Лидерът на "Възраждане": Бият българи, убиват ни по улиците

Намираме се в демографска катастрофа, настоя Костадин Костадинов
25 юли 2017 10:15, Красимир Ангелов
59

6632 гледания   |  Още видео

Партия "Възраждане" излиза на протест пред парламента в четвъртък след зачестилите сблъсъци между българи и роми.

"Бият българите, убиват ни по улиците. Когато българите тръгнат да се защитават, бият тях. Това все още е България. Имаме Конституция, в която ясно е записано, че това е държава на българската нация. Циганският проблем е проблем в НС, а не в циганските махали", настоя председателят на партия "Възраждане" Костадин Костадинов в "България сутрин".

Още по темата

Гостът на Bulgaria ON AIR посочи, че очаква кабинетът "Борисов 3" да не изкара целия си мандат и не се съгласи с твърдението, че партията му подклажда етническо напрежение. Лидерът на "Възраждане" подчерта, че нещата не се случват с отиване на място, говорене и публични медитации, а с прилагане на закона.

"Имаш незаконна къща - събаря се. Имаш дете, което ходи голо и босо - детето ти се отнема, а ти се осъждаш. Крадеш - влизаш в затвора!", отсече той.

Междувременно партия "Възраждане", която е единствената политическа сила извън НС, получаваща държавна субсидия, дари първия транш от над 133 хил. лв. на Центъра за асистирана репродукция към Министерството на здравеопазването.

"Причината е много проста - България умира и се намира в демографска катастрофа. Тенденцията е следващите 10-15 години да намалеем с 1-1,5 млн. души. Цялото общество трябва да осъзнае, че това е общ проблем, иначе просто ще си умрем без война", обясни Костадин Костадинов.


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Този дърдорещият не беше ли обещал, че няма да усвоява партийна субсидия, а после взе че я прибра? И после уж дариха нещо си на някого си, а то беше малка част от полученото?
39
1
 
1
 
! Отговори
Калтенбрунер преди 1 година
"Възраждане" е елегантна националистическа формация, но няма никакви структури в страната! Спешно трябва да се изградят такива и субсидията да се ползува за това, а не да се дарява! Има държава за проблемите на хората, а когато "Възраждане" вземе властта, тогава ще насочи усилията си за решаване на важните и неотложни задачи!
38
0
 
4
 
! Отговори
Интересно преди 1 година
Колко български русофили са избягали в Русия досега?
37
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво, че са дали парите на центъра за асистирана репродукция! За пишещите по-долу, в България българите са неповече от 5млн. В чужбина българите не са българи - децата им не говорят български и не са български граждани. Т.е. точно след 1 поколение от 7 млн. в чужбина, ще бъдат 1млн. в чужбина. И толкова. Не знам плаща ли ви се да ги пишете тия глупости или просто толкова си можете. Всеки човек, който обиколи България вижда, че е ПРАЗНА! Няма хора. А ако няма хора, няма държава.
36
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сидеров 2
35
1
 
14
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Истината е, че демографска катастрофа преди 1990 година нямаше. Имаше демографски проблеми, но не и криза. някъде през 70-те години след Указа за насърчаване на раждаемостта имаше известно повишение на раждаемостта. Такива демографски проблеми, но в по-големи мащаби имаше в Западна Европа тогава. Катастрофата започна с мизерните доходи след 1989-та година и последиците от мизерията - бягство от България на много българи и отказ от създаване на деца,защото не можехме да им осигурим нормален живот
34
6
 
5
 
! Отговори
Ало Ало преди 1 година
Ало другарю, извинете патриоте. Не се ли усещаш, че станехте много тия дето на приказки тръгнахте да протестирате против този парламент. Да не стане като оня гологлавия дето разигра една лекарска сценка и потъна някъде или ще излезеш на протест следващата седмица, когато парламента е във ваканция?
33
2
 
12
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 1 година
До Анонимен27
КОСТАДИНОВ ИСКА НЕЩО СЪВСЕМ НОРМАЛНИ,ЗАКОНИТЕ ДА ВАЖАТ И ЗА РОМИТЕ.ЗАЩО НЯКО СЕ ВЪЗМОЩАВА?КОГАТО ОКРАДЪТ,ИЗНАСИЛЯТ И УБИЯТ ВАШИ БЛИЗКИ КАКВА ЛИ ПЕСЕН ЩЕ ЗАПЕЕТЕ?
32
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом Минчо Христов и Стела Банкова се оттеглиха от партията му, значи не е много честен.
31
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вярно. Българите са с ромски манталитет, но за това има исторически причини. Имало е 500 години смесване. По турско са дошли ромите и 5 века турци, българи и роми са се смесвали, после са дошли руснаците за да се смесим и с тях и ето го резултата - българо-ромски етнос с анадолски манталитет и комунистически наченки. Нормално е българите да бягат от българия защото се самоненавиждат и искат да забравят че са българите. Тъжно, но факт.
30
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
с очите си съм виждал как областен председател на една от 'националистическите формации' хвърля пари на тъмносин, за да му свири на ухо 'милионерче' и после го прегръща доволен. а на другия ден голям патриот, голямо чудо, ще ограничава раждаемостта. 1/2 от 'Хаабитурентите' чакат само лесни пари и се подрусват с тази музика, възприели са 100% поведение, манталитет, даже амфетите и коката им са от ма'алата. какво очаквате?
29
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя дали не е следващия Валери Симеонов, който ще бъде използван от олигархията след като Винкела се изтърка окончателно?
28
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
стига се изкарвали само tsиганите - половината държава слуша тяхната музика, държи се като тях, гледа по лесния начин с полови органи и мускул да прави пари, живее ден за ден и върти далаверки. извинявайте, ама ако един грузинец например отиде в германия и установи, че там за всичко му се плаща, никой не спазва правила, че всички слушат народната му музика и му дават пари за пеене на ухо, и той ще нацвъка 10 деца и ще покани роднини. от нашето двуличие и лицемерие тръгва проблемът.
27
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
демографската криза започва след 1991г., но демографската бомба цъка от 60те на 20ти век. Една 60- 70 кв. панелка е физически ограничена и за разлика от къща не може да се пристроява - още там е почнал 1 и 2-детния модел, а след отварянето на границите, 1/5 от населението просто си хвана багажа и дим да го няма. вината на всички правителства оттогава е, че не направиха обстановката приятна за връщане, напротив, гонят всички по всякакви възможни начини. добре е за онези, живеещи наготово.
26
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Истината е, че демографската криза започва още от 1975 г. някъде, ама кой да чете. Доста по-лесно е да се повтарят мантрите на Позитано.
25
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи, България умирала.
В същото време Харалампиев (този пък откъде изскочи!?) и Далавери ни внушават, че българите в чужбина били 6-7 милиона.
Значи, 7 милиона тук и уж около 7 милиона в чужбина, това си прави едни 13-14 милиона, каква катастрофа тогава?
24
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че какво пречи на българите също да убиват при законна самозащита ??
23
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПРОСТО ИЗПОЛЗВА РАСОВА РЕТОРИКА,ЗЛОУПОТРЕБЪАВАИКИ С ТАРПЕНИЕТО НА ПРОКУРАТУРАТА..
22
58
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ТОЗИ ПАПУК Е ЗА ЗАТВОРА.ТОИ ПОДКЛАГДА РАСОВА ОМРАЗА.

КАДЕ Е КАДЕ Е ПРОКУРОРА?
21
4
 
35
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Истината е, че демографската катастрофа започна от 1990 година и вече от края на 1991 година бяха пределно ясни нейните размери. За съжаление тогава се подрипваше и ревеше по площадите, за да се раздели народа и да се даде властта на мафията. Е, подрипващите успяха - мафията взе властта и продължи да гони българите от България, а с мизерното заплащане, спря раждаемостта сред българския етнос.