Слави търси съмишленици в нета: Чест e да бъдa част от социалните мрежи

Водещият си направи профили във Facebook и Twitter, завърна се и на екран
16 сеп 2017 07:40, Красимир Ангелов
228
Слави търси съмишленици в нета: Чест e да бъдa част от социалните мрежи
Снимка: Facebook

В същия ден, в който Слави Трифонов обяви, че започва да търси хора, които да управляват страната, водещият си направи и профили в популярните социални мрежи Facebook и Twitter.

Още по темата
"Здравей Facebook, здравей Twitter. Истински съм щастлив да бъда част от вашата общност, защото това е истинското свободно общество и истинската свободна медия. За мен е чест", заявява шоуменът в специално видео, публикувано в профилите му. 

И макар да е само на ден, профилът на Трифонов във Facebook вече има близо 6 000 последователи.

Освен че се появи в социалните мрежи, снощи водещият се завърна и на екран в шоуто си. Поради здравословни проблеми той не водеше шоуто си в края на миналия сезон, но сега отново е на линия.

"След известна пауза, за добро или лошо, аз съм отново на мястото си. Дано е за добро", започна Слави шоуто си.

Както Dnes.bg съобщи, на 15 септември водещият изпрати своя позиция до медиите, в която отправи нови критики към сегашните политици и нарече днешната политическа класа некадърна и неморална.

"Ние от инициативния комитет смятаме, че хората, които представляват държавата, родината и нас самите, не притежават нито необходимия капацитет, нито необходимите качества, нито необходимия морал за да бъдат наречени политици и държавници", допълва Трифонов. И уточнява, че това не значи, че няма такива българи.

"И в България, и по света със сигурност има талантливи, квалифицирани и морални българи, които могат да управляват нашата страна и да ни измъкнат от тази 27-годишна каша. И аз ви гарантирам, че ще направя всичко възможно и започвам от днес да търся такива българи", се чете още в позицията му.

"Ще ги намеря. Ще ви ги представя. И вие сами ще решите дали искате тези българи да заместят сегашната политическа класа. Защото няма такава държава, но има такъв народ", завършва Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още по темата: FacebooktwitterСлави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сам Левски не е бил светец и много може да се рови в историята по делата и характера му. Обаче делото му е било свято! И това е най-важното! Не ме интересува какъв е Слави, ако ни изведе на правия път!За чиста и свята република! Българийо!
37
7
 
13
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Който и да дойде да управлява БГ все тая. Манталитета ни е сбъркан на нас. Първото което ще направи новия политик е да се наяде, защото е гладен. Ще влезе в схеми и няма да миряса, докато не стане милионер и не оправи родата си до 9-то коляно и за 5 поколения напред. Мислите ли, че като дойде и ще започне да мисли за народа? Аз съм убеден, че няма, а ще мисли само и единствено за себе си. Затова в САЩ политиците са милионери, да не се изкушават уж, ама и там същото.
36
5
 
6
 
! Отговори
Поредното шоу преди 6 години
И след това поредно шоу - пак ГЕРБ. Нали, Славчо? :)
35
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
33- АМИ ЕТО УПРАВЛЯВАТ ВОЛЯ, ПАТРИОТИ- ЩО СТЕ НЕДОВОЛНИ- ИСКАТЕ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА ДА СЕ ПРЕМАХНЕ И ДА БЪДЕМ ВЕЧНИ РОБИ, ИСКАТЕ ДА СЪЗДАВАТЕ ХАОС И ДА НЕ СЕ ПРИЕМЕ ЗАКОНА АНТИКОРУПЦИЯ- ОТИ НЕМА САМО ИМОТИТЕ НА АЛО АПАШИТЕ ДА СЕ ПРИБЕРАТ, АМИ И ТАКИВА ДЕТО ТАТКО СВИНЧО НЕ МОЖЕДА ОБЯСНИ КАТО КАК ТАКА И ОТ КЪДЕ И ДАЛИ ЗАПЛАЩАЙКИ ДАНЪК СИ ИЗБИСТРИЛ ПРОИЗХОД. НАЧИ ВСЕ ПОВЕЧЕ КЛОШАРИ, СЛАБОГРАМОТНИ И ЖИВЕЕЩИ ВЪВ ФУРГОНИ СЕ ОКАЗВАТ ЕДРИ СОБСТВЕНИЦИ И ПОЛЗВАТЕЛИ НА ЕВРОСУБСИДИИ- ВЪРХОВЕНСТВО НА ПРАВОТО
34
4
 
15
 
! Отговори
САШО преди 6 години
Бих гласувал за хора, които да управляват държавата от типа: бивши военни, управлявали със Пиночет, Саддам Хюсеин, Фидел Кастро.България е разкошна държава с прекрасна природа, реки, море. Повечето хора са добри. За съжаление има и хора за затвора, те трябва да влязат за по 30 години за да се оправи България. Само военни биха успели да натикат мафията в затвора ...
33
9
 
13
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Едва ли ще последвам и Слави,както не съм последвал никой до момента,но спрете се бе хора!Какъвто и да е все пак е успешен в това,което прави.......десетки години бих казал.....А ние сме се сбрали тук все едни ''мъже'' с ник АНОНИМЕН и плюем ли плюем!!!
32
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъвто и да е Слави, трябва да се започне с някого. Много се е насъбрало на българина от простотиите на Съджуковата партия, от самозабравилият се Съджук ефенди, Цецо Цървула, крадливите и неграмотни министри, активно поддържани от Мамин Шиши и Цацата. Ако се оставят да вилнеят за да грабят от всеки и всичко, самоубиваме се. Ще станем като СК, един вожд - Слънце и милиони зависещи от благословията му, да подхвърля трохи на вечно благодарният народ. Уплашили са се герберугите, дойдат ли честни,
31
8
 
9
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Хората не искат ГЕРБ,но алтернативата БСП-ДПС просто не струва.Нужно е нещо съвсем ново и празно политическо пространство има.Само че не е С.Трифонов човекът,който ще го направи.Той има потенциал за нещо от рода на ВОЛЯ,само че по-голямо,но толкоз.Защо?Ами просто защото хората,които харесват/одобряват СТ са много,но са доста по-малко от тия,дето не го харесват.Има и друго-печалния опит от "царската" партия....
30
4
 
11
 
! Отговори
1 преди 6 години
Царя ни оправи за 800 дни, а Борисов с така наречените патриоти ни довършват в момента.Сега идва нов месия.
29
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лошо гледа...само това мога да кажа! Останалото сами ще го видите и усетите и вие,на гърба си!
28
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
33, ЕДНИ СА ПАСТИРИ, ДРУГИ ПАСТОРИ, ТРЕТИ НЕ СТАВАТ НИТО ЗА ЕДНОТО, НИТО ЗА ДРУГОТО, СЛАВЧУ Е ОТ ТРЕТИЯТ ВИД- Я ИЗКАРАЙТЕ РЕЙТИНГА ДА ГО ВИДИМ- ДВЕ ДУМИ НЕ МОЖЕ ДА ЗАПОМНИ И СЛАВАТА МУ НА ШОУМЕН СЕ ИЗГРАЖДА ОТ ГЛАВА ЗАБИТА В ТЕКСТА ИЛИ ОТ ДВЕ ОКОКОРЕНИ ОЧИ- НЕ ГО ГЛЕДАМ ОТ ГОДИНИ, А ПАРТИЙНИТЕ ДЕЛА СА НЕСКОПОСНА РЕКЛАМА- МОЖЕ ДА ГО НАРЕЧЕТЕ И МАРКЕТИНГ ИЛИ ОГРОМНИ ТРИКОВЕ ДА СЕ ПРОБУТА СКАПАНА СТОКА- ОТВОРИШ ОПАКОВКАТА И ОПА ВЪТРЕ НЯМА НИКОЙ.
27
5
 
15
 
! Отговори
M32 преди 6 години
Пази боже сляпо да прогледа
26
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Герберуги, не се напъвайте толкова, защото ще се накъкате. Краят ви идва. Дали е Слави, Нинова или някой друг, не е толкова от значение. Народът не ви иска! И колкото *** да пуснете в действие нищо няма да постигнете. Опитайте се.
25
11
 
12
 
! Отговори
Бако преди 6 години
Хубаво е човек да си повярва,но когато се влюби в себе си било нарцисизъм!Музикално-концерт за две виоли и ***!В изпълнение на Славка наша и Танчето Дончева,на тупана Кольо Колев!
24
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Овчото стадо си мисли, че само пастирът Боко, може да го пасе. Но той даже не го пасе, а само стриже безжалостно.
23
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави, влез в Брадъра. Там ще ти дадат за 1 седмица 1 милион докато лежиш на дивана понеже ще им счупиш рейтинговата скала...к'во ще се бъхтиш по концерти.
22
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДЕДКО ВИ СЛАВЧУ НЕ СТАВА ЗА НИЩО, А СЕГА ВЕЧЕ И ПОЛИТИК СЕ НАРЕЧИ- Е ДА ДЕ АМА НЕ. ТОЙ ЧИТАВИТЕ ГИ РАЗПОЗНАВА СПОРЕД ОПОРНИТЕ ТОЧКИ И ПАРИТЕ КОИТО МУ НОСЯТ, ДАЖЕ В ПЕСНИ ГИ ВЪЗПЯВА, Я ДА ВИДИМ-"ЛОШИ МОМЧЕТА". НАЧИ ЛОШИТЕ МОМЧЕТА РАЗБИРАЙ БАНДИТИТЕ НА ПРЕХОДА БЯХА ОТСТРЕЛЯНИ ОТ СЪЗДАТЕЛИТЕ ИМ И СЕГА ДЕД СЛАВ ТЪРСИ ДОБРИ МОМЧЕТА. КАКВО ЛИЦЕМЕРИЯ, БУДЕЩО ПОГНУСА.
21
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ние, троловете, обявяваме Независимост на Конфедерация България!
20
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
do 27Ти се успокой, миличък. Слави няма намерение нито да спасява народа, нито държавата. Прави си шоуто вече и под друг вариант- референдуми, концерти-митинги, стоене на столче пред парламента и те така. Муахахааха....а уж си умен!
19
10
 
31
 
! Отговори
Спокойно Слави, преди 6 години
ще ги намериш!У нас,в България има достатъчно глупави,прости,*** и най-вече заблудени,които ще ти повярват и тръгнат след теб,така,както 27 години вървят след един или друг партиен вожд,срещу някой лев,кебабче или бира?!?!?!Те,умните,знаещите,можещите,кадърните и ориентираните, отдавна-отдавна напуснаха България,и престанаха да вярват на такива,като теб?!?!?!