Борисов към премиера на Катар: Стабилност в Залива!

Двамата разговаряха за кризата между арабски държави
83
Борисов към премиера на Катар: Стабилност в Залива!

"Стабилността в региона на Персийския залив е от особено значение за България и региона на Балканите. В тази връзка приветстваме и подкрепяме разрешаването на възникналата кризисна ситуация с политически средства и по пътя на дипломацията".

Още по темата

Това заяви министър-председателят Бойко Борисов в телефонен разговор с премиера на Катар Абдула бин Насър бин Халифа Ал Тани по повод създалата се остра дипломатическа криза в отношенията на някои арабски държави с Катар.

Премиерът Борисов изрази желанието на българската страна за мирно и бързо уреждане на възникналата кризисна ситуация в много важен за България близък регион.

Министър-председателят отбеляза категоричната си позиция против всяка форма на по-нататъшна ескалация на напрежението, както и срещу намесата на външни за региона фактори, съобщиха от правителствената пресслужба.

Борисов акцентира също върху запазването на стабилността на Съвета за сътрудничество на арабските държави от Залива, което по думите му, е в интерес на целия регион.

Министър-председателят посочи, че България цени своите приятелски отношения със страните от арабския свят и изтъкна сътрудничеството с Катар. От началото на настоящия месец страната ни пое и местното председателство на ЕС в Доха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тикво, много си противен!
63
1
 
2
 
! Отговори
ТАСС преди 6 години
Борисов към премиера на Катар: Стабилност в Залива,така както има стабилност маслен крик у бунище.
62
2
 
10
 
! Отговори
Тато преди 6 години
Този *** какво разбира под стабилност, това да не е барака че да бъде стабилна, пълен *** със 50 думи речник.
61
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
борисов остави другите-мисли за България ! Иначе се пръждосвай на майната си !
60
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама това ли му е най-големият проблем на Буда или са го изпратили пок началниците за пощенски гълъб? Има ли шофьор пожарната кола? Това премиер ли ни е или куРиер?
59
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами и неговия патрон Симеон Борисов и той се правеше на голям приятел с арабите,и той милиарди инвестиции щеше да докара!Тоя мач сме го гледали.И той забогатя само лично,и тия около него.И не с арабски пари,ами с наште!
58
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов - докога ще ни линчуват братята от малцинствата ?
57
2
 
17
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Борисов - стабилност в България КОГА ?
56
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз съм известен със своята скромност!
55
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днешният ден трябва да ни е ден за равносметка и да извисим глас за сравнение между ЛЕВСКИ и жалкате ни политици днес! Народе ? ? ? ? СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ И СЕ ОГЛЕДАЙ и се огледай що за политици сме си избрали ? Няма един в който да видя поне една черта на чест и достойнство,на родолюбец . Нашите типигъози политици и бизнесмени харчата народната пара за имоти извън България ,за любовници, за охолен живот докато българите гладуват !
54
2
 
18
 
! Отговори
Боже Опази! преди 6 години
Братя Българи! Да сте ми живи и здрави за избора на този Бойко, да е жив и здрав и той на тейка си и майка си, но моля Ви от все сърце, не ни занимавайте повече с такива олигофренски новини, пази Боже от Бойко!!!
53
1
 
6
 
! Отговори
народа български стр преди 6 години
И войводите си избра ако ще е златно прьстче да е диамантено да е , за тях разбира се всеки знае баба да избутва но за дрешки и безин за полицията ,,нанай мору''
52
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки ден протести, всеки ден агресия навсякъде и бат Бойко не вижда ,не чува....кой пореден мандат ще се сети за народа си ,за жалката ни държавица в която 10% от българите са зинали и нямат наяждане и освен за любовници не вмислят за нищо друго-и това са приятелите на бат Бойко а останалите 90 % от народа той не ги вижда ,не ги коментира, не говори за тях . Явно за него е най-важно още колко години ще е начело на бандата загробила България !
51
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименБорисов вместо да се разхожда по света ,да се разходи из българските ,умиращи села и малки градове. Занимава се с всичко друго и коментира всякакви простотии ,но не и защо народа български страда толкова в мизерия ,до кога българите като най-бедната и страдаща нация в Европа ще плаща огромните им заплати,безброй глезотии на лакомните и ненаситни политици. Народа е страшно озлобен,точно както и аз и затова е тази агресия навсякъде. Когато си натикан в ъгъла ще стачкуваш ,ще се бунту
50
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много як ход!Хем сме приятели с всички араби хем си ценим приятелите а и една криза все някога свършва особено когато е изкуствена но остават начина по които сме се държали,да не казвам че Катар може да купи всичко в България за столетия напред в сферата на храните,водите,и каквото още се сетите!А за инвестициите просто няма да казвам!И да кажа на простаците плюещи Борисов че нямат грам акъл и то не за 5 стотинки а никакъв!
49
7
 
6
 
! Отговори
, преди 6 години
Блещят ход препоръча го един арабист преди седмица , и защо е нужно го каза точно.
48
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя Джери Борисов след 3 мандата сме след Албания по стандарт,ама акъл дава.Да отива да полива магнолиите.
47
3
 
19
 
! Отговори
Феликс преди 6 години
Хубави неща е казал, браво! Ама арабинът едва ли го е разбрал, той откъде да знае български?!
46
4
 
22
 
! Отговори
Питащ преди 6 години
БЪЛГАРСКИЯТ Премиер да не си е рязнал пи*шка*та и да е станал мУсилманин?Щото сякЪш барада ще си пуска, като талибан?Брадясал, нечистоплътен - ууууууууууууууууууууууууууф, мУсилман. Интересно, често често прескача при Ердоган. Та, алката му кой ли размер е станала?Щото, разправят хората, тъй ги приемали в ислямската църква ......... ?
45
13
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"" НИКОГА В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ НЕ Е ИМАЛО ПО ЖАЛКА КАРИКАТУРА В УПРАВЛЕНИЕТО ОТ ТОЗИ ... ""............имаше ... всички комунистически и социалистически управници от 44-та година та чак до сега.този е просто най-малко тъпия