Депутат: 80% от българите са дебилни, не могат да се подписват!

Иво Христов по повод заявеното от Москва за спасяването на българските евреи
Обновена: 8 ное 2017 07:01 | 8 ное 2017 07:00, Елка Василева
298

"80% от населението са дебилни и не могат вече да се подписват", заяви депутатът от БСП за България професор Иво Христов, който коментира още: "Когато имаш един оскотял, необразован и примирен народ, манипулацията става много лесна".

Още по темата

Думите на Христов са по повод заявеното миналата седмица от говорителя на руското външно министерство Мария Захариева за спасяването на българските евреи, че това е станало благодарение на Съветската армия.

Във видео от събитие в Раднево през уикенда Христов обяснява, че акцентът в изявлението на Захарова е посегателството срещу паметниците на Съветската армия у нас.

"Казва, че ако не беше съветската армия, 50 000 български евреи щяха да бъдат депортирани". "Някой съмнява ли се, че щеше да стане така… Или тук ще кажем "Йок!", "Не", на Гьоринг и на Хитлер?", пита Христов.

Записът вече е свален от профила на Иво Христов, но остава в Youtube. (Цитираните думи на Христов са към 15-ата минута).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


298
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
2
 
21
 
! Отговори
Мнение преди 6 години
Кое от казаното не е вярно.....Че ако не нацистите бяха взели превес евреите нямаше да заминат в камерите ......а ? За неграмотноста на хората няма да говоря. Биг Брадър.....и другите шоута са достатъчен атестат за идотията и неграмотноста на хората.
53
2
 
11
 
! Отговори
Циник до преди 6 години
КонстантиновЦитат: "неУспорим...магданоС...." колега В случаи като твоя...червенокаскетника е прав!Очите ме болят, когато чета някой от коментарите!
52
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 49Ами .....си, в три реда си направил толкова много правописни грешки, ти даже сам не знаеш, че си ги направил
51
7
 
20
 
! Отговори
Топ-експерт преди 6 години
до 45 Какво да кажем за българина, който на гладка магистрала закъсва при 5 см сняг и какво да кажем за руснакa нагоре към Сочи и Сибир ? При 1 метър сняг минава снегорина и транспорта не спира. Ами определението за българина е *** не само не може да се подпише ами не може и да кара. Чичо Сам ви превърна в нация чалгари едно време москвичите и ладите как движеха нон-стоп без магистрали ?
50
8
 
5
 
! Отговори
Св Ястреб Османлията преди 6 години
До Анонимен 49Ами ти си живото доказателство бе чоджуум, че и професорът, както и аз сме прави!толко, недопостимо, улигофрени ... пък да не говорим за граматика и пунктуация! Трагедия майна, трагедия от библейска пропорция!!
49
3
 
19
 
! Отговори
до 45 преди 6 години
Това че в Русия има по-малко магистрали, отколкото в Тиквостан, Боко Суджука ли ти го каза или Санираната му Талпа ?Това, което си написал, доказва още веднъж колко прав е проф.Христов.
48
7
 
5
 
! Отговори
Стига глупости! преди 6 години
Няма невинни в опростяването!Именно онзи, за който той говори, че е "въздигнал" СССР взе цветята на България. Постъпка ги, изкорени ги, уби ги.Сега трябва да ги засадим отново. Засаждането е действие, а не говорене.Стига плямпа, Иво! Знаем какво представляват хората у нас. Хайде да се променим.
47
6
 
20
 
! Отговори
Tangra преди 6 години
Един от най свестните хора в парламента! Много боли истината. Народа е мноого оскотял, даже хора уж средна класа са оскотели и в главата са им апартамента вилата и задължително детето на запад.
46
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За жалост е прав.
45
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
затова въртоглавите са все в парламента. Крадат ги и пак гласуват за тях!
44
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко сме умни толко! Тоя си повярва, че е някакъв голям капацитет и едвам успя да се набута в някоя партия! ТАКОВА ИЗКАЗВАНЕ Е НЕДОПОСТИМО! Нямат респект от народа, имат ни за улигофрени ! МНОГО ЛОШО!
43
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тизи е типичен продажен русофил.
42
15
 
7
 
! Отговори
Един от масовката преди 6 години
Почнаха да го клепат с кал и тоз човечец... Нищо... Ще отминат и тези времена... и други хора ще дойдат...
41
12
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Професора е много прав, дори е твърде щадящ в изказванията си...
40
30
 
17
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Ако българите са дебилни, какво да кажем за руснаците, притежаващи огромни природни богатства а имат по-малко км магистрали от България. Не българите а руснаците се изселват от Русия и заселват в България и Иво Христов е резултат от тази руска миграция към България. Полуфиналът Христов няма морално право да обижда народа, който го е приютил. Ако не е доволен, да се върне Русия.
39
17
 
18
 
! Отговори
Св Ястреб Османлията преди 6 години
Аз от години повтарям че българите са разхищение на органичен материал, от който дори тор за дива ливада не става! Сега почнаха и професерите да ми пригласят. Трябва за светец да ме обявите и паметник да ми издигнете!
38
18
 
12
 
! Отговори
СатаНАТО преди 6 години
Иво Христов именно е един оскотял полуруски д'ебил...Толкова злоба към целия български народ и всичко българско може да има само у мелезите от руска *** и български ***.
37
3
 
28
 
! Отговори
fffff преди 6 години
Към 95 % са ........в България .И се вижда всеки ден ,че е така .В държавната администрация са 99% ТОТАЛНИ НЕГРАМОТНИЦИ И НЕФЕЛНИЦИ С ОГРОМНО ЕГО и без грам мозък .
36
14
 
14
 
! Отговори
Иво преди 6 години
Ех... Иво, защо се срамиш да се наречеш дебилен!Човечецът овреме установи, че за да е популярен трябва да е по медиите, а медиите ти дават трибуна ако имаш да кажеш нещо ново... Пилето шарено няма какво ново да каже и говори катастрофично-скандално. Браво, Иво! И твоята звездичка за кратко изгря на небосклона в дебилните глави на бай ***.Момчето сега е у парламента, получава още една заплата... Дюшеш е така и след заплатката от ПУ.Ура! Да живее вечната рубладжийска дружба!
35
4
 
31
 
! Отговори
е преди 6 години
Жоржи Ганчев беше казал: "Българите са малък, но *** народ"...Е?