С грип или инфаркт: Доган в болница преди месец?

Почетният лидер на ДПС бил приет в края на септември
1 ное 2017 10:18,
60
С грип или инфаркт: Доган в болница преди месец?
Снимка: архив "Булфото"

Почетният лидер на ДПС Ахмед Доган е бил приет в болница "Света Екатерина" в края на септември. Според в. "Галерия" той е получил лек инфаркт, който се определя като сърдечен инцидент.

Източник от болница "Св. Екатерина" обаче е категоричен, че става дума за вирусно заболяване, придружено с болки в стомаха, пише пък "24 часа".

Още по темата

От болница "Св. Екатерина" помолили за консултация проф. Крум Кацаров от ВМА, който е специалист по проблемите със стомаха.

Той също потвърдил диагнозата за колегите си, че става дума за грип, придружен с болки в стомаха.

ОТ ДПС твърдят, че шефът им е в отлично здраве и пише философски трактат. От партията съобщават, че преди месец Доган е прекарал лека форма на грип, каквато сполетявала всички българи, пише "Епицентър".

Според изданието почетният лидер се забавлявал с писанията в медиите по повод неговото здравословно състояние.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
0
 
! Отговори
clown007 преди 6 години
Догане,не го ли преписа , пардон - написа най-накрая този "философски" трактат ?
45
0
 
0
 
! Отговори
doco преди 6 години
До Не знаяПрочети устава на ДПС и ще разбереш...Издържат се от субсидии,дарения и ЗАВЕЩАНИЯ ?!?!?!? Гробищата са пълни с момчета отказали да си ЗАВЕЩАЯТ бизнеса си.
44
0
 
1
 
! Отговори
джиу джицу преди 6 години
неговите убостници му сервирали тоя път гъби с миди, новият турски посланик да нареди още една пейка пред посолството и да сложи дюшеци, възглавки и юргани, че студено вечер
43
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано да е и двете и грип и след това инфаркт но масивен за по сигурно.
42
0
 
8
 
! Отговори
Не зная преди 6 години
с какви доходи се издържа Доган- а той има и семейство, дете( деца?)- нищо не се пише.ЖИВИ ли са? Доган пенсионер ли е? Ка живее в огромно жилище- това са големи разходи за домашен асистент, иконом, а съпругата, децата? Той живее като царските фамилии.А Пари?ОТКЪДЕ?
41
1
 
2
 
! Отговори
до преди 6 години
а бе модераторчета,що не триете постове в които се употребява език на омразата?То е ясно щото сте подопечни на мутрата-премиер!И да не вземете пак да ми изтриете поста,щото ръчичките ще ви изсъхнат!А ако случайно ме изтриете ми е през транссибирската магистрала!
40
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И този си мисли че ще живее с орлите та лакомията му голяма.Но само името му ще бъде проклинано векове от българите,също и на съратниците му.
39
1
 
14
 
! Отговори
sd преди 6 години
Никаква пробългарска позиция не изразява Доган! Доган е представител на Чеченския руски модел за турското малцинство: турците не искат автономия, но ДПСарите (Пeeвски, Ментата) могат да крадат от бюджета и банките колкото си искат! По този начин българите плащат репарации на ДПС за етническия им модел.
38
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно, какво прави в болница по кардиология Света Екатерина с лека настинка. Ако е грип, трябва да си е в къщи или ако е тежък в инфекции. Баламосват ни нещо...
37
10
 
15
 
! Отговори
"-" преди 6 години
Не съм симпатизанн на Доган и мафиотската му структура от обръчи по-известна под името ДПС, но много често тали личност е изненадвала общесвото в Бг със силно изразената си про българска позиция и политика, за разлика от повечето български политици и общественници, които са готови да продадът националните интереси на Бг за "30 сребърника".
36
3
 
12
 
! Отговори
по точно преди 6 години
почетния лидер на бг-мафията.
35
1
 
11
 
! Отговори
До 6 преди 6 години
До АнонименС малка поправка към коментара ти.Доган и Пеевски са едно.
34
1
 
1
 
! Отговори
До 22 преди 6 години
До АнонименСтегни се...ваттенка. Не говори глупости.
33
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Опорката на русоффилите е, че Доган е истински българин и патриот и те го бранят.Все пак е човека на Пуття в България.
32
8
 
18
 
! Отговори
Anti-terrorist преди 6 години
Жалко.... Добре щеше да ни дойде добра новина за Денят на Народните Будители, че един терорист го е сполетяла смъртта.....
31
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турските служби са го отровили. За всеки средно интелигентен човек е ясно, че ДПС НИКОГА не е била турска партия. ДПС беше и е проект на държавна сигурност и БКП. Комунистите искаха да се застраховат, че турците няма да им търсят отговорност за възродителният процес. На ДПС върхушката им е забранено да стъпват В Турция, а самата Турция си създаде ИСТИНСКА ТУРСКА ПАРТИЯ -ДОСТ
30
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доган, стегни се!
29
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не е застрахован. Всеки може да е на неговото място.
28
7
 
28
 
! Отговори
Шабан преди 6 години
Хаха, Доганя е ибpикчия на Путин, затова форумната сгaн от путинофилиcтици го брани и защитава! Молодець товарищи! Получите рублей! Многа рублей!
27
13
 
9
 
! Отговори
Една от Пз преди 6 години
Алооу, Днeса!!! Ако живеехме в нормална, цивилизована държава, Доган щеше да може да ви осъди доста дебело за публично изнасяне на защитена лична поверителна информация, каквато е медицинската диагноза! Ама нали сте в гетото Пaнелистан .. не ви пука, карате я през просото!