БСП води държавата до фалит, ГЕРБ – до просперитет!

Гърневски припомни, че към таза дата е бил обявен фалитът на държавата
Обновена: 10 ное 2017 12:23 | 10 ное 2017 12:21, Камелия Цветанова
129
БСП води държавата до фалит, ГЕРБ – до просперитет!
Снимка: БНР

БСП водели държавата до фалит, а ГЕРБ до просперитет. Това беше основният извод от декларация от името на депутатите на Бойко Борисов за 10 ноември, прочетена от Спас Гърневски.

"Днес се навършват 28 години от историческото превъплъщение на БКП в социалистическа, от основното й идеологическо клише - против фашизма и капитализма, когато пребоядисаните комунисти се обвиха за антифашисти", посочи той.

Гърневски припомни, че към таза дата вече е бил обявен фалитът на държавата, а огромни суми са били изнесени извън страната с външнотърговските ни дружества.

"След това дойде периодът на червените куфарчета, правителството "Беров" ще се запомни като правителството на мафията, а ако днес се види списъкът на кредитните милионери, ще стане ясно, че всички са или от бившата номенклатура, или агенти на ДС, над 90 на сто от днешните едри капиталисти са наследници на бившите борци против фашизма и комунизма", отсече той.

Гърневски допълни, че когато БСП и ДПС управляват - държавата фалира.

"ГЕРБ наследи една съсипана държава, а сега правителството ще изпълни всички обещания, които даде и като направи това няма как след правителство 1, 2 и 3 няма как да не последва 4, 5 и 6", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
16
 
! Отговори
До Нашенски безумия преди 6 години
Брат прецакал си се, ако беше активен борец щеше да имаш големи привилегии. А ако можеше да се пребоядисаш след това в синьо, като наш Спас, можеше сега и депутатин да си.
36
3
 
18
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 6 години
Сега за да не лъже правителството на България че сме много добре и външния ни дълг е нисък напишете в Чичо гугъл: global fire power 2017 rank Излиза американски сайт данните в него са от ЦРУ като българия е на 67 място по военна сила в света. По интересно е че там има и външния ни дълг - External debth в момента над 42 милиарда долара. За сравнение при Бай Тошо беше 10 милиарда. Има и други интересни неща. Американците са стриктни и описват всичко в детайли!
35
0
 
12
 
! Отговори
До 35 преди 6 години
А междувременно е бил и МуТ*ра, нали?
34
19
 
5
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Заработвайте копейками, че не се знае до кога! А Баце никога не е бил член на БКП, бил е за малко охранител на Живков след '89. Предвижда се заем за ПОГАСЯВАНЕ на стар такъв.
33
1
 
10
 
! Отговори
Нашенски безумия преди 6 години
През 1980 г. така наречените АБПФК (активните борци) са 240 000, а през следващите години, чак до 1989 г. продължават да утвърждават още и още носители на това звание.Какви привилегии е носило това, потърсете информация в мрежата!Ще ви припомня само това, че взимаха парични добавки и към заплатите, и към пенсиите си, пенсионираха се в по-ранна възраст с по-малък трудов стаж в сравнение с останалите хора, картите им за почивка и за градски транспорт бяха безплатни, децата им с привилегии и т.н.
32
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако хората без акъл имаха поне срам! Такива трубадури като Гърневски са дебелооки хамелеони! "Винаги със таз, която е на власт"!
31
0
 
9
 
! Отговори
Какви бивши борци преди 6 години
против комунизма, бе журналисти?? Капитализма ли имахте предвид? Те така се именуваха - активни борци против фашизма и капитализма.Има документи, доказващи, че комунистите преди 09.09.1944 в България са билиоколо 3 000. Техни деца и внуци, настанени в Института за исторически изследвания при БАН услужлива броят по някакъв техен начин и изкарват, че уж са били 19 000 тези комунисти (ама ниц де!). През 1980 г. обаче официално бяха изнесени данни, че така наречените активни борци са 240 000 !!!
30
1
 
27
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 6 години
ГЕП е колониална партия създадена в Германия от фондация Ханс Зейдел обслужваща чужди интереси и предаващи българския!
29
0
 
5
 
! Отговори
nemam nervi преди 6 години
съжалявам пропуснах една нула
28
4
 
23
 
! Отговори
nemam nervi преди 6 години
няма как след правителство 1, 2 и 3 няма как да не последват 4, 5 и 60000 българи да емигрират
27
6
 
34
 
! Отговори
Гунчо преди 6 години
Ако аз взимам 16 милиарда заем всяка година и при мен държавата ще просперира ама после вашите и правнуци ще го плащат...Капиши!
26
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Със сегашните политици независимо от коя партия са няма да се оправим никога. Трябва МЕТЛА за всички и да дойдат нови хора които не са обвързани нито със старите структури нито с НПО нито с чужди държави. И да не бъдат по възрастни от 35 години! Само тогава ще има бъдеще за БЪлгария!
25
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А ама тоя не е ли в затвора бе? Гърнето не се ли счупи? Евахте у дръжавата щом и гърнетата започнаа да дават акъл! Докато не запее калашника от таа коченка държава нема да стане!
24
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България икономическия тигър на Балканите!Премиера новият Адам Смит!Бандата на шаро ,най забавните кумици !
23
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ХА СЕДЕРАСТИНА ГЪРНЕВСКИ СТАНАЛ СУДЖУК ЕДИН Д**БИЛ ИЗБРАН ОТ Д**ИЛИ ЗА ДЕПУТАТИН
22
0
 
24
 
! Отговори
Цербер преди 6 години
Ама от Герб са уцелили кои да прочете декларацията. Умее ги Спас Гърневски тези работи. Вижте какво пише през 80 те за рождения ден на партииния секретар.Другарю Шопов, дните на Вашия празник съвпадат с навечерието на един разлистен исторически Април, в който социалистическата ни родина ще очертае магистралата на своето бъдеще от трибуната на конгресната зала
21
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И БСП и Герб трябва да бъдат разстреляни от нов Народен съд!
20
2
 
23
 
! Отговори
То6 преди 6 години
Спасчо, фурнаджио, оти не се скриеш и не си папкаш. Но щом в герб има такива като тебе, някои ще се упраят....
19
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Найстиона в България е пълно с *** ,ако нямаше такива как този доказан мошеник и крадец който като кмет на нашия град Пловдив се прочу с кражбите и далаверите си гражданите на Пловдив мубихме шута и го пратихме на политическото бунище и вместо същия Гърневски сега да трие затворническите нар в килията взели ,че *** го избрали за дУпетатин.
18
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи във бюджета има излишък със който пенсиите да се покачат както обещахте ?