Комунистите: Врагът не е Русия, а НАТО, ЕС и властта

"Няма да се бием за НАТО", категорични са леви организации
18 сеп 2017 13:00,
244
Комунистите: Врагът не е Русия, а НАТО, ЕС и властта
Снимка: архив Булфото

Врагът на България не е Русия, а ЕС, НАТО и сегашните управляващи. Това се казва в позиция на  Съюза на комунистите в България и Движение "Че Гевара".

Становището идва няколко дни след напрежението около правителствен документ, в който Москва е наредена сред заплахите за сигурността на страната ни.

Още по темата

"Докладът на правителството е изпитание пред честта на българския народ", се казва в позицията на комунистите.

Те смятат, че членството на България в НАТО и ЕС превръща българите в жертва на геополитическите интереси "на шайка политикани, играещи си с властта в България".

Комунистите смятат за ненормален опита на управляващите да вземат страна в спора на великите сили.

"България може все още да е в ЕС и НАТО, но националните ни интереси са по-важни от тези на общността или на господарите на Бойко и Корнелия", се казва в позицията и се настоява докладът да бъде отхвърлен.

"За Съюза на комунистите в България и Движение "Че Гевара" за България врагът не е Русия, а НАТО и ЕС, а най-голямата заплаха за Родината ни са управляващите десни и опозиционните леви антикомунисти", пишат левите организации.

"Не, госпожи и господа капиталистически предатели, ние няма да се бием за НАТО", завършват още комунистите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още по темата: НАТОРусияЕСкомунисти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
15
 
7
 
! Отговори
До 18 преди 6 години
Едните били стари с памперси, другите *** със знамена. А ти с глава, пълна с акъл, чак от ушите изтича. За 15-16 години след 44-та бяха дигнати много заводи и хората сами се препитаваха, през 1962-ра беше създаден първия български телевизор и влезе в производство.За 27 години кой завод беше построен? Само се рушеше, което беше построено, а оборудването се крадеше.Д'ба и демокрацията.
30
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Леви организации... Това сега гей парад ли е?
29
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Удрииии пак взеха да се веят чужди знамена по нашите улици . Трябва пак да палим улиците ...забравиха пенсиите , че могат да се блъснат в стената отново. Стойте си у вас дъртаци. .бутат се където не ви е мястото.
28
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Долу ЕС и НАТО! Славянските народи трябва да се обединим за да можем да се борим с това световно зло!
27
5
 
16
 
! Отговори
Антикомунистите: преди 6 години
Комунистите и евреите пари могат само да ти вземат, но никога да ти дадат. Единствения враг на Родината са такива като тях. Не разбраха тия аутисти, че никой вече не ще да помирише комунизъм, никой не ги слуша и не ги чува и че младите, които харесват комунизма са част само от 20-те семейства, които обитават червените ***. ДИВ КАПИТАЛИЗЪМ ЗА ВАС!
26
5
 
18
 
! Отговори
Циник до дуро преди 6 години
В книгата на един от "бившите му сподвижници" е написано как героя Че Гевара разстрелва жена в напреднала бременност .."защото не споделяла революционните му идеи" в Колумбия ( ако не се лъжа ) селяните са го гонили с мотики , и вили...преди да го разстрелят като куче, и да го заровят под асфалта...той треперкал и говорел - "Няма да ме разстрелят...световно известен съм"
25
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е че нали те и до днес управляват? От какво са недоволни? Парите са в тях, разграбиха България, пенсионните фондове ограбиха, продадоха за жълти стотинки всичко българско на чужденци. Какво точно искат сега?
24
4
 
3
 
! Отговори
Bravo преди 6 години
Istinski bulgari s mozak v glavata i nravstvenost v dushata.Predi da vzemete da gi pliuete tova che edna evreiska shaika e izpolzvala komunizma i se e narekla bolsheviki ne pravi komunizma losh kakto vigdate nashite bolshiviki stanaha parvi evroatlantitzi spravka gerberastite. Ot BSP i temaminite sladki ug opozitzia pak i te sa za NATO i ES.Uchastvaite na sledvashtite parlamentarni izbori pod imeto BKP ili suiz na balgarskite komunisti vie moge da spasite Balgaria
23
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин ли е платил тези знамена и циркове?
22
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Единственото хубаво е, че най-накрая излязоха на светло и показаха какви са. А не да ми се правят на нещо, което не са.Доста странно за тези лъжци и мошенници. От такива нищо добро не може да се чака, днес говорят едно, утре друго. какво "партията" (сектата) им каже.
21
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунисти , Демократи , Абе все тая , истината е ,че българите няма да се бием за чужди интереси ,особенно за САЩ, пробвайте да ни вкарате в война ,и ще видите какво ще стане. Сами ще си воювате ,госпада политици !
20
5
 
5
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
Има кой да решава важните въпроси, и не само в България а и целият свят.Така че спете спокойно! А ако някой не се събуди някоя сутрин, значи е взел грешно решение
19
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На снимката: Руските ракети са насочени към паметника на съветската армия...да му мислят "русофилите" с руските байраци !
18
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахаааа, тея на чемшир миришат и с памперси движат, щели да се бият. За младите какво да се каже, неграмотници и профани с руски знамена.
17
12
 
19
 
! Отговори
дуро преди 6 години
Що за к р е т е н трябва да си та си кръстиш организацийката на Че Гевара. Един изперкал бандит лично избил над 200 човека половината от които жени и деца.
16
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Повечето членове на "леви" организации са на преклонна възраст - и да искат, няма да ги оуснт да се бият за НАТО :)
15
16
 
24
 
! Отговори
Родолюбец преди 6 години
Нормално е.Комунистите са национални предатели.В извънвоенно време разпространяват руска пропаганда, а не дай Боже стане военно време ще убиват българи в името на Русия както са правели дядовците и бащите им.Само да имат предвид, че наказанието за това е СМЪРТ!
14
6
 
11
 
! Отговори
Ама верно ли преди 6 години
И кой ограби и проведе геноцид над народа "Шокова доктрина",като в Чили,Аржентина,Англия,Русия......не беше ли международната шайка *** с вожда им Сорос,Ротшилд,Рокфелер....... ?Отявлен червен фашист и даже не го и крие в интервю дадено от него?
13
10
 
8
 
! Отговори
Емил преди 6 години
Предполагам голяма част от тях вече едва стоят прави с ***.А тези които все още са на възраст да се бият.. мобилизация, и или се бият, или който дезертира, наказателните отзад опукват дезертьорите :)
12
14
 
15
 
! Отговори
Комунист преди 6 години
Направиха ме комунист, защото не искам да се бия срещу Русия...