БСП видя шуробаджанащина и в Габрово, замеси Дончев

Извадиха нова роднинска схема на ГЕРБ - с братя и съученици
5 окт 2017 13:42,
142
БСП видя шуробаджанащина и в Габрово, замеси Дончев
Dnes.bg

БСП видя схеми и семейни и приятелски назначения и в община Габрово. Този път социалистите замесиха вицепремиера Томислав Дончев като обявиха, че брат му Момчил Дончев е назначен за управител на общинско звено "Озеленяване".

От левицата били провокирани от призива на премиера Борисов да бъдат изяснени всички подобни случаи.

"В помощ на Борисов и да улесним колегите от ГЕРБ сме направили една схема. Братът на Томислав Дончев, Момчил Дончев, е назначен от кмета на Габрово за управител на общинско звено "Озеленяване", управлява бюджет над 1 млн. лева и е назначен без конкурс", обвини Кристина Сидорова от БСП.

Братът на бившия народен представител Цветомир Михов пък не работел в габровската болница от година и половина, но е част от съвета на директорите и на тази си длъжност получава заплата от няколко хиляди лева, продължиха от БСП.

Според тях фирма на Цветомир Михов, който вече е областен координатор на ГЕРБ, а не депутат, изпълнява всички обществени поръчки за поддръжка на автопарка на общинския пътнически транспорт.

Съученичка на жена му пък е назначена за областен управител на Габрово. Нейният съпруг е зам.-директор на областната дирекция на МВР.

Кръстниците на кмета на Габрово Таня Христова - Мария Недева и Момчил Недев, пък били съответно председател на районната избирателна комисия в Габрово и юрисконсулт на здравната каса.

"Едно семейство в Габрово, една фамилия, само че повече прилича на тези италиански фамилии", определи Жельо Бойчев и каза, че след като от левицата са започнали с тези разкрития по общините, техни симпатизанти са били подложени на груб натиск и заплахи.

Стоян Мирчев от БСП даде пример с областен председател на БСП, който бил заплашван, след като била оповестена подобна схема в Силистра.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
3
 
13
 
! Отговори
В Габрово ли?Как не! преди 6 години
Еталон на шуробаджанащината вече 70 години е БАН.От 1947 г., когато тогавашните властимащи унищожават БАНИ,наследница на БКД, издържана от 15 частни фонда и преструктурирана от Богдан Филов според най-добрите световни образци.Главурестите цървулани,повечето от които нямат и средно образование, създават нова БАН (със заграбеното имущество на старата) и "дават комат" на "свои хора".До ден днешен този комат се предава от баща на син, от дядо на внук, от тъст на зет, от дърт пръч на млада пирустия
101
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Габрово толкова беше западнало, че педи промяната имаше 18 кина...
100
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А роднините в правосъдната система?
99
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пиша поне 100 пъти, че БСП трябва да се избави от роднините в общинските си съвети.Пълно е със сестри, първи братовчеди, съпрузи...Вече 30 години са едни и същи, а някои са и от преди.Това не е ли шуробаджанащина?Е, защото партийната дейност прилича на бизнес, не на някаква идеология, в която някой може да повярва, защото такава няма, а едни хора лапат неотменно на яслата и не им пука за никого.
98
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Nai loshoto e che sa go vidqli BSP, a ne ot Prokuraturata. Kak moze da slozish brat si v tvoq izbiratelen region. Takiva bezochiq daze i Kostov ne e pravil. Prokuraturata raboti protiv bulgarite i tova e dostatachen povod za masovo nepodchinenie do kato Cacarov ne podade otstavka
97
4
 
3
 
! Отговори
Eksperta преди 6 години
Аре бе Българя , за Свинята наскачахте всички по улиците като некой плащаше , сега само джафкате и не смеете да си покажете носа къде са ви протестите !!!? Нали сте биячи супермени мъжкари патриоти ДЕЙСТВАЙТЕ що спите !!!!
96
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КА-***-ЕС-ЕС-БЕ-КА-***, КА-***-ЕС-ЕС-БЕ-КА-***, Радев, зеления чорап и Нинова-Решетникова - на бунището на историята!
95
3
 
5
 
! Отговори
до 101 преди 6 години
И кои са бе, я сподели, празнословецо, или ще замълчиш позорно?
94
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВСИЧКИ СА ЕДНО СЕМЕЙСТВО,НИЩО ЧЕ КРЪСТНИКЪТ РАБОТИ В СОФИЯ.
93
9
 
12
 
! Отговори
НИЩО ТАЙНО НЯМА преди 6 години
И ЛЮБОВНИЦИТЕ ИМ СА НА ВИСОКИ ПОСТОВЕ, ЦЕЛИЯТ ГРАД ЗНАЕ КОИ СА И ГИ КОМЕНТИРА.
92
2
 
7
 
! Отговори
98 преди 6 години
Цунка ли Доганя по устата или чакаш разрешение от Радев и Корнелия?
91
9
 
14
 
! Отговори
97 преди 6 години
Габрово никога няма да бъде на БСП, именно защото няма рома - те са електората на Корнелия
90
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този третополов герберунгел задръства всеки ден габровските сайтове с *** си писания.Никойа не му обръща внимания, даже гербарите вече се дразнят от него.
89
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ ДОКАРАХА СТОТИЦИ ОТ ТЕЗИ, ОБОЗНАЧЕНИТЕ СЪС ЗВЕЗДИЧКИ. Ромеи. Габрово беше град без ромеи, те ги докараха, за да гласуват за тях. Отглеждат си електорат.
88
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП е на нивото на ВИП Брадър - пот, пърхут и похот
87
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Габрово допреди 15 години нямаше ***, освен едно семейство и целият град ги знаеше по имена.След като гербавите взеха общината т.е. от 2007г. започнаха планово и постепенно да пълнят града с ***. Кулминацията е в последните две години когато вече се оформят гета и се срещат на всяка крачка дори в центъра.Ето това е най -големият им грах към габровци. направо затриха хубавия град.
86
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
след 1944 в Габрово са убити над 20 собственици на фабрики и други десетки ограбени до шушка! Завещаното дарение на Семов бе откраднато от ОФ, едно от най - големите дарения в историята на България! Комунистите сеят само смърт и нищо друго ! Никога повече БКП !
85
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никога повече БКП в Габрово!!! Нямаше улично осветление в Габрово по време на БКП и имаше по 3-4 часа ток на ден !!! А преди това колко Габровци са избили , все пак Габрово преди да дойде руския ботуш е бил един от най - богатите и развити градове в Българи и на Балканите ! От както БКП направи преврата с помощта на масовите убийци от Москва, Габрово западна !
84
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен85, Габрово в момента едва ли има над 30 хил. с колибите и паланките. но пък гробавите усилено почнаха да заселват *** по кварталите.
83
2
 
4
 
! Отговори
хахах преди 6 години
До БКП чуждоземци !Верно всички от оная партия с кумовете сте изтрещяли.