Симеонов ласкае: "Борисов 3" – триумф за външната политика

Народът да не вярва на лъжливи овчарчета, препоръча той
Обновена: 30 авг 2017 12:15 | 30 авг 2017 11:07,
109
Симеонов ласкае: "Борисов 3" – триумф за външната политика
Снимка: архив, Булфото

Не съм ласкател, но триумфът на Бойко Борисов е външната политика по отношение Турция, Македония, Русия и Западна Европа. Това обяви вицепремиерът Валери Симеонов пред bTV. По думите му надали ще го чуем отново да каже нещо ласкаво за премиера.

"Един перфектен балансьор, много се усъвършенства този човек", коментира той. "Продължаваме да плащаме старите грехове на БСП и на предни управления", посочи вицепремиерът.

"Буквално преди няколко дни успяхме да спасим 250 млн. на България от управлението на Орешарски. От едни дела за EVN, в които България беше осъдена на 250 млн. евро. Тези пари ги спасихме тихомълком, без да вдигаме много шум", обясни Валери Симеонов.

Още по темата

"В същото време БСП играеше ролята на "лъжливото овчарче" или "лъжливата овчарка" с измисляне на катастрофални новини и на ужасии, плашене и плашене. Но накрая истината е, че хората трябва да разберат, че не трябва да слагат "лъжливи овчарчета" да вардят овцете, защото въртят чевермета по цял ден и само това ги интересува", посочи той.

"Вчера на заседание с министъра на правосъдието Цецка Цачева, с министъра на труда и социалната политика Бисер Петков и МВР разписахме и подготвяме механизъм за законодателни промени, които да осигурят даването на българско гражданство не за 6 години, както е досега, а за 6 месеца. Издаването на синя карта за 37 дни, а не за година и половина-две, както е досега", обясни Валери Симеонов и допълни, че всички мерки са насочени към сънародниците ни в трети страни, които се чувстват българи, за да дойдат и да се реализират тук.

Той отчете и много други успехи за 100-те дни управление на кабинета "Борисов 3" – увеличение на пенсиите, административни облекчения, механизъм за задържане на децата в училище, чисто море и др.

Относно проверките за шума по курортите на морето той заяви, че 27 години в туризма са създавани порочни зависимости и едва 5,6 % от хората, които посещават курорта "Слънчев бряг" отиват там, за да се забавляват. Останалите 94% били семейства с деца.

По думите му хотелиерският бранш също е подкрепил нощните проверки в дискотеките в "Слънчев бряг". Получил е и много благодарствени писма.

По повод освиркванията и карикатурите заради проверките, които лично направи по дискотеките в курорта, той каза: "Значи съм си свършил работата".

Валери Симеонов категорично отрече да е в конфликт с министъра на туризма Николина Ангелкова. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
3
 
35
 
! Отговори
Дисидент преди 6 години
Хей Симеов, кое по-точно хвалиш? Затънали сме в герберското блато на беност и корупция. Хвалбата ти означава, че си далеч от рвалността.
20
4
 
29
 
! Отговори
Оруел преди 6 години
ОСТАВКА!!!
19
4
 
30
 
! Отговори
БОКО ТИКВАТА! преди 6 години
Надали има по-противни физиономии от тези на снимката по-горе!
18
1
 
34
 
! Отговори
АЕЦ Южен поток преди 6 години
Богатите държави плащат на корумпирани министри от бедни страни милиони долари за да спират стратегически проекти вредящи на западните корпорации!Политиката е корупция и слагачество особено плодотворна за хора със селски манталитет!
17
0
 
32
 
! Отговори
Българина преди 6 години
Ако бб3 е успешно защо същия позволи макрон да нападне полша от чужда територия, от нашара, а не от Румъния? Защото само нашия си има началници извън България, предлагам да станем протекторат на унгария, по зле няма да стане
16
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Излъчване на престъпник. Какъвто си е.
15
11
 
20
 
! Отговори
Осман преди 6 години
Боко поне има излъчване. Тоя с квадратната глава, мазната физиономия и хитрите очички не вдъхва доверие.
14
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голяма любов, голямо нещо... а до преди година Валерчо заедно с Волен щяха да вкарат Бойко в затвора. А една година преди това Волен щеше да вкара Валерчо и Бойко в затвора.
13
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Пак ще го изберем, когато дойде втемето..."Ще го изберете, как няма да го изберете.Толкова забогатя, че вече може да си пазарува избори докато е жив. Пък и след това.
12
1
 
30
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Он е ***,ама и ти си като него...
11
0
 
38
 
! Отговори
Лъжлив Вальо преди 6 години
Минимална пенсия 300 лв хахахаххахаха
10
1
 
33
 
! Отговори
nkavrakov преди 6 години
Просто се споразумяха всички и Валери и Бойко и Волен...да си правят далаверките но този път тихо и спокойно без да се създава медиен шум,даже ако забелязвате Бойко Борисов много рядко вече се изказва и показва за да не дразни масите.След тези договорки и огромното количество пари под формата на фондове,проекти за магистрали и всякакви други неща всички така идеално си усвояват пари в собствените сметки както никога не е било.
9
0
 
30
 
! Отговори
KALki4 преди 6 години
Луцифер и Буда! :D Сузанита ги изобличи в хита си :D
8
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какви са успехите? Подмазване и чуждопоклоничество без полза!Работят само за своя си джоб
7
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Две много Ентелегентни физиономии.
6
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Относно проверките за шума по курортите на морето той заяви, че 27 години в туризма са създавани порочни зависимости и едва 5,6 % от хората, които посещават курорта "Слънчев бряг" отиват там, за да се забавляват. Останалите 94% били семейства с деца."---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ХААХАХАХАХАХАХАХАХА
5
36
 
2
 
! Отговори
така е! преди 6 години
Борисов стана опитен политик. Пак ще го изберем, когато дойде времето!
4
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов е хитриц. Овладял е някой трикове, но истински държавник трудно би могъл да бъде. България върви много бавно. Една напред, две назад. Валери Симеонов се опитва да бъде фактор, Омайва се от властта, която му е дадена. Уж се опитва да въдвори ред, но ефектът е нулев. Както казваше, моята баба " видя ли как един човек почва една работа, знам как ще я свърши"
3
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вай вай вай,ах как се умилих и се разплаках...
2
30
 
8
 
! Отговори
гербисто-патриот преди 6 години
Добре е да не бъдем прекалено скромни и да отчетем постиженията които имаме в мандата. Ние още оправяме проблемите заварени от управлението на тройната коалиция пради 10 години, наследството е толкова лошо, че и днес всеки го вижда. Имаме много постижения, вече в България се живее по-добре, заплатите са по-високи, данъците за богатите са ниски, икономиката ни расте. Браво.