Реалистично – тол система до края на 2018 г.

Още другата седмица можело да има избран изпълнител
29 сеп 2017 17:30,
6
Реалистично – тол система до края на 2018 г.
Снимка: МРРБ

Още другата седмица може да има избран изпълнител на тол системата у нас. Това заяви пред журналисти в парламента регионалният министър Николай Нанков.

Още по темата

"Още другата седмица може да имаме избран изпълнител. Аз съм реалист, че в края на 2018 г. ще има тол система, ако съм оптимист - в средата на 2018 г. Няма да има вече обжалване до безкрай", каза Нанков.

По повод на магистрала "Струма" министърът уточни, че през 2019 г. трябва да се стартира с Кресненското дефиле и като процедура по избор на изпълнител, и като процедури по устройствено планиране. 2023 г. пък е крайният срок за завършване на магистралата.

"Не успеем ли, ще връщаме доста пари, няма да го допуснем", каза още Нанков.

Той допълни, че това е най-тежкото съоръжение за изграждане и заключи, че "това ще е зрелостният и най-тежък изпит за нашите строители".

Регионалният министър успокои и че санирането продължава.

"Нищо не приключва, ще се санира и през 2018 г., и през 2019 г. Още повече домакинства ще се облагодетелстват. Ресурс има, 1 млрд. чака да бъде усвоен", каза Нанков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: МРРБНиколай Нанков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Haydutyn преди 6 години
Един елементарен въпрос към министъра какво е това национал и как се използва?
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Prodadoxa I patishtata
3
0
 
11
 
! Отговори
И още и ощееее, преди 6 години
И за всичко искат много пари,а ни плащат жълти стотинки. Ще се чувствам бял човек и ще си плащам всичко,но държавата за да вземе,първо трябва да даде.ОПРАВДАНИЕТО Е: НЯМА ПРОИЗВОДСТВО. Тъй ли? А, ЗАЩО НЯМА? Бай Тошо ви завеща държава,в която имаше всичко. СЕГА НЯМА. Ами как ще има,КАТО УНИЩОЖИХТЕ ВСИЧКО ЗАЩОТО Е ОТ СОЦА НО НЕ НАПРАВИХТЕ НИЩО В ЗАМЯНА.ЦИЦАТЕ НАРОДА И ТЕГЛИТЕ МИЛИАРДИ ЗАЕМИ,КОИТО ПОТЪНАХА НЕЗНАЙНО КЪДЕ. И ПРЕСТАНЕТЕ ДА ГОВОРИТЕ,ЧЕ НЯМА ПРОИЗВОДСТВО!!!!!!Ами,няма и да има.
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Думи немам.
1
0
 
8
 
! Отговори
Санирането преди 6 години
Е една ГОЛЯМА ИЗМАМА. Народът ще пропищи,но ще бъде късно. БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА БЕ, БАЛЪЦИ. А, ефектът на мокрото одеало и мухалът ще разберете по- късно. Желая ви късмет.