Видяха се и се разбраха: Властта е стабилна, здравен министър ще е...

Пишат промени за падане на давността при престъпления при приватизация
6 ное 2017 12:20,
87
Видяха се и се разбраха: Властта е стабилна, здравен министър ще е...
Снимка: Министерски съвет

Управляващата коалиция е стабилна, а правителството и мнозинството в парламента изпълняват програмата си и ангажиментите, свързани с българското председателство.

Около това мнение се обединиха лидерите на управляващата коалиция по време на днешното заседание на Политическия съвет на съюза си.

Лидерите на управляващите партии утвърдиха официалната номинация за министър на здравеопазването, съобщиха от правителствения пресцентър. Фаворитът бил избран измежду няколко възможни кандидатури.

Още по темата

Кой ще е новият министър ще стане ясно след като премиерът Бойко Борисов внесе кандидатурата му в парламента. Това ще стане веднага след приемането на бюджета за догодина.

Миналата седмица шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов съобщи, че това ще стане на 10 ноември.

Лидерите на управляващата коалиция се разбраха да формират екип от юристи в парламента, който да изготви промени за отпадане на давността за престъпленията при приватизационните сделки. Идеята за това лансира още през уикенда премиерът Бойко Борисов.

Политическият съвет обсъдил и бюджета, а също и законодателни промени, свързани с подобряване на туристическото обслужване и гарантирането на спокойствието на туристите.

Изменения ще бъдат предложени в Закона за устройството на Черноморското крайбрежие, Единната система за туристическа информация, както и текстове, с които да се ограничат нивата на шума в зимните и летните курорти.

Разгледани били и предложения, свързани с преместваемите обекти по плажовете.

Политическият съвет на коалицията отчете, че реализирането на 4-годишната управленската програма на правителството за първите 6 месеца се изпълнява в срок, се казва в съобщението на правителството.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
на снмката - вляво Тримата Мускетарисрещу тях - Д'Артанян и Кардиналът .
29
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до номер 9Интересно как така Станишев , Нинова и т.н. станаха милионери. Сигурно те купонясват на бит пазара. Абе това БКП-БСП сте много зле , просто ви трябва лекар .
28
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сигурно пак са намерили някоя като Деса голмата Дуловска уста на някое кръстовище.
27
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Премиерът Бойко Борисов обяви, че вече е решил кой да е новият здравен министър, но не каза на коя отбивка на магистралата го е намерил.
26
3
 
24
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 6 години
"Видяха се и се разбраха: Властта е стабилна, здравен министър ще е..."...наш човек, с кого да делкаме източеното от НЗОК и обществените поръчки. По традиция първата задача на новият министър ще е да привика всички директори на болници с куфарчета в ръка, да проверят съвместимостта си. (несъвместимите получават ревизия).
25
31
 
4
 
! Отговори
Професор преди 6 години
Мачкай Бойко комунистите!
24
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам каква е програмата на това правителство, но основно се тръби за това европредседателство. 7 месеца се подготвят за следващите 6. А после още толкова ще отчитат какво са свършили по време на председателството. И така 2 години 0-ви действия в каквато и да е посока. Егати!
23
7
 
8
 
! Отговори
до номер 9 преди 6 години
Алоооо, промития мозък със стихчето! Ако беше за България нямаше да гласуваш за тази ..... ! Заради такива като теб Боленчо си купонясва в най-скъпия хотел във Франция, а ти си гризкай ноктите и дерзай! Ще се радвам да ми разясниш, с какво тези ш....и и наглеци допринесаха за родината ни!
22
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Престанете да пишете "Оставка",че вече ме дразните.Оставка се иска под прозорците на властта,а не пред компютъра.Никой в България не си подава оставката доброволно.Разберете го най-после и престанете да пишете глупости.
21
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Куче влачи суджуче!На чужд тумбак и 100 суджука са малко.Не пожелавай суджука на ближния си.Свинье гледа балък, юнак *** суджук.На бизнесмена сполука, на политика суджука.Голям суджук, железни врати отваря.Бог помага ама суджук не доставя.Като ти кажат дар ес салаам, отвърни дар е суджук.Да би мирно седяло, суджук не би видяло.Пожелаеш ли чуждия суджук, ще отрежат твоя.Не ще да се цапа, *** иска суджук да ***.Навързани като свински суджуци.Голям суджук ***, голяма дума не казвай,Суджук ми дай, суджук ми дай и повече не ме търси..
20
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лесно забременява,но трудно износва мандат.Кой той?
19
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако нещо функционира с ОМРАЗА, това е ГЕРБ. Толкова много пари за ПИАРКИ, за пропаганда ,за тролене. На ГЕРБ кройката е такава.... Дори и трима души да останат в България , ще има 5 телевизии , 10 сайта и не знам колко журналистки за да обяснят ,че това положение на България се дължи на климата, комунизма. След границата много неща ще стават "национални стратегически обекти" . Какво председателство на ЕК топли обикновения българин. Напротив сега е време да се каже че това няма нищо общо с Европейска държава. Това е държава на победилият МАФИОТИЗЪМ.
18
2
 
14
 
! Отговори
DAWE преди 6 години
патриотиките източват клинините пътеки ..
17
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гербаджиите много ги е страх да не ги свалят от власт. Един път ги свалиха и започнаха разследвания срещу ББ и ЦЦ. И това прокуратурата начело с Цацата. А ако беше друг гл. прокурор? Хората направиха преврат, за да свалят компрометирания Орех и делата срещу ръководителите на ГЕРБ спряха. Сега същия Цецо обикаля из студиата и ни учи на морал и държавност. Повечето им министри, в кабинетите досега, са или некомпетентни или корумпирани или и двете. Иначе Нинова нямало право да говори за корупция, а ЦЦ и ББ са света вода и имат пълното право да кажат, че корупция изобщо няма. Да питам онези прот
16
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един от Банкя пълни своята копанка.С голям и сит търбухза чуждите неволиот статуя по-глух !!!
15
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано, дано, дано до всяко добро същество застане поне още едно .....Тогава, тогава предвиждам такъв живот, че само си викам ДАНО! А те милите същества ни се ...... от любов към РОД И РОДИНА
14
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо "Докторските Дисертации" на Б. Борисов и Ц. Цветанов не са достъпни в итернет?Какви научни теории са ползвани в тези документи, каква е научната стойност на дисертациите, двамата плагиатствали ли са при написването им?Кога Борисов и Цветанов ще се явят на елементарен тест за интелигентност организиран от международната организация MENSA?
13
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОСТАВКА, суджуци крадливи !Крайно време е да ви изринем и да върнете откраднатите милиарди !Шайка престъпници !
12
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Властта е стабилна...".Ооооо,да!Много стабилна!Особено тия на снимката са мнооооого финансово стабилни.Как да не им завиди човек на стабилитета.
11
1
 
15
 
! Отговори
Чиновник преди 6 години
Простолюдието, понеже нивото ви е такова, затова винаги си избирате да ви управляват такива като вас- алчни, крадливи и нагли. Това е нормално, но не е нормално да ги плюете, при положение, че сте същите като тях.