Цветанов към Симеонов: Всяко едно семейство има противоречия

ГЕРБ и Патриотите се събират на политически съвет до дни
Обновена: 23 сеп 2017 11:19 | 23 сеп 2017 11:12, Красимир Ангелов
55
Цветанов към Симеонов: Всяко едно семейство има противоречия
Снимка: БТА

Изпитвам уважение към Валери Симеонов и към коалиционните ни партньори. Убеден съм, че много са били въпросите, които всеки един от нас е могъл да изнесе публично, но не сме го направили, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов в предаването "Събуди се" по Нова телевизия.

Още по темата
Повод за коментара му стана оплакването на вицепремиера Валери Симеонов преди дни, че отношенията в управляващата коалиция и диалогът не вървят добре. Патриотът уточни, че от  два месеца коалиционният съвет на властта не е заседавал.

"Знаем, че всяко едно семейство има противоречия, важното е да имаме общи цели и политики, които да стигат до хората", посочи Цветанов и продължи: "Валери Симеонов е доста прям човек. Някой път в своята емоция споделя неща, които би трябвало да бъдат изчиствани във формат между коалиционните партньори".

Председателят на ПГ на ГЕРБ призна, че наистина коалиционните партньори не са се срещали от близо месец и половина. "Имаше стeчение на обстоятелства през август и началото на септември, министрите, които участват във формата бяха много ангажирани", уточни Цветанов.

Той обяви, че през идващата седмица ще има политически съвет между ГЕРБ и "Обединени патриоти".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
24
 
! Отговори
ами преди 6 години
Тези на снимката колкото по малко ги дават,толкова по-добре!
17
0
 
20
 
! Отговори
9689 преди 6 години
Когато кратуната е празна каквото и да каже не вярвай.
16
0
 
21
 
! Отговори
Виготура преди 6 години
И всички проблеми се решават под юргана ахахаха
15
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цачева сочи към светлото комунистическо бъдеще! :)
14
0
 
34
 
! Отговори
гейчо преди 6 години
ТОЗ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП ЗАЩО ГО ПОКАЗВАТЕ 80% ОТ БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ГО МРАЗИ .ОСВЕН ПОЛИТИЧЕСКИ СКАНДАЛИ ДРУГО НИЩО НЕ ПРАВИ.ТОЙ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ В ЗАТВОРА.НО НЕГОВИТЕ ПОКРОВИТЕЛИ ОЩЕ МАЛКО ЩЕ ГО ТЪРПЯТ И ЩЕ СЕ ОТЪРВАТ ОТ НЕГО ТАКА СТАВА СЪС ВСИЧКИ ПРЕДАТЕЛИ.С КОГО Е НА СНИМКА СЪЩАТА НЕ Я ИЗБРАХА ЗА ПАРЛАМЕНТА ОТ НЕЙНИЯ РЕГИОН.ИМАЛИ ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ И ПОЛИТИК КОЙТО ДА ГО УВАЖАВА ТОЗИ МОШМОРОК .БОРИСОВ ОЩЕ ЗА КАКВО ГО ТЪРПИ ПО ТОЗИ НАЧИН САМО СИ ВРЕДИ ЛИЧНО И НА ПАРТИЯТА СИ
13
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цветанов е момчето за поръчки. Той явно е свръзката между едни хора горе, ръководителя на кабинета и парламентарната група. Той се появява изневиделица и свежда на обикновените политици от Герб какво да правят. Така съсипа новите паспорти. Изведнъж връхлетя и каза, че било рано. Така провали съдебните усилия за реформа. Като се има предвид, че Пеевси често е бил в кабинета му , докато беше министър , ясно е кого и кого свързва. Ясно е и за какво за говорили. За схеми. Икономико- политически. Срамна работа. Говори лъжи непрекъснато. Партийните групи си избраха послушници във ВСС и всички
12
4
 
28
 
! Отговори
"Ярс" преди 6 години
Слава на братска Русия и нейната непобедима армия. Когато дойдат да ни освобождават за пореден път от атлантическата измeт ще бъдат посрещнати с цветя хляб и сол.
11
0
 
29
 
! Отговори
Композитор преди 6 години
Изглежда вече дойде време да пренапишат текста на онази си предизборна песен и да я запеят пак дружно: " Прецъфтял герб, прецъфтял герб..."
10
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това да си набуташ собствения народ във военни и икономически съюзи без да се допиташ да него е всичко друго но не и демокрация. Това си беше абсолютна диктатура от болшевишки тип. Но в края на краищата "сините" престъпници от СДС, ГЕРБ , Реформаторите, и тн са най-тъмно червени. В главите им дрънчат още сърпове и чукове. За това и толкова яростно защитават своя комунистически покровител -САЩ. България има бъдеще само с православна и демократична Русия.
9
0
 
25
 
! Отговори
Цветанооов, преди 6 години
Този ваш брак с псевдо- патриотите си е чист брак по сметка...ПатрЕотарите повече власт и парламент няма да помиришат. Бок...лукът е за буни...щето.Там ще си правите компания.
8
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Общите им цели и политики достигат до хората, но...винаги с отрицателен знак и вот.
7
3
 
20
 
! Отговори
Анти ЕС преди 6 години
Естествено че българския народ трябва да се бори за излизане от ЕС и НАТО след като бяхме набутани там абсолютно незаконно без да се питат хората на референдум дали искат или не.
6
0
 
16
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Всякакви съюзи е имало, но не е имало съюзи на хора, с различна ценностна ориентация. Освен ако едните не заблуждават какви са. Теорията, че народът така ни подреди не оправдава такива съюзи. Ако патриотите са искрени че искат преориентиране, а то се доказва в медиите им, не е ли логично да се приеме, че подмолно и Герб работят за същото, докато ни докарат пред свършен факт? Има силна вълна на реставрация на комунизъм в мисленето и по медиите. Пак ли България ще върви на някъде, без да се попита
5
1
 
17
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
В телевизия Алфа открито твърдят, че партия Атака се бори за преориентирането на България към евразийския съюз, има и тролване в тази посока. Съвсем открито се противопоставят на членството в Нато и участието в ЕС. Особено ако поканят руснак, което често им се случва, направо започват да се жалват Русия да си ни прибере, ама дали не ни се сърдят, ама дали ще ни простят, дали ще ни опазят от Турция, а руснаците казват, ние си имаме България за наша. Герб твърдят обратното, но дали са искрени?
4
0
 
20
 
! Отговори
торбалан преди 6 години
тези трябва само да подпират правителството и да се задоволяват с трохите които им дават и да не знаят много защото ги очаква съдбата на Реформаторите това е съдбата на пуумиара а те сами си я избраха
3
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докога ще давате трибуна на този престъпник, ползващ се с политически чадър?
2
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А във всяко семейство ли има член, който е извършвалредица доказани престъпления по служба и делата срещу него са прекратени от премиера и главния прокурор?
1
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Започва ли отлюспването ?! Така е при браковете по сметка.