на Европейския съюз, в труден за Европа период - нарастващ евроскептицизъм, криза на доверието, трудни преговори по напускането на Обединеното кралство. В такъв момент, вместо да водим дебат за общото ни бъдеще в Европа, за справяне с предизвикателствата, пред които сме изправени, представителите на вашето политическо семейство от ГЕРБ използват  реторика от миналото - заклеймяване на политическия опонент и обиди”, оплаква се още червената шефка.

Дол пък също й е пратил писмо, в което препотвърждава неодобрението от страна на Европейската народна партия спрямо всякакъв вид език на омраза и разделение – и то от всички страни.

"Качеството на политиката в България, както във всяка друга страна, може само да спечели от нормален и цивилизационен диалог между всички политически сили. Надявам се, че всички политически партии в България, от целия политически спектър, ще се отнесат сериозно към тази задача и ще сложат край на тази будеща съжаление ситуация", отбелязва той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
13
 
! Отговори
вярно Е преди 6 години
МНОГО ВЯРНО....
16
16
 
16
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До "Кривондел": Ако сравним това, което са правили гербаджиите начело с Бойко, когато са били в опозиция, с това, което прави БСП, сравнението съвсем не е в полза на ГЕРБ. По времето на правителството на Орешарски гербаджиите чакаха в коридора на парламента и се регистрираха само ако видят, че и без тях се събира кворум. Бойко ходеше в Брюксел да разправя кокло е страшно за демокрацията у нас това, че Атака с един глас осигурява мнозинство, а сега, когато Атака е техен партньор проблеми няма.
15
27
 
18
 
! Отговори
анонинимен преди 6 години
Корнелия Нинова говори истени за правителството на Бойко Борисов Защотото неговото правителство доведе до краина бедност в народа увеличи цените на тока на газа на водата на парното И затова Корнелия Нинова го мачка и е права жената тя вижда неговите гражби далавери итн бдж
14
17
 
30
 
! Отговори
Ники преди 6 години
И там разбраха, че Госпожа Лъжа сее наред омраза и злоба!
13
13
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моля Другарко, ми той ме наплю :):):)
12
22
 
16
 
! Отговори
Ханибал преди 6 години
Крайно време е да изтрием от лицето на земята герберастите и техните привърженици! Само тогава България има шанс да започне на чисто. Маа.. ви недо.кла.тена ид.иотска. Вашият еднокнижен амебник е най-големият комунист бе цъ.рвуланковци.
11
13
 
31
 
! Отговори
Кривондел преди 6 години
Корнелия Нинова е типичен празен популист. Търси скандала на всяка цена. Това време обаче мина - сега търсим хората, които да намалят корупцията и предприемат истински политики.
10
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ПаметливDO N-12DRUGARU BSP NE E IZVARSHILA NISHTO LOSHO.LOSHITE NESHTA GI E VARSHILOA BKP,S KOYATO BSP NYAMA NISHTO OBSHTO.
9
13
 
27
 
! Отговори
Паметлив преди 6 години
"Другарко" Нинова, излез отвън да ти шибна един шамар! Май забрави езика на агресията и омразата който сееше, а, червена бабишкеро? Ние не сме забравили какво вашата партия е сторила и никой не трябва да забравя, в името на децата ни. Агресията ти показва само едно- незадоволеност.
8
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
V TOZI SAIT MNOGO OBICAT GERB-I OPLUVAT KRISTALNO CISTATA PARTIA NA NARODA BSP.
7
3
 
10
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Най много Дол да дойде пак да хване Фандъкова за баджака!
6
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нинова се оплака на шефа на ЕНП от ГЕРБ, сеели омраза и агресия..тц, тц, тц , че аз защо прогнозир, че бсп няма да спечели изборите ? нали щото бълвахте омраза, агресия и реваншизъм (и сега продължавате) още преди да сте спечелили.е при това положение - кой ше рискува да пусне за новата буржоазия?абе кой човек с ляво мислене ше пусна за бсп, бе ? в час ли сте ви е? факта, че не искате уровниловка в пенсиите е повече от показателен за буржоазният характер на измислената левица от милиардери
5
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
BRAVO DRUGARKO NINOVA NATRILA SI IM NOSOVETE NA COVEKOMRAZCITE OT GERB.
4
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЧудилА се как да стигне до важните хора ...накрая пак като натегачка наплюла своите :) типипно по комунистически .
3
6
 
28
 
! Отговори
бе, то... преди 6 години
тяхната работа (на нинова и сие) - каквото повикало, такова се обадило!Тя и обкръжението и не спряха да се заяждат и да ехидничат, а когато им го кажат хората какви са, олеле-е бият ни!
2
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моля другарко, а пък те...
1
7
 
25
 
! Отговори
@ преди 6 години
Няма да е никак лошо БСП и тези 1 млн гласували (за тях) да отидат в Сибир или СК