Премиерът Борисов призна: Суджук не ям, имам високо кръвно!

Било го е срам от някои депутати, но пък ги гонел веднага от партията
115
Премиерът Борисов призна: Суджук не ям, имам високо кръвно!
Снимка: МС

Премиерът Бойко Борисов демонстрира твърда ръка при последния скандал, при който народен представител от неговата партия се оказа изнудвач, а днес призна, че го е срам от такива депутати.

"Аз суджук не ям, имам високо кръвно, близките ми го знаят това", отсече той.

"Срам ме е от такива депутати като Живко Мартинов, но аз самият съм разпоредил разследването срещу него и той веднага беше изгонен и от парламента, и от партията", коментира още премиерът скандалът "Суджукгейт".

Още по темата

"Когато разбрах, на мига сме направили оперативните следствени действия с ДАНС, доказали сме престъплението и сме го дали на прокурора", каза още министър-председателят и допълни, че точно такива съпротивителни сили трябва да имат държавата и институциите без значение от коя партия е народният представител.

Според Борисов ГЕРБ е пример в това отношение и всички, които влизат в нерегламентирани контакти, напускат партията и парламента.

"Но БСП не предприема нищо спрямо своя депутат, който е купувал гласове в Пловдивско за парламентарните избори", разкритикува на свой ред опозицията, която в последните дни няколко пъти използва скандала с партийния рекет, за да атакува властта.

По повод на зачестилите случаи на побоища, премиерът коментира, че реалността е много по-различна от това, което се коментира.

"Пострадалите не съдействали на разследването, но по оперативни данни разследващите са установили истината, която ще бъде оповестена след няколко дни, когато излязат и последните експертизи", обясни премиерът.

Според него се спекулира с темата, че се завръщат "мутренските времена", но опозицията говори по този начин, защото не харесва икономическите успехи на правителството - ръстът на икономиката, намалената безработица и увеличаването на инвестициите.

По време на откриването на логистичен център в района на автомагистрала "Тракия", Борисов отчете, че е редно да се помисли за разширяването на пътя.

"Асфалтът се превръща в работни места. Едно време като правихме "Тракия", ми казваха, че асфалта ми се яде. От Пазарджик до Ямбол все едно е Цариградско шосе - и от двете страни заводи. Все едно караш през населено място - и двете ленти пълни", каза премиерът.

"Като пуснахме "Тракия" помня, че не спряха да говорят, че нямало бензиностанции. Сега са над 20. Всичко това се случи за 7-8 месеца, но трябва да мрънкаме малко. Отваряме най-големият център на Балканите.
Ако нямаше магистрала "Тракия" щеше ли да го има?", риторично попита Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама бабече и свинско вратле гуцаш като гледам килцата не ще да са от запечени тиквички
34
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 37Суджук паша не ядял суджук???==ял, не ял ... и да е ял, гергов като всяка вечер е ни филе от сьомга..виж сега, няма да спечелите по тоя начин с рогата напред (въпреки, че "рогатият" е във вашият отбор) видя се на изборите - хората вече имат ясна преценка за нещата - радев - да, бсп - не!
33
24
 
3
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 6 години
Преди няколко часа написах един коментар,но зелените човечета на г-жа ЛЪЖА, веднага го изтриха.Та викам си, пак да се пробвам.Гледам, яко плюене пада по Премиера.Ако Борисов беше Мин. Председател от партията на БСП, всички вие дето го плюете, всеки ден щеше да висите пред портите в Банкя и с*ирки да му правите.
32
0
 
28
 
! Отговори
ГЕРБ - ЕООД преди 6 години
Той разпоредил на прокуратурата да разследва;Той разпоредил на Народното събрание да го изгони;Той разпоредил на Партията му да го изгони....Кой той - властелина, самодържеца, собственика...Нека да гледат онези дето лежаха пред парламента при Орешарски и питаха "КОЙ".Ето го г-н КОЙ... Той
31
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ви ли е срам? Каква страна само! От един месец суджуци и луканки в новините. Вместо да се стегнат редиците на бюрократите, да се види къде изтичат парите , да се подхванат *** ..вие със суджуци се занимавате....
30
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Суджук паша не ядял суджук??? Хайде бе, защо тогава онзи слуга от Добрич му ги е изпратил? И то гарниран с 80 кила филе Елена? Трътлестият и изпростял Чичак съвсем се е оплел в простотии. Не знаел за Суджука, а и не ядял??? Защо лъже Суджук паша? Всеки знае каква лакомия е, как пълни шкембето до пръсване. И има ли кой да му верва? И един нема.
29
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бацето пак е номер едно в лъжите
28
4
 
33
 
! Отговори
тележко варено преди 6 години
Баце, не се обяснавай!!
27
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Суджук не бил ял. Че защо ще яде??? Тъпия" български" *** му плаща хайвера, луканката......
26
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименХванат ли някого в издънка и изведнъж той става доброто ченге, пардон, добрия пожарникар...ами това е добра тактика - 3 пъти печели.
25
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Шпек СаламА х.я няма ли да ми изяде ?
24
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
абе защо така - при всяко едно изказване на борисов , което е "на място" и от бсп направо полудяват, виждайки как пак не успяват да извлекат дивиденти.да разчиташ на победа, само въз основа на грешка на противника, а не на собствената ти игра и форма - не говори добре за отбора.
23
3
 
31
 
! Отговори
ГЕРБЕРАСТ- помияр преди 6 години
ТИКВАТА иска да каже - СУДЖУК не купувам, носят ми го на крака от Добричкия край (по специална рецепта - с елински месо). Ние обикновените ГЕРБерасти- *** също натъкваме тонове СУДЖУК, пастърма и БАХУР.
22
3
 
36
 
! Отговори
#ФОСТАВКА преди 6 години
Бойко, ти няма как да ги изгониш от ''партията'', тъй като тя е организирана престъпно-мутро-милиоционерска групировка с общ коефициент на интелигентност колкото на птицеферма.Заради вас изгубихме милиярди евра от спрени проекти, а в същото време обясняваше как цъфтим кат вишни. А центърът на София е като южен Виетнам, преди 40 години.Тротоарът пред министерството на здравеопазванвто прилича на продънен кеннеф - като самото здравеопазване!
21
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БХ все се прави на неразбрал какви ги вършат неговите хора. Хванат ли някого в издънка и изведнъж той става доброто ченге, пардон, добрия пожарникар.
20
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
боико не се прави на лисица с разцепена опашка всеизвестно е че суджука си го искал за кучето си а пенсионерите кучето ти да ги яде
19
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ни ще веке да яде филия с мас, дори суджуци не ще, иска черен хайвер.
18
2
 
11
 
! Отговори
Dublin преди 6 години
Zasto niama info za Pakistan bRe?Dnes Vurhovnia I'm sud e premahnal ot dluznost tehnia Car-Tikva.Kato bonus Sa mu vzeli teskereto do obiaviavane Na prisudata...Samo,ce tam tehnia DANS si e svursil rabotata-za razlika ot tukasnite podstilki...
17
2
 
26
 
! Отговори
Овче црево преди 6 години
Суджука му е под достойнството в момента,виж пастърмица,хайверец,филе "Елена" няма да откаже хубавеца!
16
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вярно, трябва да си ненормален, че да ядеш суджук от магазина а не домашно направен.