Борисов към Слави Трифонов: Успех

На думи е лесно, но като видим хората ще стане ясно, смята премиерът
Обновена: 16 сеп 2017 12:49 | 16 сеп 2017 11:45, Красимир Ангелов
245
Борисов към Слави Трифонов: Успех
Снимка: МС

Винаги пожелавам успех на всеки, който иска да направи политическа партия, заяви премиерът Бойко Борисов в Девид по повод заявката на водещия Слави Трифонов да влезе в политиката.

Още по темата
По думите на министър-председателя тогава става ясно колко трудно е в политиката всъщност.

"ГЕРБ има само 1200-1300 общински съветници, областни управители, министри, зам.-министри, депутати, шефове на агенции, заместник областни управители, кметове, зам.-кметове. От чужбина ли ще ги докараш, откъде ще ги събереш. Един да те издъни - месеци наред се обясняваш. И казват това е управлението на ГЕРБ. Един от хиляди", коментира премиерът, цитиран от „Фокус“.

"Така че на думи е лесно, но като видим хората ще стане ясно. Но му пожелавам успех. Това е демокрацията", каза още Борисов

По време на посещението си в Девин премиерът отчете, че от началото на годината има близо 11% повишение на доходите в страната.

"Надявам се работодателите в района да направят така, че хората да остават тук с по-високи заплати и по-добри доходи. Факт е, че се увеличава туристическият поток, трябва и обслужване, което да отговаря на високите задачи, които си поставяме", допълни още премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


245
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
185
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Разбирач
184
7
 
13
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Току що гледах репорташж от това събитие по тв....Баце яко го тресе параноята, жалка картинка е! Буквалнолепнат зад гърба му се крие охранител, бодигард, от службите, не повече от 10 см зад гърба му, и се пази да не му се миждат главата и лицето на камерите, но му се вижда дясното рамо, малко по-нисък е от Баце.Зад гърба на "скрития" охранител, стои друг, гръб в гръб с него, и гледа назад. Не снам друг политик, така да се пази от народната любов! Усеща какво му мисли народа...
183
2
 
13
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Всенародна радост, простия народ ще има избор между два селски бека и Нинова !Ако няма свястна дясна формация с шанс да влезе в парламента, която твърдо заяви, че няма при никакви условия да се коалира с ГЕРБ, заклевам се ще гласувам за Нинива! Поне няма да ни излага с простотията си по света!
182
3
 
7
 
! Отговори
Наивен преди 6 години
Не се казва"...има близо 11% повишение на доходите в страната." По добре звучи: ...има 10,58% повишение....Звучи много по убедително и научно. Иначе е също толкова невярно, колкото и първата цифра. По всяко време всеки може да изтърси каквато му хрумне цифра за кое да е. Километри магистрали и пътища, увеличени приходи от данъци и акцизи, намалена престъпност и т.н. и т. н. Специализирана структура да представи такива данни, пак ще имам едно наум. А на такива митингжийски изказвания не вярвам.
181
2
 
17
 
! Отговори
още колко дни остава преди 6 години
Не бройте колко лакърдии е пуснал пожарникаря! Бройте още колко дни остават на режима на пожарникаря!
180
0
 
12
 
! Отговори
Съдия Колибесов преди 6 години
Всеки народ си заслужава управлението.
179
7
 
2
 
! Отговори
Разбирач преди 6 години
До АнонименА на генерал Радев сигурно му се възхищават , колко интелигентен вид има , той колко точно езика повече знае ?
178
1
 
2
 
! Отговори
Бай Добри преди 6 години
От няколко години не гласувам - причината липса на политици.Накарай ме да гласувам с твоя избор.И моля без ДС-та.
177
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ба'си и доходите-растат с часове,немойм ги похарчи.Евалла баце,голем си!
176
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Природен закон или депутатско правило? Двойкаджиите ядат зеле, отличниците свинско. Познайте кои са отличниците в тази държава?
175
1
 
6
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Иаще нещо-единствения, който показа своите кандидат-депутати, ако едентуално ги изберат, е Светльо Витков. Беше ги проучил, имаха ценз, знаеха по някоко езика някои от тях, всичките успели в своите области, млади хора. Беше им публикувал биографиите снимките, бе написал, кои сме ние.Нищо общо с излъсканите биографии на гербаджиите, централно и по места, биографиите на повечето от които започват в края на 90-те, като удобно са пропуснати партиини членства преди това, или членство в трибуквени гру
174
5
 
9
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Баце, да почакаме с хвалбите за успешното управление до зимата, януари-февруари, а?Когато няма да има сезонно работа, няма да излезе човек в градината и да откъсне домат, чушка, тиквичка, и да сложи на масата, а и ще са дошли новите сметки за ток, вода, винетки, застраховки и какво ли не?И да видим те пък , сметките, с колко процента ще са вдигнати общо? А за кадрите-няма по-некадърни и меркантилни от гербаджии по места, критерия за назначаване е предимно щуро-баджанашко-съдружнически,
173
2
 
2
 
! Отговори
2332 преди 6 години
и аз имам високо кръвно и суджук и луканка и мазни пържолки си хапвам, кво се оправдава като ученичка смешника като не ядеш суджук яж на Цветанов чесъна от него мое ти падне кръвното
172
1
 
2
 
! Отговори
Съдия Колибесов преди 6 години
Аз пък за 3000 месечно. Някой път и седмично.
171
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На мен с политика не ми се занимава. Бачкам си по 8 часа за 2000 лева месечно и хич не ме интересува кой ще ме управлява.
170
1
 
11
 
! Отговори
ББ преди 6 години
Ние нямаме работодатели!Имаме феодали!Разликата е мнооооого голяма!Е,щеше да е добре,ако наистина имахме РАБОТОДАТЕЛИ!
169
2
 
7
 
! Отговори
Hp преди 6 години
Oprostachi naroda, tova napravi Slavi SAS show'to si. Sega v politikata sashtoto li shteshe pravi? Chalgadjiinica?
168
3
 
4
 
! Отговори
Смешник преди 6 години
Един вика от хиляди да издъни се1 е само един. Ама същата логика хиляда от милион ли избра некадърните
167
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има хора които тази политика т.е. на ограбване на труда на обикновенния човек много им допада. Те се наричат КАПИТАЛИСТИ. Че защо тогава ще харесват идеите на Слави за промяната след като робовладелството им изнася.
166
7
 
19
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Гледам коментарите и минусите, които сте ми сложили и хем ми е жал, хем се смея. "Слави ела, слави виж в провинцията, дай ни работа, оправи ни". След малко ще искате и жените ви да оправи. Много мързеливи и прости са повечето българи, за съжаление. От векове чакат някой да ги оправи. В годините се е намирало, когато такива са мрънкали, византийци, турци са ги оправили добре.