Макрон кацна у нас, първите му думи на родна земя: Бойко!

Борисов и Захариева поднесоха букет на Брижит Макрон
Обновена: 25 авг 2017 06:22 | 25 авг 2017 06:18,
111

Френският президент Еманюел Макрон кацна на летище Варна в 22:50 ч. снощи.

Той беше посрещнат неофициално от премиера Бойко Борисов, от вицепремиера и министър на външните работи Екатерина Захариева и от взвод матроси.

"Бойко", каза френският държавен глава преди да се поздрави най-сърдечно с премиера.

Борисов се поздрави и с Брижит Макрон, на която поднесе цветя.

Още по темата
Официалното посрещане на президента Макрон и първата дама Брижит Макрон ще тази сутрин в резиденцията Евксиноград с пълен военен церемониал от държавния глава Румен Радев, след което ще има много разговори във формат четири очи и на двете делегации.

Предполага се, че ще бъде поставен въпросът за реформиране на европейското трудово право – нещо, за което настоява Еманюел Макрон, за да се промени социалният дъмпинг в Западна Европа с изпращането на източноевропейски работници.

България е последната спирка от първата европейска обиколка на френския президент.

Във Facebook премиерът Борисов публикува видео от посрещането на френския държавен глава на летището.

Семейство Макрон отседнаха тази нощ в резиденция Евксиноград.

Докато президентът на Франция разговаря утре с Румен Радев и Бойко Борисов, двете първи дами Брижит Макрон и Десислава Радева ще се разходят в Двореца в Балчик.

Разходката на първите дами ще продължи около 50 минути. За двете първи дами са подготвени и специални подаръци, които обаче засега се пазят в тайна.

От няколко дни знамена на Република Франция са поставени по целия път, който президентският кортеж ще измине от летището до резиденция Евксиноград.

Разстоянието от 15 километра включва булевардите "Владислав Варненчик", "Мария Луиза" и "Княз Борис I".

Визитите на френските президенти винаги са били в ключови за най-новата ни история моменти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
20
 
! Отговори
Урко преди 6 години
...даже ми се струва, че между втората и третата целувка й каза Кво съ дърпаш ***!? :-)
26
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голяма излагация! Бойко нямаш ли съветници по протокола да ти кажат как да се държиш, че да не ни излагаш бе. В момента ти представляваш страната и всички българи. Мен ме е срам от изцепките ти!
25
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много добре говорят Йончева и Христов - комунистите са много добри в приказките. В говоренето и краденето комунисти като любовника й Станишев, който открадна 5 млрд лв в Цанков камък нямат равни!
24
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аха..а погали ли го по ***?Вече от 10 папи и един Макрон :)
23
5
 
24
 
! Отговори
Урко преди 6 години
Бойко, след като сграбчи недомасления Еманюел и го нацелува почти насилствено, олигави и баба Бриджит, която след втората целувка се дръпна, ама Бойко я беше хванал здраво и я придърпа и за трета. След това, брутално и тикна букета в ръцете и отново награби мъжлето й. Welcome to Bay Ganio Land! :-)
22
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Ким чен путинКви руски тролчета бе. Я виж горе във видеото най-големите руски тролве - Иво Христов и Елена Йончева, двамата на заплата в президентството седат и си говорят с Макрон, докато Бойко една дума не може да върже.
21
2
 
15
 
! Отговори
Д-р Гугутков преди 6 години
До Ким чен путинПий хапчетата,пикай и чакай визитацията.
20
0
 
7
 
! Отговори
Илиев преди 6 години
поправка: 'simplicitas'
19
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Чехия му казаха на Макрон, френските фирми там да вдигат заплатите на хората, ако не иска социален дъмпинг. Дали нашите ще имат смелостта да му кажат подобно нещо!? Едвали пак ще се наведат както бай Тошо ги е учил - снишаване, снишаване другари. Макрон идва да даде инструкции, понеже Меркел е заета с избори сега и няма време.
18
26
 
7
 
! Отговори
Ким чен путин преди 6 години
Руски тролчета,добре ли е? Питам ви,добре ли е? Баце Бойко и най-влиятелните политици,а?
17
0
 
20
 
! Отговори
Илиев преди 6 години
то френските фирми трябва да вдигнат заплатите както са тези във Франция. И още други все съществени теми, свързани с тази визита.Да не говорим, че никога досега не е имало и измислената 'Република Франция', чиито знамена се веели напоследък. Тази държава е по конституция 'Френската република' и като такава е известна от 1792 г. насам.Но най-важното било, видите ли, и ти единствено и само то, че госпожа ти Макрон получила от г-н Борисов букет цветя.O sancta simpliciatas!
16
0
 
18
 
! Отговори
Илиев преди 6 години
военни експерти и търговци на оръжие (аман от фрегати на старо, дето не могат да влязат дори в Черно море), че в Румъния го поставиха на тясно за голите обещания на французите от години насан, при положение, че заводите на Рено там се ползват с изключителни финансови привилегии, че в Чехия преди това, премиер и чешки синдикати (къде ли са българските такива сега!?), му обясниха как точно се прави социален дъмпинг от страна на френски и австрийски фирми в Чехия, и че за да спре той наистина (...)
15
1
 
39
 
! Отговори
Али Реза от Банкя преди 6 години
Нашия *** награби Макарона и го нацука като баба унуче през пролетната ваканция!На това му се вика АКЪЛ МОРЕ,ГЛАВА ШАМАНДУРА.
14
0
 
32
 
! Отговори
Илиев преди 6 години
Подобно 'отразяване' на официална визита от българските медии е поредно доказателство за повърхностния подход и некомпетентност на самозваните журналистчета, както и на фрапантната безотговорност на т.н. редакторски екип.Търсене на евтина сензацийка, лансиране на дребни, подочути и доизмислени пикантерии, типични за жълтата преса, никакво разследване на истинските причини и цели на визитата на Макрон и съпътстващите ги в екипа му.Нито дума за това, че в делегацията му присъстват военни (...)
13
3
 
28
 
! Отговори
Запознат преди 6 години
Смятайте какво е нивото на европейските политици, щом я търпят тази бивша мутра от СИК, техните служби много добре знаят кой е Борисов и какво е миналото му. Дано американците го катурнат покрай мега кражбата КТБ, където Пеевски и Борисов си поделиха държата. Американците скоро ще изнесат данни колко стотици милиона евро Бойко е спестил по офшорките, тогава с него и ГЕРБ ще е свършено.
12
27
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Френския президент знае кое е Човекът в Бг. А в това време българският (п)резидент си прави самотни Пи Ар акцийки по варненските кръчми, давейки мъката си, че френския му колега не го бъзари за нищо :-D
11
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бат Боко го раздава като разсилен, но до границата няма да може да го закара.За сметка на това да се надяваме да е лъснал чипика на франсето тази сутрин.
10
5
 
31
 
! Отговори
ОНЗИ преди 6 години
Уж тази визита на френския президент е ключова, пък нищо не се казва в информационното пространство - тоя гимназист МАКРОН, с неговата реплика "...Бойко...", като че ли ни казва що за пасмина сме ние българите. България е поставена в унизителна позиция пред този господар, дошъл отнякъде си!?!?!? Докога бе, тези вампири ще излагат Българската Държавност !?!?!?
9
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хиената надушила някоя мръвка не е за добро посещението на този окопатор !!!
8
34
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И ние имахме такъв президент а сега имаме Ал Бънди палячото..... Тъжно ми е за България