БСП явно не били избрали случайно момента за вот на недоверие

Щели да изговорят всички глупости, ами европредседателството?!
Обновена: 13 ное 2017 15:06 | 4 ное 2017 14:37, Камелия Цветанова
66
БСП явно не били избрали случайно момента за вот на недоверие
Снимка: Булфото, архив

"Периодът явно е подбран неслучайно”. Така премиерът Бойко Борисов коментира, че факта, че през следващата седмица започват консултациите за първия вот на недоверие срещу кабинета. 

Още по темата

"Вотът на недоверие е право на всяка една опозиция, но защо избират такъв момент? Ако сме национално отговорни, би трябвало да не го правят сега. Вот на недоверие се прави, за да мине, а не да правиш само парадиране, че правиш вот на недоверие. Ако допуснем, че целта им е да мине, това означава да се озовем без парламент по време на председателството на ЕС”, заяви Борисов, цитиран от Нова телевизия.

"В България имаме 2 хубави поговорки: "Крадецът казва „Дръжте крадеца” и  "В ада на българския казан не е нужно да се слагат пазачи”. Ние можем спокойно да се дърпаме сами надолу и 6 месеца, докато сме във фокуса на Европа, да се изговорят всички глупости, които на някого му дойдат на акъла”, допълни той.

"Ние мислим да предложим да отпадне давността за приватизация и да се върнем в целия криминален преход на приватизация”, каза още той.

"Може би давността за приватизация трябва да върви заедно с този вот на недоверие, защото над 30 милиарда са открадни по време на приватизацията в България и няма наказани”, коментира още премиерът.

Борисов обяви още, че на 10 ноември ще посочи новия здравен министър, който ще наследи подалия оставка Николай Петров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
11
 
26
 
! Отговори
Кръвното е високо преди 6 години
Нинова яко го подкара този и ходи освен с мутрите си и с лекар. Явно скоро ще вдига кръвно и ще бяга. Дано е за последно, че съсипаха България.
29
8
 
33
 
! Отговори
До 34 преди 6 години
България ще фалира във вашето престъпно герберско управление,защото дълга ни вече е 26 милиарда евро.Такъв дълг не сме имали и по бай Тошово време.И продължавате да вземате нови заеми-миналата година още 1 милиард и тази година още един.Вие милиардите ги нямате за нищо,а народа става все по-беден.Затова си затворете големите усти и престанете да лъжете хората.
28
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да вземем пример от путин и не се излагаме като се мислим за европеици ние сме родени за роби
27
22
 
16
 
! Отговори
Престъпен тандем преди 6 години
Престъпника и трафикант комуниста милионер Кирил Добрев в тандем с открадналата милиони по време на приватизацията в България г-жа Лъжа(Корнелия Нинова) искат да ни управляват, пардон крадат отново! Ще допуснем ли още веднъж да фалират България ?
26
24
 
14
 
! Отговори
Червените милионери преди 6 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
25
11
 
17
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 6 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
24
16
 
13
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 6 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
23
7
 
19
 
! Отговори
До 26 преди 6 години
Комсомолският ти патос е направо смешен.Какъв авторитет беееее,кой ни бръсне за слива?Само ни потупват по рамото за послушанието,а парсата отива към Гърция,за да могат да си дадат по 1000 евро на калпак за коледа.Заради такива наивници като теб или силно заинтересовани да не се пипа статуквото сме на това дередже,
22
19
 
10
 
! Отговори
БГ преди 6 години
Всичко което правят БСП и ДПС е влияние на Русия в българската политика
21
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горкия,от толкова много суджук не може да отслабне.Като го гледах как тресеше сланини на мача на бистришките тигри се изплаших да не вземе да вдигне кръвното,но после си казах,че той го вдига/кръвното,де/само когато стане напечено.
20
22
 
8
 
! Отговори
Изявлението на БСП преди 6 години
и присъединяващото се ДПС са ГРОЗЕН АКТ на НАЦИОНАЛНО предателство , БОЙКОТ на ЕВРОЧЛЕНСТВОТО ни и ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО на РБългария.Искат ПРОВАЛЯНЕ на авторитета на РБългария.Това означава, че те ИЗКЛЮЧВАТ себе си като БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, милеещи за РБЪлгария.ЧИИ ИНТЕРЕСИ защитават БСП и ДПС? На Русия, "спасила" евреите ни?ПОзорно държание на хора, които се кичат с "българско, европейско гражданство", но при всеки важен за РБългария случай ПЪХАТ ПРЪТ в колелото на ПРОГРЕСА на РБЪЛГАРИЯ.
19
20
 
6
 
! Отговори
22 преди 6 години
По срамно е да те изберат пенсионери с акъл стигащ им да хвърлят пари на измамници
18
8
 
25
 
! Отговори
До 22 преди 6 години
Аз ще ти кажа.Избира го държавната администрация,които са 340 000 души.Умножи го поне по 3-защото включваме и семействата им и ще получиш броя на гласовете.А ако не ти достигнат,включи и купения ромски вот и пъзела ще се изпълни на 100%.Това е положението.За жалост.
17
8
 
10
 
! Отговори
Бай Некой си преди 6 години
Алоо Тиквооо........ти се фукаш, че си член на БКП бе!?!! Там където стъпи руски ботуш, нищо не никне.
16
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До баси 15Е добре....а можеш ли да ми кажеш КОЙ ИЗБИРА ВЕЧЕ ТРЕТИ ПЪТ този...."изключително безумен тип"??????
15
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бреййййй,най-големия "умник" в държавата говори за глупостите на другите.А че той всеки ден ръси глупости,кой да му каже.Много важно,че са ни натресли европредседателство,но нали е след ротация,ще трябва да го изтърпим.Стотици милиони хвърлени на вятъра за 2-3 заседания на ЕС,които ще се проведат тук.Какво ще спечели народа,това кажи,ане кой ти готви пуч.
14
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От 10 години сме в ЕС, 8 управлява ББ и чак сега се замислил за приватизацията. На Орешарски, с който се оправдава за всичко, не му дадоха и 100 дни спокойствие, както е не писаното правило. Сега пак седнал да се обеснява, че не било време за вот на недоверие. При толкова много издънки и разкрития за шурибаджанащини не било време!?
13
1
 
16
 
! Отговори
стратегия и тактика преди 6 години
Болния в леглото и босия в тръните се оправят!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12
2
 
32
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 6 години
Тва за приватизацията добре Борисофф, ама не ми се вярва да го направите, защо ли?Колкото до вота на недоверие- надявам се да мине и да изчезнете, даже палци ще стискам, ама и там не ми се вярва, за съжаление.
11
5
 
33
 
! Отговори
Калина преди 6 години
Много сте прав, г-н Борисов.От приватизации и концесии мноооого се краде. Може би затова сега напъвате да похарчите и летище София, че току виж, вотът мине.БСП да питат Московски колко му плащат, за да шитне държавно печеливша структура със стратегическо значение ( понеже много употребявате този израз)