Сидеров за 10 ноември: Да слушаме по-малко чужди посланици

Лидерът на "Атака" настоя за обективен анализ на прехода
10 ное 2017 11:15,
49
Сидеров за 10 ноември: Да слушаме по-малко чужди посланици
Волен Сидеров. Снимка: БТА

Председателят на ПГ на "Обединени патриоти" Волен Сидеров си спомни за социализма, за 10 ноември и настоя да бъде направен обективен анализ на прехода.

По думите му е имало добри неща по време на социализма - добра здравна система, добро образование.

"Нямаше свобода на словото, нямаше политически плурализъм, хората не можеха да пътуват. Но сега тези свободи са свързани с финансовите възможности на народа. Повечето хора нямат финансовата възможност да използват тази свобода. Така че пълно щастие няма. Ние трябваше да направим анализа какво се случи за тези 28 г.", настоя Сидеров.

"След 10 ноември започна да се говори за демонтаж на тоталитарната система. Така я демонтирахме, че тя се срути и затрупа всички", коментира още лидерът на "Атака".

По думите му на 10 ноември властта е била свалена под външен натиск, както и сега "чужди посланици ни казват какво да правим, карат ни се от телевизионния екран и идват да ни кажат кой енергиен проект да правим или не".

"Не трябва да слушаме толкова много тези чужди посланици. Това е и ролята на патриотите - да влияем в посоката да бъдем по-самостоятелни в нашето мислене", обясни лидерът на "Атака".

Той допълни и че управляващата коалиция е взела решението да направи ревизия на приватизацията, тъй като в обществото тя е останала като престъпление, което няма наказание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: Волен Сидеров10 ноември
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Волене, дай пример, като престанеш да слушаш руския посланик...
7
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Toзи преди година наричаше Бойко "най-опасната мутра в България" а сега работи за него. Ей това е да си патреот. А оня друг патреот със султанските черти не се ли изказа?
6
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тия само името им патриоти. Иначе стопроцентови предатели и сребролюбци.Продадахо са на Суджука за 30 сребърника. И тоя, и оня бургаския черкезин и Шкембе войводата, македонецот от Русиье.
5
10
 
6
 
! Отговори
Товариш преди 6 години
Всички освен руските посланици, тях ги слушаме като за мантра, над 80години вече....
4
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съжалявам, Златка Бяла. Няма как да си русофил и български патриот едновременно.
3
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някакъв българомразещ русофил които вее руски знамена на митингите говори как не трябвало да слушаме "чужди" посланици и как да бъдем "патриоти". Смях.
2
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя не беше ли леката жена на Боко Мутрата.И защо преди всички журналисти го наричаха Златния пръст, а сега пълна тишина.След като пак се Златен пръст, ама може би вече на правилните крадци.
1
11
 
10
 
! Отговори
Волен Луфтханзата преди 6 години
Освен руския посланик. Него слушаме ритуално.