Борисов отвръща на Нинова: Чула - недочула и подскача... на Бузлуджа

Не е печелила вота за президент, а и той я бил за депутат
76
Борисов отвръща на Нинова: Чула - недочула и подскача... на Бузлуджа
Снимка: МС

ГЕРБ не е изгубила изборите от БСП на вота за президент, защото левицата не е имала кандидат, а е подкрепила независимия Румен Радев, който след изборите зае поста на "Дондуков" 2. Така премиерът Бойко Борисов отговори на обвиненията на червената шефка Корнелия Нинова, че бил излъгал хората и използват Цецка Цачева като предварително планирал да загуби изборите за държавен глава.

Още по темата

"На президентските избори БСП кандидат нямаха – подкрепиха независим кандидат, така че ние с тях на президентските избори не сме се сблъсквали. Корнелия Нинова не е спечелила президентските избори – първо с това подскачане от Бузлуджа лъжа до лъжа се говори. Второ, да бъдат малко по-скромни като те кандидат нямаха, а подкрепиха независим", коментира той.

"Веднага след тях бяха парламентарните избори, когато бяхме аз и тя, и резултатът е категоричен – в полза на ГЕРБ – с 15 депутата повече", пресметна Борисов.

Освен това според него след нарушенията на вота, открити от Сметната палата, социалистите трябва да внимават в коментарите си.

"Още повече, ние с президента Румен Радев се видяхме, поговорихме, че дирекцията "Антикорупция" в ДАНС ще отиде в този голям орган, се избира от парламента и се назначава от парламента и ще бъде равно отдалечен. А Корнелия Нинова чула – не дочула коментира", обвини пък той соцлидерката.

"Корнелия Нинова не се беше явила на президентските избори. Аз знам какво правя и след това съм я победил категорично. И сега имаме 3,9% ръстът на икономиката, а по отношение на безработицата - на практика не можем да намерим работници. Бюджетът е на близо 2 млрд. лева излишък", каза още Бойко Борисов.

Във връзка с очакванията му от визитата в Македония, той заяви: "Аз никога нямам очаквания. Когато нещо свърши, то е документирано".

"Възползвали сме се от експертизата на всички, които са работили по този договор. С декларация парламентът го е подкрепил. Така че не виждам по какво може да се правят компромиси. Ние отиваме с ясен мандат от декларацията на парламента, че можем да подпишем този текст след като всички са го подкрепили в парламента, знаем, че ще се подпише и след това ще бъде ратифициран. Да изчакаме събитията", коментира още Борисов, като подчерта, че жп и магистралната връзка между двете страни са особено важни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
3
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 6 години
До Гошо...ТъпотоГошо, нали сме говорили.От тук не мърдам. :)
45
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мисля,че бибитко е влюбен в Нинова.Тя непрекъснато му вдига адреналина,затова не пропуска случай да и отговори и то с хъс.Еее,къде ще намери толкова наперена жена,пълна с енергия за ....работа.Тия около него са едни слагачки,подмазвачки и кухи ***,че направо не са му интересни.Виж,Нинова е друга бира.Дали пък за това толкова искаше да се коалира с нея?Кой знае...
44
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредната порция селско говорене от бацето. А да каза нещо какво прави той, за да подобри състоянието на обикновения гражданин? Не. А вие скачайте още и лайте... кервана си върви, баце си реди селски лафове - космоса му е крив, сметките му в офшорките набъбват, вие си мизерствате...
43
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Затова е изоставен от всички жени.Защото е простакТ.За жена така ли се говори,бе.Подскача ти бюста на тенис.Затова вчера ти сложиха сутиен чашка D
42
21
 
10
 
! Отговори
asf преди 6 години
Няколко форумни идЕота отново се правят на умни! И мен не ме кефи Боко-но не мога да отрека, че в Бг нещата са в пъти по-добре отколкото по времето на Жан, серГЕЙ, Орешарски!Пък вие си лайте, то кервана си върви-ама вас скоро никой няма да ви има за нещо повече от бесни кучета!! Всички фенове на *** и Доган (дето ви крепеше на БСП-то на власт) сте за психиатрично лечение!! А сега особено ви е яд, че Тик.вун подписва стратегически договор с Македония, която вашите червени деди дариха на Тито
41
20
 
10
 
! Отговори
BILL преди 6 години
Нинова "издига " БСП до нови висини: Станишев губеше избори, които никога не е имал шанс да спечели, тази другарка губи спечелени избори, с плямпането си. И по-добре че ги изгуби.
40
3
 
13
 
! Отговори
До 43 преди 6 години
Ако и твоето ниво е като неговото,жална ни майка какъв народ си избира управниците.
39
11
 
24
 
! Отговори
Anonimen преди 6 години
Напротив,спечелила е вота,защото тя издигна ген.Радев за президент.А той си има своите качества и чиста биография,затова хората му се довериха.А с празнословието си ББ само се излага и нищо повече.
38
23
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахахххях много кефи, как и пълни кошницата . Псевдо политик е ***. Браво на ББ издигна България на друго ниво. Най успешния премиер в историята ни.
37
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кръглия суджук от Банкя нещо много си повярва
36
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той Боршош е член на БСП, а това за суджука е журналистическа измислица.
35
0
 
9
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
До Mr.STARBUCKSТи гледай Бойко да не го харесат за...шефф на Щатите,че тогава веднага ще искаш да...емигрираш в района на Куртово Конаре.
34
0
 
9
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
До Mr.STARBUCKSТи гледай Бойко да не го харесат за...шефф на Щатите,че тогава веднага ще искаш да...емигрираш в района на Куртово Конаре.
33
0
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
До Mr.STARBUCKSХа-ха-хааааа,много си въртоглав.
32
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 32в простите гербер..астки главви всичко се купува и продава, ако един професор е взел пари за изпит ( и същият е актовист на герп) не озаначава, че всички са корумпирани, вижте боко как реве срещу висш орган за борба с корупцията, ами то е ясно как корумпетата от герп ще се борят сами със себе си, м.афиоти г..адни, справка Боршош и судужук гейт
31
18
 
6
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 6 години
Днес Бойко го има тук в три теми.Явно нашите Бузлуджанчета са си купили по едно кило лимони,та на не им пресъхнат устенцата от плюене :)
30
1
 
5
 
! Отговори
До 24 преди 6 години
Предлагаш да тръгнем юруш към маслините.Не става така.Дали са генерали,адмирали,лекари или адвокати,няма значение,важното е да СЕСТНИ И ПОЧТЕНИ!Ама къде да ги търсим такива?И цар си внесохме и той *** се оказа.Освен да чакаме някой извън земен я от Марс,я от Венера...
29
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Напушил се е отново.
28
4
 
19
 
! Отговори
БОКО ТИКВАТА преди 6 години
НЯМА ПАРИ ЗА ВАС, няма, щото трябва да има ЗА МЕН !!!
27
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боко много добре знаеш, че на паралментарните избори се хвърли цялата държавна машина да гласува за герп, и ромите за които цц сега обвинява бсп, ами те бяха заплашвани, че ще им спрат социалните ако не гласуват за вас, това е конролиран вот, какво се правиш на ощипана мома