Слави търси съмишленици в нета: Чест e да бъдa част от социалните мрежи

Водещият си направи профили във Facebook и Twitter, завърна се и на екран
16 сеп 2017 07:40, Красимир Ангелов
228
Слави търси съмишленици в нета: Чест e да бъдa част от социалните мрежи
Снимка: Facebook

В същия ден, в който Слави Трифонов обяви, че започва да търси хора, които да управляват страната, водещият си направи и профили в популярните социални мрежи Facebook и Twitter.

Още по темата
"Здравей Facebook, здравей Twitter. Истински съм щастлив да бъда част от вашата общност, защото това е истинското свободно общество и истинската свободна медия. За мен е чест", заявява шоуменът в специално видео, публикувано в профилите му. 

И макар да е само на ден, профилът на Трифонов във Facebook вече има близо 6 000 последователи.

Освен че се появи в социалните мрежи, снощи водещият се завърна и на екран в шоуто си. Поради здравословни проблеми той не водеше шоуто си в края на миналия сезон, но сега отново е на линия.

"След известна пауза, за добро или лошо, аз съм отново на мястото си. Дано е за добро", започна Слави шоуто си.

Както Dnes.bg съобщи, на 15 септември водещият изпрати своя позиция до медиите, в която отправи нови критики към сегашните политици и нарече днешната политическа класа некадърна и неморална.

"Ние от инициативния комитет смятаме, че хората, които представляват държавата, родината и нас самите, не притежават нито необходимия капацитет, нито необходимите качества, нито необходимия морал за да бъдат наречени политици и държавници", допълва Трифонов. И уточнява, че това не значи, че няма такива българи.

"И в България, и по света със сигурност има талантливи, квалифицирани и морални българи, които могат да управляват нашата страна и да ни измъкнат от тази 27-годишна каша. И аз ви гарантирам, че ще направя всичко възможно и започвам от днес да търся такива българи", се чете още в позицията му.

"Ще ги намеря. Ще ви ги представя. И вие сами ще решите дали искате тези българи да заместят сегашната политическа класа. Защото няма такава държава, но има такъв народ", завършва Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още по темата: FacebooktwitterСлави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едни учат учениците на кючек други толерират и учителите докога питам щее това безобразие толерира един другия втора цедка при това от техните а българин които е кадърен не господа управници засрамете се рома с купените книжки ли е по добър от български учител а ненормална държава
17
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Починал си е на имението си във Франция за 2 месеца и сега идва с нови сили да забавлява народа Дългия. К'во не разбрахте?
16
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави е поредния руски проект, чийто координатор е руския гражданин и консул на РФ Георги Гергов. Целта е проруските ГЕРБ, БСП, "патриоти" и ДПС да доминират и в близките 10 години я парламента и да прокарват руските интереси.
15
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 21Колко пъти да ви казва мче няма да влиза в политиката, но вие продължавате да го вкарвате в нея.Уникални сте!
14
6
 
22
 
! Отговори
скънка преди 6 години
Слави като професионалист е екстра.Да си остане водещ,продуцент и т.н. Но да не се прави на спасителя-политик.Също и на много морален. Има много хора още, които могат да му припомнят как направи парички,прокламирайки и лансирайки политическите избраници от СИК и ВИС.
13
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 16 Само на мен ли ми се струва,че си пълен ***? От 1598 чалгарски певци в тази държава, само Слави ти виновен за опростачването на народа? НЯМАМ ДУМИ.И какво трябва да е направил Слави за България? Той е шоумен и е радвал хората с продуктите си през годините. Какво е направил за България? Да не е политик, бе , ОВЦА?
12
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре де, отговорете ми на въпроса-Кой е Слави и какво направи Слави за България? Само аз ли си мисля,че Слави е придворния Шут в последните 20-25 години? Само на мен ли ми се струва,че Слави е отговорен за изпростяването на населението с екранната му изява в този период?Знаете ли кое е най- тъжното?-Че хората ще повярват и на Слави,по стара традиция,както повярваха на Царя,както повярваха на Бойко,както наивно вярват на всички останали.Симеон добре го каза преди години-в чипа е проблема.
11
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз не мога да разбера това българинът. Какво ви е направил на вас този човек че го плюете? Нито гледам предаването му, нито песните му слушам, но не го плюя. Да прави това което смята за редно и така...Политик ли е че да го плюя? Зависи ли от него моят доход, както примерно зависи от политиците ни?
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 12 Ей за тази мършa говоря- такива като теб, които прибягват до обиди при липса на аргументи.
9
3
 
8
 
! Отговори
скънка преди 6 години
Разликата между Бойко Борисов и Слави Трифонов е... 0.Ако си спомните по - добре, преди Бойко да стане кмет,все още като главен секретар, и той говореше същите глупости.Но ...веднъж попаднал под ръководството на "МЕХАНИЗМЪТ",или ставаш ***, или механизма те изхвърля.
8
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 9 А ти четеш ли жълтите парццали където казваха че е умрял? Остави майка му, той си каза че е имал постоянно връзка с нея след като тя е разбрала че е умрял. Другото е отвратително- как ще напишеш в публичното пространство като медия че е умрял?Разбираш ли къде е уродливата гадория?
7
13
 
24
 
! Отговори
ТЦТЦ преди 6 години
Абе вие не сте добре с главния мозък! Тоя плещив чалгар цяло лято си би камшика на хавайте с някоя малолетна миска, и сега си идва да си вдигне жалкия рейтинг на чалгарското си предаване! Майкаму му звънна да го пита дали наистина няма да умира - е нали се е оперирал в България и рехабилитацията му е тук, тогава защо не знае какво се говори в бг! Яловия от четири месеца си е в имението в в Франция с някоя парццалка и сега ще ни спасява хахах И вие му се връзвате ! ! ! !
6
24
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави, този народ...пардон тази ***- българският народ не заслужава нищо освен да го мачка Тиквата и такива като него в скапаната държава докрая на съществуването си!
5
19
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българинът е едно сеирджийско излобно племе. Само гледа сеир и плюе по оня който иска да промени нещо в тази държава. И ако не успее се нахвърля като куче върху него с още по големи обиди.Васил Левски ако знаеше че 2 заптиета само ще го водят към бесилото, а българите нямаше да си мръднат и пръстта при тези обстоятелства? Щеше ли да каже" Ако спечеля печеля за цял народ?"
4
23
 
15
 
! Отговори
Петьо-Еврей преди 6 години
За теб сме братко ако спечелиш изборите се връщаме в българия цялото семейство за да строим нова по добра държава
3
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще прави концерт в Чикаго в залата на баскетболния Чикаго Булс където играеше най-великия Майкъл Джордан. Респект!
2
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е отчаяна мярка на един непримирим човек.
1
24
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Снощи беше много силно предаването му. Добре дошъл отново в своя дом(както нарича шоуто си), Слави!