Заради шута на Ралф Волен поиска: Швеция, извини се!

Лидерът на "Атака" намери работа на пострадалата камериерка
29 сеп 2017 15:00,
138
Заради шута на Ралф Волен поиска: Швеция, извини се!
Снимка: Facebook

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров поиска извинение от Швеция за ритника на пияния Ралф Сундберг в лицето на българската камериерка Диана Петкова през лятото.

Политикът отправи официално искане за извинение към генералния почетен консул на Швеция Зоя Паунова.

Темата за пострадалата българка отново стана актуална след като съдът осъди шведа Ралф Сундберг да плати 4500 лева и докато се надигаше възмущение за нищожната присъда, той напусна България, без да плати.

Още по темата

"След широкия обществен отзвук от решението на съда и хилядите възмутени български граждани, които изразяват несъгласието си с действията на Ралф Сундберг и наложената му глоба, ще поднесете ли официално извинение от страна на шведската държава на пострадалата Диана Петкова", пита Сидеров в писмо до Паунова.

Той пита консула и какво е мнението й за постъпката на Сундберг и наложената му присъда - 4500 лева глоба.

Сидеров иска отговор и за това как шведа ще плати глобата и ще бъде ли на разположение на българския съд, когато Диана заведе граждански иск.

Междувременно политикът обяви, че е намерил работа на пострадалата камериерка.

"Докато другите говорят за пребитата камериерка Диана Петкова и решението на съда да глоби Ралф Сундберг с 4500 лева, аз намерих работа на пострадалата от шведския шут. Официално съм осигурил работа на изританата в лицето от пиян швед българска камериерка Диана Петкова", написа Сидеров в профила си във Facebook.

Той припомни, че Петкова сама сподели преди време, че иска отново да започне работа като камериерка. Досега обаче никой не се нае да й съдейства.

"За по-малко от ден успях да осигуря препитание за Диана", обяви още лидерът на "Атака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Швецио, ще ми паднеш в очите ако се извиниш след "волните вопли на Волен"Швецио, ще ни разлажеш играта като си хванеш шведо и го осъдиш на затвор за 2-3 години ефективно за пребиване на човек който си е вършил рабоните задължения
29
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Волен, воленееее...Швеция ще се извини тогава когато и България се извини за шута в берлинското метро.
28
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато и ти се извиниш на България, че за толкова години нищо свястно не направи срещу откраднатите от нас пари и данъците, с които ти плащахме почивките във Варадеро и ти издържахме разпо-ретините.
27
0
 
5
 
! Отговори
Антон преди 6 години
"Швеция" не е виновна. Нито "шведите". Само един ***, който освен всичко друго е и швед. Тая глоба дето му наложиха е смешна за него. И малка дори за българските стандарти. Да не е обвързана с минималната работна заплата?!
26
0
 
11
 
! Отговори
rm преди 6 години
Този шут ще го активират отново съвсем скоро.
25
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко лесно се намирало работа! Когато ти съдейства някой от Парламента.Защо никой не е предложил работа на жената по специалността и? Доколкото помня, тя не е камериерка по образование.
24
4
 
8
 
! Отговори
Пиянде преди 6 години
И кво, пияндето догодина пак ша дойде на евтина почивка, никъде по света не може да пиеш една туба бира (2л) за едно евро
23
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Волен е к.лоун и го биха и пак не се разбира
22
2
 
9
 
! Отговори
Гюнтер преди 6 години
Тоя муррук се омъжи,и пак изплува отгоре с цялата си красота и ухание.
21
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре, кажете ми едно единствено хубаво нещо, което Волен е свършил за България на практика? Защото аз освен циркове и ланкане друго ен се сещам да е направил за толкова години във властта. А, да, и със златното пръстче, с което подкрепи ДПС, ще го запомня. Иначе на думи ДПС са много лоши.
20
1
 
12
 
! Отговори
Швеция преди 6 години
Извинявай Волене
19
2
 
28
 
! Отговори
д-р Дрегер преди 6 години
Впрочем Швеция се извини. Всенародно, още тогава - през социални мрежи, през медии и по други начини. Включително шведската агитка на някакъв мач у нас си беше направила плакат по тоя повод.От друга страна, много пъти като се срещам с чужденци ми се налага да се извинявам заради Волен Сидеров и други видни българи.
18
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия дето много се извиняват в България в ареста ги вкарват. И един директор на училище така каза: "Извинявай, да обясня" и хоп - съда го вкара в арест по фалшиви обвинения.
17
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Волен вече се изявява само като ***. Изглежда се е обградил с некадърници и безидейници. Преди имаше повече идеи и ги отстояваше. Сега само подпира кесиите на Суджук-Баба.
16
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако се беше случило на мен Волен ли щях да чакам да ме защити? Тая фурнажийска лопата.Какво е защитил Волен до сега? Пенсионерите ли? Какво направи да защити българите от ромските безчинства? Скри се и мижи в ъгъла. *** и той и тези, които гласуваха за патриотите.
15
4
 
3
 
! Отговори
До 13 преди 6 години
Това никога няма да стане в бедна българия!
14
3
 
20
 
! Отговори
xDrive преди 6 години
Този още шава ли?
13
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българският съд и прокуратура трябва да се разпуснят и да се създаде народен съд и прокуратура. След това ще почнем от такива милионери крадци като Сидеров и главният суджук и шайката му и най-накрая ще се занимаем с хулигани като шведа!
12
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вероятно е намерил работа на камериерката, но е ясно че го е направил с популистки подбуди затова сам го разгласява, свестният човек помага но не го крещи на целия свят, кло.ун
11
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Волене, изчезни и не се показвай. Противен си вече повече и от Борисов.