Борисов към Слави Трифонов: Успех

На думи е лесно, но като видим хората ще стане ясно, смята премиерът
Обновена: 16 сеп 2017 12:49 | 16 сеп 2017 11:45, Красимир Ангелов
245
Борисов към Слави Трифонов: Успех
Снимка: МС

Винаги пожелавам успех на всеки, който иска да направи политическа партия, заяви премиерът Бойко Борисов в Девид по повод заявката на водещия Слави Трифонов да влезе в политиката.

Още по темата
По думите на министър-председателя тогава става ясно колко трудно е в политиката всъщност.

"ГЕРБ има само 1200-1300 общински съветници, областни управители, министри, зам.-министри, депутати, шефове на агенции, заместник областни управители, кметове, зам.-кметове. От чужбина ли ще ги докараш, откъде ще ги събереш. Един да те издъни - месеци наред се обясняваш. И казват това е управлението на ГЕРБ. Един от хиляди", коментира премиерът, цитиран от „Фокус“.

"Така че на думи е лесно, но като видим хората ще стане ясно. Но му пожелавам успех. Това е демокрацията", каза още Борисов

По време на посещението си в Девин премиерът отчете, че от началото на годината има близо 11% повишение на доходите в страната.

"Надявам се работодателите в района да направят така, че хората да остават тук с по-високи заплати и по-добри доходи. Факт е, че се увеличава туристическият поток, трябва и обслужване, което да отговаря на високите задачи, които си поставяме", допълни още премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


245
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"... заяви премиерът Бойко Борисов в Девид."---Какво е това ДевиД? Абе, нямате ли редактори, коректори да четат преди "постване" !
144
7
 
15
 
! Отговори
В следващата серия преди 6 години
В следващата серия пожарникарят (агент Буда) отново ще вдигне кръвното и мюфтията пак ще ходи на свиждане при него.
143
3
 
13
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Прав е...премиерът;ако не са от ГЕРБ,ги...отпиши.
142
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това което иска "Жигулото" на ПЕС`овете, Доган го прави вече години наред, но без "шоу".
141
3
 
7
 
! Отговори
dk преди 6 години
да действа,ще го подкрепимно не той да застава начело на държавата ,че не е дипломатза там се иска опит и качествада търси кадърни хораима ги,но не тпарадират като нарцисите по телевизиите и най важното да се сменят на всеки 4 годинидаже и администрациитебързо ще се изучат няма незаменими хора но сраснали с властта има много и недосегаеминапред слави
140
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може да му е дъщеря.
139
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не вярвам. Прекалено е *** за да му е син.
138
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цецо натисни с минусите! Всичкото младежко Гроб! Спите!
137
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя Суджук като пукне ми е много интересно къде ще го заровят и как точно ще му опазят гроба? За един приятел питам...
136
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От държава на тиквите, сега ни канят да станем държава на циркаджиите! Остава Славчо да дъбере жонгльорите!
135
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
политиката - не е шоу , цирк е ...
134
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се приравни Герб на партия, изповядваща фашистка идеология и пълна забрана! Специализиран съд за престъпленията на гербавите!
133
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ми е симпатичен шоуменът Слави, но подкрепям референдума и резултатите му. А политиците се опитват да заметат под килима мнението на 2,5 милиона българи, които са много повече от избирателите на всяка една партия в България. Това е просто гад.но. Така че е добре Слави поне да се опита да прокара идеите на референдума докрай. Поне за партийните субсидии, които по същество са безнаказано ограбване на обществени пари от политическите партии.
132
15
 
4
 
! Отговори
до 142 преди 6 години
Аз пък помня как едно момиче пред магазина подписваше цяло село за референдума.
131
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Представям си политическата риторика когато Слави влезе в политиката. Слави ще вика "народа гладува, няма хляб". Борисов ще отговаря "като няма хляб да ядат суджуци". А народа ще гледа цирка.
130
2
 
19
 
! Отговори
Първолет - веролетов преди 6 години
Не вярвам, че слави ще е по - различен от тиквата, но мисля, че е редно, ако направи партия, да не допусне нито един гербераст до редиците и. Защото герберастите са способни и децата си да продадат само да са във властта, справка Виноградец, или да присвоят детска градина - кметицата на Плевен и др. Гербавите са вредни за България!
129
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лесно се обещава, трудното идва когато обещанията трябва да се реализират. Вижте патриотите какви щедри обещания раздаваха преди изборите - бяха едни високи заплати и едни огромни пенсии. Сега обаче са по-тихи от водата и по-ниски от тревата. Подвиха опашки и се въртят около Борисов да им подхвърли някой кокал повече.
128
1
 
12
 
! Отговори
НА СОБСТВЕНА ПОЛЗА преди 6 години
ТОЯ *** /ЦИТИРАМ ЕДИН ВИДЕН ФИЛОСОФ/НАИСТИНА Е ЛУД - УМОРА НЯМА ДА СЕ ПРАВИ НА ЦАР, НО ЦАР ТИКВА. БРЪМЧИ ИЗ СТРАНАТА, ОТКРИВА, ОБЕЩАВА, ИНСПЕКТИРА И ВСЯКАКВИ ЧУДЕСИИ - НАИСТИНА Е ЛУД. И НИЩО НЕ ДОВЕЖДА ДО КРАЙ ИЛИ ДА ГО НАПРАВИ КАКТО ТРЯБВА. НЕ САМО Е ***, ПО НЕГОВИТЕ СОБСТВЕНИ ДУМИ, НО И ОТКРОВЕН ПСИХОПАТ. БОРИСОВ СТРАДА ОТ СИНДРОМА НА СВРЪХ-АЗ, КОЙТО ИМА САМО ДЕСТРУКТИВНИ ФУНКЦИИ -ЕТО ТОВА ЛУДО НЕЩО НИ УПРАВЛЯВА И ЖАЛНА НИ МАЙКА.ЛЪЖЕ, МАЖЕ И КРАДЕ, КРАДЕ, КРАДЕ - ЗАТОВА Е ТОЛКОВА АКТИВЕН
127
0
 
12
 
! Отговори
:) Въпросче? преди 6 години
Все едно гледам Тодор Живков на снимката...същия,даже и ръцете си така държи! Абе...тоя Борисофф ,да не би да му е син??? И тембъра на гласа му същия,много прилики има. ДС знае, а дали пък с това не го държат за ташаците? С доказателствата! А...само питам, те другите когато дойде времето на есен, сами ще си кажат!
126
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави е добър шоумен, но не е особено интелигентен откъм компетентности, а хората около него са масово неграмотни. Все пак бих се радвал да има партия, думите му ще имат някакво влияние върху останалите, пък и тези в Парламента не са по-свестни от него като цяло. Не бих гласувал за Слави, нито за тези в Парламента в момента, но винаги гласувам на избори. Ако всички разбираха това нямаше да стигнем дотук.