Борисов изпрати линейки от София за ранените край Микре

Здравният министър Кирил Ананиев пътува към мястото на ПТП-то
Обновена: 17 ное 2017 16:19 | 17 ное 2017 16:10, Веселина Йорданова
228
Борисов изпрати линейки от София за ранените край Микре
Снимка: БТА, архив

Четири реаномобилa от ВМА и болница Лозенец са изпратени към мястото на тежката катастрофа край с. Микре по разпореждане на премиера Бойко Борисов.

Още по темата
До този момент данните са за 7 загинали и 21 ранени при сблъсък между пътнически микробус и товарен камион, съобщиха от правителствената информационна служба.

Министърът на здравеопазването Кирил Ананиев също пътува към мястото на инцидента. Осигурени са допълнителни консумативи за болницата в Ловеч, където са настанени пострадалите.

В момента се извършват прегледи на ранените и болниците от Плевен, София и Велико Търново имат готовност да ги приемат при необходимост.

Министър-председателят е разпоредил Министерството на транспорта да извърши пълна проверка на микробуса, участник в катастрофата. Екип на ИА "Автомобилна администрация" вече е на мястото на инцидента. Ще бъде проверена и фирмата превозвач "ВИ-ЕМ" ЕООД, съобщиха от транспортното министерство.

На мястото на катастрофата са областният управител на Ловеч Георги Терзийски, представители на Пътна полиция, пожарна безопасност.

МВР, МЗ и МТИТС са в непрекъсната координация и работят по случая.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Странен е парадокса ,който включва сатаниски упреци към запада и издигане в култ Русия,порицава се прозападната политика на Борисов,а в същото време същите тези хора искат да живеят по западен стереотип.Карат западни автомобили,използват западна бяла и черна техника,децата им ( на Корнелия Нинова синът й учи и живее в САЩ ) искат в престижни западни университети.Носят маркови западни дрехи.Работят в западни компании тук.Това,че стандарта е нисък е причинно-следствено обстоятелство от 1945год.
114
0
 
15
 
! Отговори
до 113 преди 6 години
Ами, така е! Не си ли забелязал, че подчинените му плебеи от Герби коалиционните метреси с малки изключения за които не мога да се сетя, преди да кажат нещо не мислят какво е редно и законно, а първо в големите им глави проблясва ужасяващата мисъл какво ще каже и как ще ги оцени господин Борисов.Ето, оня ден Главчев бе толкова ужасен, че предпочете да се метне на амбразурата и да се самоубие, но да не рискува г-н Борисов да му се скара после.
113
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Суджук Паша за пореден път потроши ***.След като зорлем унищожиха здравеопазването, сега тръгнал да праща линейки....Готов е и майка си да продаде, само и само да не му падне....рейтинга.
112
0
 
24
 
! Отговори
нещо не е ясно преди 6 години
Значи ли, че ако премиер на дадена страна не даде лично нареждане за линейка, тогава тя няма да отиде на птп.Това някаква реклама на Борисов ли е или положението е толкова трагично, че зада се задвижи спешната помощ трябва намеса от най високо ниво. пп. в столицата се чака за линейка средно около и над час. къде в Ес го има това? Никъде!
111
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ким Чен направо заляга от завист!
110
0
 
19
 
! Отговори
Куна преди 6 години
Нищо друго няма да ви кажа! Постарайте се да избирате умни хора да управляват.Простият човек може да твори изключително простотии. Умният може да не разбира от всичко както самодоволния глупендър, но бързо ще разбере проблема, ще чуе експерти и ще вземе умно решение. А сега ще имаме ето такива поредни изцепки.
109
1
 
33
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 6 години
БОРИСОВ ПРАТИЛ, ДАЛ, ПОСТРОИЛ, ИЗМИСЛИЛ, РЪКОВОДИЛ, ОТКРИЛ, ПЛАТИЛ И ОЩЕ И ОЩЕ! ДОКОГА ТАКЪВ КУЛТ КЪМ ЕДИН НИСКОИНТЕЛИГЕНТЕН ЕКЗЕМПЛЯР?! ХОРА ЗАЩО НЕ СИ ОТВОРИТЕ ОЧИТЕ И ДА ВИДИТЕ ИСТИНАТА? НЯМА ПО-НЕПОДХОДЯЩ ЧОВЕК И В БЛИЗКАТА И В ДАЛЕЧНАТА НИ ИСТОРИЯ, КОЙТО ДА ЗАЕМА ПОСТА НА ПРЕМИЕР В СТРАНАТА НИ !!!
108
0
 
26
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 6 години
А някои в тази държава още говорят за култ към личността на минали партийни величия. Могат ли същите тези хора да ви кажат какво е това, което става около бащицата Боко. Борисов откри нова отсечка, направи проверка на границата, на пострадалите от наводненията, Борисов изпрати правителствения самолет, изпрати линейки, изпрати хеликоптер, отряза лентичката и т. н. и т. н. Ами след като само той работи в тази държава, като върши всичко сам, защо му е тогава министерски съвет с излишни министри.
107
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво цвъкате минуси на 107 бе,мърш,и негодни ?! Нали ако някое правителство беше сполучливо досега,в момента изобщо нямаше да има ГЕРБ,а народа щеше да си го преизбира .ГЕРБ се роди заради некадърността и кражбите на предшествениците си,и направи НАЙ -много за България от всички взети заедно до сега !Или искате и Слави Трифонов да се пробва ?
106
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Онези край Ямбол имаха късмет Бог да мине край тях в мига на произшествието!
105
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някакви си работници, при това може би всичките комунисти.Важното е, че Григор бие и прославя България.
104
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази сутрин мина буклукчийската кола и изхвърли кофите с отпадъци пред дома ми! Благодарим ти, Пемиерю!
103
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди малко по новините тържествено обявиха, че Премиерът е разпоредил да бъде извършена проверка дали превозното средство е било изправно преди катастрофата.Браво! Иначе никой нямаше да се сети да извърши не проверка, а просто една техническа експертиза назначена от някакви никакви разследващи органи.Добре, че е премиерът за Всичко в тази даржава!
102
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво реално направиха другите,които ни управляваха !?НДСВ ,тройната коалиция,БСП....НДСВ напълни черноморието със собствени хотелчета ( закона за заменките )БСП и Жан Виденов - хиперинфлация и изнесоха житото..Тройната коалиция не я коментирам,защото да се коалираш с ДПС си е чиста държавна измама !Корнелия Нинова беше в СДС...Какво направиха тези за България ? Инфраструктора,социален подем....какво ?Или какво промениха към добро ?Сега ББ най-черната овца и мафиот,ама щото онея са деви
101
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имам чувството, че не говорим за човешки животи и за трагедията, ами само политически коментари за един човек ! Защо ? Какъв е смисъла ? Да се плюе по някой редовно без оглед хора ли загиват, бедствие ли става или каквото и да е друго нещо. Жалка работа !
100
3
 
20
 
! Отговори
българина преди 6 години
На 300 км от софия транзитните камиони се возят с жп а не като тука по пътищата. Половината камиони са транзит такава е статистиката,рушат пътища и убиват хора. А че борисов за ба хемус 3 мандата, са виновни ваичкинот северна България които гласуваха за него. Вземете заем иня постройте тази магистрала заедно с тунела под шипка. Опитай да минеш през швейцария с тир от край до край, на влака и това е
99
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само ГЕРБ.Бойко, Бойко, Бойко, Бойко.....
98
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БКП и Бай Тошо са виновни, за да ни се натресе Банквнския Бабуин. Какво му е търкал ушите, не знам, но е научил едно, гепиш ли властта, дава се само с бой. И ББ го е чул добре, набута навсякъде верни но прости, стил БКП, нали още пази Червената книжка, и сме в невероятен възход. Но възход на разрухата, корупцията която е прояла държавата като проказа, шурибаджанащината, и Простащината. За нея Р.Ралин писа, до кога във страната ни бащина, ще цари таз страшна простащина? И кой ни в натресе, Буби.
97
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега става и професор.В понеделник, 1 часа ще чете лекция в УНСС.Спец по всичко.Вундеркинг!
96
0
 
25
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
По-пу-ли-зъм !!!