Хората търсят алтернатива! А на резервната скамейка... Слави

Червеният електорат търси алтернатива в ГЕРБ, синият – в БСП
Обновена: 15 ное 2017 14:47 | 15 ное 2017 11:45,
152

"ГЕРБ с времето губят своите избиратели и поддръжници в обществото, защото скандалите във властта се трупат и хората започват да мислят за алтернативна опция на управляващите и БСП. В същото време на резервната скамейка седи Слави Трифонов и чака", коментира политологът Първан Симеонов пред Bulgaria ON AIR.

Според него Трифонов вече се готви за избори, защото събира автобиографии на хора, а освен това голяма роля за влизането му в политиката ще изиграе успешният референдум, който се хареса много на хората.

Още по темата

"Червеният електорат вижда, че единственият алтернативен вариант е ГЕРБ, а синият - БСП. Това се случва на всеки няколко години, когато се натрупат скандали в определената партия", коментира още той.

Симеонов отбеляза, че повечето партии, участвали и грабили от приватизацията, вече почти не участват в политиката и никой няма да бъде наказан за кражбите.

"Всяка една власт се изхабява и българинът се надява, че следващият ще е по-добър, но това не се случва", твърди анализаторът.

По думите на политолога октомври месец е бил много тежък за правителството, защото управляващите били разтърсвани от множество скандали, а държавата се раздира от протести на някои социални групи и точно това ще оттегли доверието от кабинета "Борисов".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що бе? Нека доведе нови лица(експерти). Не ви ли писна да ви управляват едни и същи крадци без срам. Слави може да е чалгар, но изглежда добър човек и личи че му е тъжно за народа и калпавото управляние което получаваме.
19
13
 
14
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Всъщност една медийна К. като Трифонов може да е алтернатива само на магистрална К., но дори магистралните К. са по-принципни от него.Поради каква причина Първан Симеонов не споменава "Да България" и ДСБ ? Реално само те са политическа алтернатива на БСП+ГЕРБ+ДПС=БКП-ДС.Другата алтернатива е тотална "смяна на кръвта" в парламента.
18
3
 
5
 
! Отговори
туф преди 6 години
До ЕврейЕ, затова половин свят ви мрази.
17
1
 
13
 
! Отговори
цирк преди 6 години
Никакъв електорат не вижда алтернатива в лицата от ОПГ Преход. Такава виждат само хранените журналетки и цоциолози. Електората вижда, че няма алтернатива, защото такава не бива допускана на сцената. Най-сигурният начин да бъдеш смачкан в (пост)тоталитарната ни държава е да покажеш качества, свободомислие и да не си закачен за някое от пипалата доносници, ръководени централно. Всички, които са получили блага от властта през годините, са в кюпа. Каквато и роля да ви разиграват.
16
5
 
14
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
До KONSTANTINOWда, Пиночет действаше в Чили, но тук НЯМАМЕ късмет с истински военен режим !!
15
5
 
14
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
Сам човек промяна не може да извърши. Освен това, не е достатъчно само да искаш да променяш, трябва и да знаеш как това може да стане! Дори и да иска Слави не може да е носител на промяната, а досежно знанията му съм много скептичен! Аз лично не съм гласувал повече от 10 години и не виждам някого/нещо, за когото/което да гласувам.....
14
10
 
20
 
! Отговори
Р преди 6 години
Стига лъжи,Слави е същия като Сидеров!После ще заиграе с Бойко!
13
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя не му ли окапа носа бе, вече и за певец на някоя селска сватба не става и се завря у политиката.
12
24
 
9
 
! Отговори
Еврей преди 6 години
Слави премиер а може би и цар ще глсувам за него и повярвайте ми ние евреите знаем какво правим във отличие от повечето българи за съжаление
11
4
 
34
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Мафията е по-силна от държавата !Само военен режим и ликвидиране на крадците !!
10
16
 
11
 
! Отговори
Край преди 6 години
Слави прави голяма грешка да заиграе по правилата писани от "политическата класа". Така нищо няма да промени. Единствено мажоритарни избори в два тура могат да сменят системата. Обаче народа или не го разбира или няма енергия за революции или е свикнал да си яде кебапчета от пилеешки клюнове и бира от найлонови шишета. Или и трите по-малко.
9
11
 
29
 
! Отговори
Келеш преди 6 години
Слави не е алтернатива, а част от сегашното статукво! Колко години е по телевизията, а само затвърждаваше статуквото.
8
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави чалгата е агент на Тиквата, остана и некоя порно звезда да лъсне опозиция.
7
17
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бе докога ще ни занимавате с този изчерпан духовно бивш шоумен бе?Признавам го за шоумен, да, до един момент беше забавен, после взе да омръзва, но сега продължава да търси нови и нови изяви и признание, при положение че отдавна вече стана скучен и малко хора се интересуват от него.Не казвам нищо лошо за него. Така беше и със шоуто "Клуб НЛО". Обаче свършиха, и Мамалев беше честен да си признае в ефир, че като няма какво повече да даде на публиката по-добре е да се скрие. Скрий се бе, Слави!
6
15
 
31
 
! Отговори
Хитър Петър преди 6 години
Каква алтернатива е Слави? Махнете го този шоумен, само приказва глупости! Едно е да водиш шоу, друго е да управляваш държава.
5
4
 
15
 
! Отговори
Край преди 6 години
Без смяна на избирателната система можете да гласувате колко си щете - нищо не избирате - резултата ще си все същия. Може да не е ББорисов - ще е Мойко Морисов или Славка Калчева но нищо няма да се промени.
4
4
 
17
 
! Отговори
елвис преди 6 години
ако слави стане веган, ще има поне 3ма за партията...
3
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Единствените свестни критици на Тиквата бяха патриотите той ги взе със себе си да ги окепази. Тиквата ще падне лошо, когато и патриотите се усетят.
2
9
 
38
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Слави - АлтернативаБСП - АлтернативаХептен сте изплющяли в България!Хептен!
1
1
 
11
 
! Отговори
до 1 преди 6 години
Нещо бъркаш, колега, тази телевизия не е на Цветан Василев... Иначе, да - глупости на търкалета от дежурните "експерти".