Борисов за FB-заплахата: Няма да си дам така лесно главата...

Това е демокрацията, каза премиерът. Лошото било, че четели деца и внуци
17 авг 2017 15:15,
95
Борисов за FB-заплахата: Няма да си дам така лесно главата...
Снимка: архив Булфото

Няма да си дам така лесно главата. Така премиерът Бойко Борисов коментира случката, която предизвика много коментари в социалните мрежи в последните часове.

Вчера стана ясно, че от ГДБОП са привикали на разпит потребител на Facebook заради гневен коментар срещу Борисов. Днес премиерът се обади лично на Васил Коцев, за да му се извини.

"Чух се с него по телефона, за да кажа, че нито знам, нито ме интересува... ", каза Борисов. Коцев също се извинил, че не е искал да убива премиера. "Разбрахме се много ведро и добре", допълни Борисов.

Още по темата

На въпроса защо е решил да се извини, премиерът отвърна: "Исках първо да разбера кой иска да ми отреже главата. Оказа се, че  той не ме мрази, нито аз".

"Това е демокрацията, пише се всичко за всички. Кофти е, че това го четат деца и внуци. И за вас майка ви да прочете, че искат да ви режат главата, няма да е приятно, нали", каза още Борисов.

Премиерът Бойко Борисов упрекна в престараване служителите на ГДБОП, посетили Коцев.

"И сега се карах на полицаите. Някой път се престарават, не знам на кой искат да угодят", каза премиерът и обясни, че в такива случаи всички стават за смях. И допълни: "А и няма да си дам толкова лесно главата".

Борисов коментира и акциите на Валери Симеонов срещу шума по морето. Вчера те предизвикаха протест в "Слънчев бряг", а недоволните поискаха премиера да спре вицето си.

"Говорих с Валери Симеонов. За едно от заведенията има десет жалби, за другото -  двайсет", каза министър-председателят. Той припомни закона, според който не трябва шумът трябва да спира в 23 часа.

"Той си действа според правомощята. Ако има дебат, той трябва да се пренесе в парламента и депутатите да се произнесат дали да се промени закона или не", каза още премиерът.

Бойко Борисов направи коментара си по време на инспекцията на ремонта на пътя Пловдив-Асеновград. Той изрази надежда, че от път-убиец ще се превърне в едно то най-хубавите съоръжения в района.

Премиерът пак обясни, че обжалванията пречат на строителството на пътя Поморие – Ахелой, на внедряването на ТОЛ системата, на пътя през Кресна.

"Нови мотриси искаме да купим, сега пак ще обжалват две години", каза още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
2
 
23
 
! Отговори
крадат и лъжат преди 6 години
пореден пи-ар ход, буря в чаша вода или много шум за нищо...да видим следващата седмица какво фарсче ще спретнат за плебса
58
3
 
7
 
! Отговори
Фреди преди 6 години
През м. февруари 2013 г Йордан Бакалов( в края на ББ 1) заяви по случая за "поръчването" на Б.Борисов от Ах. Доган, че това е предсрочно стягане на редиците на герб за избори.Може би It's the final count down преди на края на ББ 3.
57
1
 
28
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 6 години
Мутро, скоро с Пра$ето така ще $***$яте нещата, че и двамата така ще вдигнете кръвното, че без никой да ви докосва и доближава, сами ще се възнесете !!!!До ГДБОП - горното не е заплаха, предположение базирано на обективен анализ с елементи на предсказание е !!!!!
56
0
 
9
 
! Отговори
заспал преди 6 години
"1984"
55
1
 
2
 
! Отговори
пенко преди 6 години
Според изследване на СНН :Влианието на произведенията на правният факултет на СУ -България /върху народа/- се е изравнило с това на журнагъзническия факултет в посоченият СУ!!! Установено е ,че хората от народа ,започват да използват термини- свързани с генетическото възпроизводство на нацията-...пожелаващи контакт с майките на юристите и жур-на -глутеус-максимус-алистите /не на репортерсите/!!! В БНТ " Аз съм твоята красива любовница"... "Изкаш ли предаване " !!! В БТВ.... В НоваТ... В ....сл !
54
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако Борисов печелейки на някой досега да са го ликвидира ли 100 000 пъти. Истината е че такова самовлюбено мекотело като него е удобно за всички - и за олигархията, и за тези които източване държавата, и не на последно място - и за проЗДия материал, който му се връзва на евтините постановки.
53
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да,г-н Борисов народа изпрУстя и истрИщя ! Вие и вашите политици също имате заслуга за това, Вие зададохте народняшкото говорене и бабаитския тон.Милиони се източват и няма наказани или върнати пари !!! - това води до злоба и агресия по улиците и в нета. Влезте в панелките и вижте каква е мизерия ,влезте в трамвая да видите огорчените и ядни лица. 1 билет от 1,60 се предава цял ден - Знаете ли?
52
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голям Обезьян си бе !
51
4
 
14
 
! Отговори
Наблюдателен преди 6 години
То пък притрябвала накому празната му глава !
50
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На него му харесва това....терзае го това , че в негово лице не виждат мъченик...и преди беше подхващал пак някви такива голяма ***..... то за другите не пишат разни психота такива работи.
49
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е PR постановка. Просто Боцко случайно му е имал телефона и е решил да му звънне.
48
1
 
18
 
! Отговори
свети георги преди 6 години
ГАДНИ МУЦУНИ
47
2
 
17
 
! Отговори
бийнюз преди 6 години
Цяло лято обикаля шефски резиденции.Препече си.
46
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига сте ни завирали тоя "буда проСВЕТИТЕЛ" , така светна нацията от него, че направо изгоря!
45
3
 
20
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 6 години
С Васко не се познаваме.. ъъ исках да кажа с господин Коцев. Не знам за какви постановки говорите.
44
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нема да те питам !!
43
2
 
28
 
! Отговори
Въпроси, въпроси ... преди 6 години
Тиквата да не ни занимава с глупости, а да каже какво става със следните въпроси:-Скандалът НДК, колко такива "НДК" скандала има във всеки град-Скандалът "Суджук" - дали е практика ГЕРБ-аджии да рекетират хората по страната-16 Милиарда борч - какво стана с този заем, за какво точно бе похарчен
42
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шукар бори, кар ***. со керес бе Бойке ? Браво, хванал тен да е по близо до електората си !
41
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даваш ли даваш................ и му отсекли тиквата !
40
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
напълниха ни със сомалийци, тези овчари ровят из фейсбук. Пълна пародия на държава.Орбан и Путин са единствените с глави на раменете наоколо