Борисов за КСНС - приятелски, конструктивен. Бойкотът - фалшива новина!

"Днес се развива тема "Бойкот". Що за безобразие?", запита премиерът
10 окт 2017 18:45, Василия Пейчева
142
Борисов за КСНС - приятелски, конструктивен. Бойкотът - фалшива новина!
Снимка: МС

Бойко Борисов категорично отрече да е бойкотирано вчерашното заседание на Консултативния съвет по национална сигурност и нарече това "фалшива новина".

Още по темата

Вчера след три часа разговори държавният глава Румен Радев прекрати заседанието поради липса на кворум и насрочи ново по същата тема – законодателни промени за борбата с корупцията.

"По-приятелски КСНС не съм имал нито с Плевнелиев, нито с Първанов, нито с тези президенти, с които съм работил. Всички го бяха уведомили, че имат официални посещения за Интерпол, в Полша и Париж. Убеден съм, че президентът няма да си изкриви душата", коментира Борисов на брифинг в Министерския съвет и настоя, че това може да се види от стенограмата.

"Днес се развива тема "Бойкот". Що за безобразие?", запита премиерът, цитиран от "Фокус".

"Не съм нито колегата Валери Симеонов, нито Антон Тодоров да оценявам медиите, но новината за бойкот на КСНС е 100% фалшива. Ако лъжа, елате и ме заплюйте мене. Седнахме, кафенце си пихме, говорихме си по различни теми, по програмите. Излизам и разбирам, че аз го бойкотирам", коментира още Борисов.

Той настоя и че е предлагал вчера да бъде извикан друг вицепремиер или други хора от партията, за да може да се излезе с решение.

За антикорупционния закон той очерта и кои са основните спорове по темата.

"В общи линии споровете са два. Съгласието е, че трябва да има такъв орган. Несъгласията между двата закона, които се бият, те ще се решат в парламента. Няма да се решат в президентството. Кой кого да назначава за шеф. Сигурното е, че Министерският съвет няма да го назначава. Битката сега е между парламент и президент. Не е моя", настоя Борисов.


142
Още от
Напиши коментар Коментари
120
0
 
3
 
! Отговори
!? !? !? преди 2 месеца
И това ако не е бойкот,какво е !?
Б.Б закъснява с час и половина,когато трябва
да е.десет минути по-рано там.
Цв.Цв.си тръгва от заседанието след около час.
Е! Какво е това заседание,когато главните фи
гури липсват!?
Б.Б и слугата му имат предварителна уговор
ка да провалят КСНС. Нямат интерес от взе
мането на конкретни решения,защото са точ
но ма противоположното становище. Сегашно
то положение ги устройва напълно.
119
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не може да излизаш не разбра ли ? стоиш там и си траеш . Пиеш кафе ядеш сандвичи и си траеш . Институцията се е подготвила .
118
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
СУДЖУЦИ СРЕЩУ БОРИСОВ.
117
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
По-глупав президент не е имало никога
116
1
 
4
 
! Отговори
Румен Кратуната преди 2 месеца
Корнелче натисни!
115
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тандема ГЕРБСП омръзна на всички
114
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
БОЙКО БОРИСОВ Е НА ВЛАСТ ЕДИНСТВЕНО И САМО БЛАГОДАРЕНИЕ НА БСП!!! ЕТО ТОВА Е ДАМИ И ГОСПОДА САМАТА ИСТИНА. ПРИ ВСЯКА ДРУГА СИТУАЦИЯ БАЙЧО ЩЕШЕ ОТДАВНА ДА Е ИЗВЪНПАРЛАМЕНТАРНА ОПОЗИЦИЯ.
113
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
КАЗАХМЕ МУ НА РАДЕВ ЧЕ СИ ИМАМЕ ПО-ВАЖНА РАБОТА И НЕ ИСКАМЕ ДА МУ СЛУШАМЕ ГЛУПОСТИТЕ
112
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
СЛАВА НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ И АНТОН ТОДОРОВ!
111
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
БОЙКО ОТРЕЗА НА КОМУНИСТИТЕ СУДЖУКА ХАХАХАХА
110
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен

СУДЖУКГЕЙТ Е ТОВА ДЕТО БОРИСОВ НАВРЯ 4 ТОНА СУДЖУК ВГЗ НА КУРНЕЛИЯ
109
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"По-приятелски
КСНС не съм имал нито с Плевнелиев, нито с Първанов, нито с тези
президенти, с които съм работил. Всички го бяха уведомили, че имат
официални посещения за Интерпол, в Полша и Париж." И ТОЙ КАЗА МИ ДОБРЕ ХАХАХАХАХА
108
12
 
5
 
! Отговори
Червените милионери преди 2 месеца
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; Курнелия Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуков–милионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
107
8
 
5
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 2 месеца
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
106
6
 
6
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 2 месеца
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавно–планова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
105
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Баба ме пита какво е това суджукгейт вика питай чичо си Бойко
104
3
 
9
 
! Отговори
ТАКА ЧЕ, ПО-КРОТКО преди 2 месеца
ЕДНА ГЕРБАДЖИЙСКА КРЕАТУРА В ОТЧАЯНИЯ СИ ПЛЕСЕНЯСАЛИЯ ВЪЗТОРГ ПИШЕ, ЧЕ ГЕНЕРАЛА СМАЧКА ФАТМАКА. НЯКОЙ ЗАБЕЛЯЗА ЛИ, ЧЕ ВЪПРОСНИЯТ ПИШЕЩ Е ПЛАТЕН ***. ИСТИНСКИЯТ ГЕНЕРАЛ Е ПРЕЗИДЕНТЪТ РУМЕН РАДЕВ, А БОКО,КОЛКОТО И ВИ Е ЯД И ДА ЗАВИЖДАТЕ Е ОБИКНОВЕНА МУТРА, КОЯТО ПРЕЗИДЕНТИТЕ СТОЯНОВ, ПЪРВАНОВ И ДОГАН МУ ПОДАРИХА ГЕНЕРАЛСКИТЕ ЗВЕЗДИ.И ТАЯ ТИКВА НАИСТИНА СИ ПОВЯРВА, ЧЕ Е ГЕНЕРАЛ.НО Е ГЕНЕРАЛ ОТ МВР. И ТОВА ЗВАНИЕ НЕ ВАЖИ ЗА АРМИЯТА, НО ГЕНЕРАЛ ОТ АРМИЯТА Е ПОВЕЧЕ ОТ ГЕНЕРАЛЪТ ЛЕЙТЕНАНТ ОТ МВР
103
3
 
12
 
! Отговори
моряка1 преди 2 месеца
БОЙКОТ БОРИСОВ,няма нищо фалшиво!Не се прави на вода ненапита!В характера ти е да се измъкваш,след като си сътворил пореден ГАФ!
102
0
 
13
 
! Отговори
опааа преди 2 месеца
Другарката Борисов лъже та ушите му пращят,тоя банкянски Маугли ако получаваше по левче на лъжа,досега да е мулти милиардер :D
101
1
 
13
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 2 месеца
НА СИКАДЖИЯТА БОКО НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЯРВА !!!