БСП видя шуробаджанащина и в Габрово, замеси Дончев

Извадиха нова роднинска схема на ГЕРБ - с братя и съученици
5 окт 2017 13:42,
142
БСП видя шуробаджанащина и в Габрово, замеси Дончев
Dnes.bg

БСП видя схеми и семейни и приятелски назначения и в община Габрово. Този път социалистите замесиха вицепремиера Томислав Дончев като обявиха, че брат му Момчил Дончев е назначен за управител на общинско звено "Озеленяване".

От левицата били провокирани от призива на премиера Борисов да бъдат изяснени всички подобни случаи.

"В помощ на Борисов и да улесним колегите от ГЕРБ сме направили една схема. Братът на Томислав Дончев, Момчил Дончев, е назначен от кмета на Габрово за управител на общинско звено "Озеленяване", управлява бюджет над 1 млн. лева и е назначен без конкурс", обвини Кристина Сидорова от БСП.

Братът на бившия народен представител Цветомир Михов пък не работел в габровската болница от година и половина, но е част от съвета на директорите и на тази си длъжност получава заплата от няколко хиляди лева, продължиха от БСП.

Според тях фирма на Цветомир Михов, който вече е областен координатор на ГЕРБ, а не депутат, изпълнява всички обществени поръчки за поддръжка на автопарка на общинския пътнически транспорт.

Съученичка на жена му пък е назначена за областен управител на Габрово. Нейният съпруг е зам.-директор на областната дирекция на МВР.

Кръстниците на кмета на Габрово Таня Христова - Мария Недева и Момчил Недев, пък били съответно председател на районната избирателна комисия в Габрово и юрисконсулт на здравната каса.

"Едно семейство в Габрово, една фамилия, само че повече прилича на тези италиански фамилии", определи Жельо Бойчев и каза, че след като от левицата са започнали с тези разкрития по общините, техни симпатизанти са били подложени на груб натиск и заплахи.

Стоян Мирчев от БСП даде пример с областен председател на БСП, който бил заплашван, след като била оповестена подобна схема в Силистра.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
2
 
1
 
! Отговори
криста преди 6 години
Въпросът е следва ли да оправдаваме дадени действия само защото някой правейки нещо за себе си и за своя лична изгода дава и на обществото, за да замаже очи и измие ръце ? Както се казва - подхвърля трохите, за да изяде филията ?
81
2
 
1
 
! Отговори
до 88 преди 6 години
Звездите ти говорят? хахахах
80
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турчина Джевад, по прякор Удо или по - неизвесен като Желю е автор на герберските коментари тук. Същият е един некадърен *** подвизаващ с от години в местните сайтове под ник Villager. Познава се лесно по стилистиката на коментарите
79
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колхозникът в България е лошия мат'рял, това визира Борисов преди време, но е на път да изчезне, ще метне последните си павета по БДЖ, ще хапне краден кашкавал от мандрите, ще пийне одеколон от Путин и после ще последва родата в Сибирската тайга
78
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Плюйте по Габрово, колхозници, плюйте, вие се кланяте само на Ленин, Сталин, Живков и Путин. Габрово е чист и свободен от комунисти!
77
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гербово от град с бизо 100 000 жители се е превърнало в едно градче с има - няма 40 000 е заради тия ***. Да, има няколко градинки из центъра, но из кварталите е леш.На тази схема липсва една стрелка от Дончев познайте накъде с надпис любовница
76
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Габрово е най - чистия град, най - мирния и най - хубавия ! Но когато закачиш Габровец ...бегай на далеч! Не без нищо турците навремето са казвали - Никога не замръквай в Габрово ! Аре КУРнелче , чуждоземец продажна беги при евреина и твой господар Путин !
75
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ГабровецБРАВО !!!
74
13
 
8
 
! Отговори
БКП чуждоземци ! преди 6 години
БКП са убийци масови, национали предатели доказани! 1. Подариха Македония на Тито2. Пренаписаха историята , че хан Аспарух с 10 хиляди човека създал Българи (хахаха)3. Избиха, изнасилиха и изклаха интелигенцията на цял народ , собствения си народ4. Искаха да станем част ОТ ЧУЖДА държава ! 5. Имаха изцяло анти национална , анти патриотична и анти Българска политика през цялото време6. През цялото време се кланяха на чужденци и само да дума да обелиш те убиваха на място с цялото семейство!
73
15
 
8
 
! Отговори
Габровец преди 6 години
Габрово в момента е един прекрасен град и все по-добре ще става, няма да ви го дадем, другарко Корнелия, да го върнете в 13-ти век!
72
2
 
12
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Банда голи глави :)
71
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахаха, колхозниците са толкова одеколонизирани, че не стоплят сарказма на 74, цъкат ли цъка плюсчета, хаха
70
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БКП може само да краде! Оставете Габрово намира ... в Габрово се строи така както и по Тошово време с кървавите пари не се строеше ! Аре марш в Москве или Сибир ....
69
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АБЕ ТУКА САМО БКП ТО ЕЕЕЕЕЕЕЕ
68
12
 
6
 
! Отговори
самата истина ! преди 6 години
въобще не ме интересува кой на кого е брат и кой с кой се плющи ...интересува ме да се работи, а в Габрово се работи здравата ! В Габрово когато БКП беше на власт нямаше УЛИЧНО осветление и който е от Габрово го знае това много добре! От когато ГЕРБ са на власт , хубави или лоши не ме е*б* , се работи здравата ! Да си правят каквото си искат помежду си не ме интересува ама въобще ...искам да се работи в нашия град и това е което виждам.. когато спра да го виждам тогава няма да ги искам!
67
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Бойко", ако има малко страх и уважение към народа ще си подаде оставката и ще се извини на бедните хора, които с парите си издържат герберите
66
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ръцете на масата, г-н Президент генерал Радев, покажете перфектния си маникюр, с който ще раздерете ГЕРБаджиите като един истински ястреб
65
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Donchev e mnogo protiven. Pravi se na mnogo kompetenten, a e edin sempal kompleksar s nikakva kompetenciq.
64
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП(к) е една импотентна партия, освен клюки и сплетни, друго не ражда
63
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На 16 април 1925 г. е извършен най-кървавият терористичен акт в нашата история. Избухва бомбата в катедралата Света Неделя в София. Убити са над 150 души, ранените са повече от 500 по-късно от раните си умират още хора и броят на жертвите надхвърля 200. Сред убитите са 13 генерали - повече, отколкото във всички войни, които България е водила преди това, 13 полковници, 6 подполковници, много други офицери, столичният кмет Паскал Паскалев, видни общественици и много обикновени граждани, включително жени и деца. Непосредствени извършители на атентата са Петър Абаджиев (техник) и Петър З