След конгреса: БСП единна, загърбила свадите

Какво си говориха червените, уточнява Вяра Емилова
Обновена: 30 окт 2017 10:17 | 30 окт 2017 10:10, Петя Славова
34

След извънредния конгрес на БСП партията излезе обединена и силна. Бяха приети три основни и изключително важни решения, които предлагат нови стратегически хоризонти, посочи в студиото на "България сутрин" Вяра Емилова от БСП.
Още по темата

"Те са свързани с приоритетите в Бюджет 2018, европредседателството и с това, че се обявихме за алтернатива на ГЕРБ", коментира още тя.

По думите ѝ вътрешнопартийните проблеми са останали на заден план, тъй като основната цел на конгреса е била да се представят политиките на левицата.

След заседанието в събота съотношението между подкрепата за лидера на партията Корнелия Нинова и подкрепата за вътрешната опозиция е 2:1. "За" промени в правилата за избор на председател, което бе първа крачка към сваляне на Нинова, гласуваха 149 социалисти, "против" бяха 397, а 45 се въздържаха. Предстои "организационен пленум" на "Позитано" 20.

"Нашата партия е демократична и в нея винаги има място за много и различни мнения", допълни Вяра Емилова пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
15
 
9
 
! Отговори
!!! 6 преди 6 години
Никой не се интересува, но Герб веднага свикаха конференция! Гузен неподгонен побягна!
8
3
 
15
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Всяка трета дума на конгреса бе Борисов или ГЕРБ... - чуждите посланици и аташета са останали с впечатление, че това конгрес на ПП ГЕРБ...
7
4
 
12
 
! Отговори
Жиб. преди 6 години
Щом вашата червена батюшка нарежда трябва да сте единни- иначе ще хвърчат глави! Гайле ми е как ще оцелеете догодина и после,когато се пенсионира: наследникът може да реши,че сте твърде калпави и некадърни за слуги на Москва и да ви назначи заместници в някоя друга партия.
6
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се занимаваме с БСП и Нинова е подигравка с народа . Да правят каквито си искат пленуми или конгреси , никой не се интересува от тях , освен двама трима червени суджуци .
5
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На мен само ми стана ясно, че в БСП има най малко 150 герберасти! Нинова ме изненада с изказването си, дано си го е писала тя, да мисли и действа така, но на успех с такава позиция не може да разчита поне в ***. Народа тук повече от всякъде харесва и уважава мошениците.
4
5
 
19
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Единни...когато си мислят, че могат да заграбят властаЕдинни когато си мислят, че кацата с меда е на ръка разстояниеЕдинни в краденетоЕдинни в инсинуациитеЕдинни в лъжитеБКП
3
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво. Така до следващият конгрес, когато пак ще се сдобряват.
2
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що не намирам инфо за здравния министър, дето дал мЕлеон и половина лева обществена поръчка *** фирма без булстат и на човек, който живее с дъщеря му?!
1
4
 
3
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 6 години
сдобриха се :))