Оставка или не – случаят Антон Тодоров не е приключил!

Томислав Дончев настоя, че КСНС не е провал
10 окт 2017 09:44,
60
Оставка или не – случаят Антон Тодоров не е приключил!
Снимка: архив Булфото

"Според мен случаят с Антон Тодоров няма да се затвори с неговата оставка". Това заяви вицепремиерът Томислав Дончев.

Той призна, че думите на подалия оставка депутат от ГЕРБ могат да бъдат тълкувани по различни начини. И изтъкна, че те са симптом за едно дълго трупано напрежение.

Относно обтегнатата политическа обстановка в последните седмици, той коментира: "Има истинска политическа баталия. Очевидно тече престрелка. Всички казаха остри реплики. Дори не мога да си спомня кой започна пръв. Не ми се иска да е започнал някой от нас. Но си мисля, че политиката трябва да е нещо друго".

Още по темата

Дончев изрази надежда, че словесните престрелки ще спрат и напомни, че нито едно добро решение не е било взето по време на политически конфликт.

Томислав Дончев обясни, че е помолил брат си да се откаже от конкурс, за да не бъде намесено неговото име. В последните дни стана ясно, че негови близки заемат високи постове в община Габрово, родния град на вицепремиера.

"Той не е назначен от мен. Нито зависи от бюджетни средства, отпускани от мен. Единственият начин темата с брат ми да не предизвиква вълнение е той да постъпи в манастир", посочи Дончев.

Вицепремиерът настоя, че вчерашният провал на Консултативния съвет за национална сигурност при президента не е бил провал.

"Далеч съм от мисълта, че някой би си позволил да провокира работата на Съвета или да му организира бойкот. Самата невъзможност на всички лидери да се съберат на една маса е обезпокоителна", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
7
 
30
 
! Отговори
САШО ДИКОВ преди 6 години
му го каза няколко пъти в лицето: МРЪСНИ.К
7
7
 
27
 
! Отговори
АНТОН ТОДОРОВ преди 6 години
е случай от практиката на 4 километър
6
5
 
35
 
! Отговори
Калина преди 6 години
Хора, трябва да се осъзнаем! - пускат ни някакви махленски скандалчета, за да ни отклоняват вниманието от важните неща. И повечето им се хващаме на въдицата, защото, както добре ни се обясни - ние сме си такъв матрял. Например:Бойко Борисов преди година: Аз искам в Черно море да виждам платноходки, яхти, туристи, мир и любов!Днес: Решено: създаваме Черноморски сили
5
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дончев, не ни разочаровай! Не стой на амбразурата! Нека вождовете обясняват защо и как създадоха това уродливо нещо в държавата!
4
18
 
10
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Когато си оставил по подлата червена част от населението да да диктува дневния ред на страната тези събития са неизбежни.Както казваше един човечец ,чиито активен живот е преминал основно в комунистическите лагери,ние българите нямаме нито съвест ,нито памет.
3
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не бе, Дончев. Само темата не се харесва в МС. Там корупцията се бори с големи думи. От друго нужда няма. Важното е да си вярват, че думите им хващат "декиш".
2
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОТКРОВЕНО ЗАЩИТАВАТ ГЕРБЕРИТЕ ШУРОБАДЖИНАЩИНАТА! НОРМАЛНО БИЛО... АВЕ ХОДЕТЕ СИ БЕ, ПИЯВИЦИ! Я ВИЖТЕ КЪДЕ В ЕС Е ТАКА? ТАМ КАКВО РАБОТЯТ БРАТЯТА НА ВИЦЕПРЕМИЕРИТЕ? ТОВА Е МАНТАЛИТЕТА НА ГЕРБЕРА...
1
9
 
18
 
! Отговори
гербист от ЕНП преди 6 години
Нека да не мислим че случая с Антон Тодоров е приключил. Той е ценен и уважаван кадър на партията ни и не трябва да се позволява да бъде приета оставката му. Нищо толкова не е направил, просто не трябва да бъдем злопаметни. А колкото до бойкота на КСНС, ами президента си знае, каквото повикало - такова се обадило. Ние можем много бойкоти да правим, както правихме бойкот на парламента преди години, това го можем добре.