Нинова нареди: Тръгвайте из страната, да не чувам упреци!

Омръзнало й да слуша от хората, че са търсени само по избори
Обновена: 11 юни 2017 09:06 | 11 юни 2017 09:06, Камелия Цветанова
132
Нинова нареди: Тръгвайте из страната, да не чувам упреци!
Снимка: БСП

Депутатите от БСП тръгват из страната. На семинар в Боровец те решиха: всеки понеделник - депутат в община, организиране на постоянни приемни, всеки месец, във всяка община ще присъства депутат от БСП.

Червената шефка Корнелия Нинова е наредила на своите да говорят с избирателите си.

Още по темата
"Повече не искам да чувам упрека на хората: "Вие ни търсите само по избори". Ще засилим връзката парламентарна група, областни и общински ръководства на партията. 47 от вас са нови лица, опрете се на опитните хора от БСП, отнасяйте се с уважение към тях, ползвайте техния опит. В нашата партия връзките между поколенията винаги са били силни", е казала тя,  цитирана от пресцентъра на БСП.

Заместникът й Кирил Добрев пък е предупредил колегите си, че ако има нещо по- лошо от това да не ходят по срещи в региона си, от който са избрани, е да обещаят нещо и да не го изпълнят.

"Не обещавайки невъзможни неща", е призовал той.
 
На семинара социалистите са приели и Кодекс за етично поведение на членовете на парламентарната група. Досега няколко парламента не успяват да приемат етичен кодекс.

Според Кодекса народните представители от БСП нямат право да използват служебното си положение за лична изгода, за получаване на привилегии или освобождаване от задължения, да прикриват свои незаконни действия или да избегнат наказание.

Депутатите не могат да разкриват или да се възползват за лични цели от информация, получена в качеството им на народни представители или членове на парламентарната група. Не е позволено на народните представители от левицата да използват служебни средства или коли за лични пътувания в страната и чужбина. В Етичния кодекс са записани и специални правила срещу корупция и конфликт на интереси.


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Веднага да се усили охраната на мандрите !
105
0
 
3
 
! Отговори
Констатация преди 1 година
До Курнелия лъже

Тя ако не излъже днес поне 5 пъти, довечера няма да може да заспи!
104
3
 
4
 
! Отговори
Курнелия лъже преди 1 година
Другарко Нинова няма да ви простим , че излъгахте за срещата си с ген. Решетников.
103
3
 
2
 
! Отговори
MAD преди 1 година
Не търсете под вола теле не гледайте преди години Каква е била Нинова гледайте Каква е и дали ще изпълни това което е написано и дано да го изпълни Защото Ако това стане България ще бъде поправена завинаги
102
6
 
6
 
! Отговори
G преди 1 година
Невероятно нагли червени безродници кланящи се на русия , големият враг на българщината !!!
101
3
 
6
 
! Отговори
Курнелия-милионерка преди 1 година
През 1998г. Ив. Костов назначи Курнелия Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя „успешно“ приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи. Ако Д. Благоев ги види от някъде ще се обърне в гроба…
100
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП е последният бастион на криво разбраното "русофилство".
Когато това кремълско образувание в политическият живот на България изчезне, чак тогава ще може да се твърди, че България не е Троянски кон в Европа !
99
13
 
3
 
! Отговори
браво на Нинова преди 1 година
Долу Долу Долу крадливия,корумпиран катун София на КАЛИНКИТЕЕЕЕЕЕЕЕ от герб ЕООД Комерс,не може целия народ да работи за кръвожадните хиени от катуна София те да са добре ,високи европейски заплати,безплатен ток,вода,парно,ниски такси и данъци,кражби на милионииии и милиардииии,през 6 месеца да си правят паради,през година наливат излишни милионииииии за вечно ремонтираните улици,булеварди,тротоари,не нужните държавни учреждения и т.нкатуна София не е БЪЛГАРИЯ
98
12
 
3
 
! Отговори
браво на Нинова преди 1 година
Крадливата и корумпираната държавна машина в лицето на герп и винету от банкя ако не излезнат от кенефа София скоро България няма да е в сегашните граници,държавата тотално е забравил провинцията и това е целенасочена политика на крадците и престъпниците които ни управляват...Източна Румелия ще влезе пак в пределите на Султана,Добруджа се връща на Румуния,Пиринския край ще влезе в новата велика Албания и какво остава за крадливите ни управнициииии само и само кенефа София
97
1
 
10
 
! Отговори
бдинец преди 1 година
Ако ще се бръкнете в джоба за пътни разходи,обикаляте ,до сега къде бяхте? Ако пък държавата ще ви покрива разходите и ви се плаща като командировка,по-добре си стойте в София и ни лъжете от телевизиония екран.
96
7
 
19
 
! Отговори
АЗЗЗЗ преди 1 година
Шумкарите идат! Братя българи, пазете се, крадат, убиват или ВЕРБУВАТ!
95
3
 
9
 
! Отговори
Бай Колю преди 1 година
Чета коментарите и си спомням една карикатура: зъболекарят казва на пациента: "Плюйте", а оня: "По кого?"
94
4
 
17
 
! Отговори
Го4о преди 1 година
Червените депутати да си плащат поне бензина като обикалят страната за да агитират за Нинова, чийто рейтинг вече рязко спадна след загубата на изборите!
93
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 111111

Кеша ви ни отврАщава.
92
19
 
7
 
! Отговори
111111 преди 1 година
Стига сте манипулирали,стига сте лъгали.Колко ви е кеша да оплювате Нинова.И защо тя да нарежда,това да не е Герб където слънцето за минутка не допуска да бъде засенчено .Види ли,отнякъде опастност и тръгва на "инспекции" ,журналистчетата подире му и ръсенето на глупости започва.
Отвръщавате хората,не го ли разбирате мирясайте най после,бъдете поне малко обективни.Това чучуло дето обикаля страната,обижда хората които не мислят като него и вие му се кланяте -да се смееш ли да плачеш ли.
91
10
 
21
 
! Отговори
Курнелия лицемерка преди 1 година
Курнелия е изпратила сина си в САЩ, а иска да набута България в ръцете на изостаналата путинова Русия...
90
1
 
18
 
! Отговори
юруш на маслините преди 1 година
Точно така КУрнелия.Не трябва да се губи връзката между поколенията.Властта и парите трябва да се наследяват от синове и внуци.Пътувайте и убеждавайте ,,другари,,колко тежко е да си ,,социалист,, и капиталист.
89
1
 
21
 
! Отговори
БСП залязва тъжно… преди 1 година
Сред тези около Курнелия(г-жа Лъжа) не са ли свинарят милионер Г.Гергов и ДС шефът Бригадир Аспарухов милионер пенсионер, В.Лечева мултимилионерка? И нима това е новата алтернатива - майко мила…
88
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До лузъра Анонимен - кажете ми едно добро и ползотворно нещо направено от него? (Борисов)
Най-доброто и ползотворно нещо, което направи и още прави е, че държи такива, като нинова и нейната сектата по-далеч от властта. Има и още много други хубави работи, но само казаното по-горе трябва да ти стига!
87
1
 
19
 
! Отговори
о, ужас! преди 1 година
Сакън, Другари! Не идвайте при нас! Пак ние ще плащаме служебните ви командировки, хотели и останалите благинки от обиколките ви из страната.

от електората