Цветанов: БСП доказаха, че не могат да работят за хората

ГЕРБ ще изкара мандата си до докрай, увери той
Обновена: 19 ное 2017 13:49 | 19 ное 2017 13:24, Елка Василева
150
Цветанов: БСП доказаха, че не могат да работят за хората
Снимка: БТА

БСП са доказали, че не могат да работят за хората. Единственото, което правят, е да вредят на държавата и да я отклоняват от единствения възможен път пред нея - европейския. Това е заявил заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов, който е изнесъл лекция на тема "Обществено-политическата ситуация в страната" в рамките на Националния форум на Предприемачи ГЕРБ "За стабилна държава и развита икономика" в Боровец, съобщиха от партията.

Организатори на двудневната конференция, която започна вчера, са ГЕРБ, сдружение "Граждани за европейско развитие на България" и фондация "Ханс Зайдел".

Цветан Цветанов е подчертал, че от опозицията рушат държавността. Те ще продължат да оборват политиките ни с компромати и манипулации, а не с аргументи, е допълнил той.

Цветанов е бил категоричен, че ГЕРБ ще изкара мандата си до докрай.

Още по темата

Заместник-председателят на ГЕРБ е припомнил, че след президентските избори миналата година ГЕРБ и премиерът Борисов са взели тежкото и непопулярно решение да подадат оставка. Представяте ли си какво щеше да стане, ако бяхме останали на власт тогава - опозиционните сили щяха да се радикализират и стабилността на държавата в навечерието на европредседателството щеше да е под въпрос, е коментирал Цветанов и е отчел, че в крайна сметка е било взето правилното решение.

Преди два дни също взехме много тежко решение. Димитър Главчев подаде оставка като председател на Народното събрание. Искам да подчертая, че това бе негов личен акт, с който той доказа, че е отговорен политик, за когото егото не е по-важно от парламентаризма. Той, като всеки един нормален човек, се поддаде на емоциите си и допусна грешка. Делян Добрев също като него стана жертва на агресивния подход на опозицията, е казал Цветанов. Той е коментирал, че от ГЕРБ не са отказват от председателския пост в парламента, а просто сменят капитана си.

"Представяте ли си какво послание щяхме да отправим към европейските си партньори, ако следващата седмица председателят на ЕП Антонио Таяни беше говорил пред полупразна пленарна зала. С какви очи после можехме да кажем, че сме част от силна и обединена Европа", е попитал председателят на ПГ на ГЕРБ и е коментирал, че с избора на Цвета Караянчева за наследник на Главчев напрежението в парламента е било потушено и той е продължил нормално работата си.

Цветанов е поздравил предприемачите от ГЕРБ и ги е призовал да бъдат все така инициативни.

Ние можем да покажем реалните резултати от нашите политики, категоричен е бил той.

В момента има недостиг на квалифицирана работна ръка и затова приоритет на правителството на Бойко Борисов е образованието. Ние непрекъснато увеличаваме парите в сектора, защото можем да се го позволим благодарение на по-добрата събираемост и икономическия ръст, е уточнил Цветан Цветанов.

Каквото зависи от държавата, ще продължим да го правим, а именно - ремонт на пътищата, е казал той по повод на катастрофите. Искам обаче да помоля шофьорите - бъдете по-търпеливи и не подценявайте ситуацията, е призовал заместник-председателят на ГЕРБ.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
1
 
15
 
! Отговори
Бандит преди 6 години
Не е лесно да си умен
106
8
 
20
 
! Отговори
Избирател преди 6 години
Поредното отсвирване на големи политически фигури на ГЕРБ показва само безсилието на ГЕРБ да запуши миризливите усти на комунистите и показва как съвсем скоро ще бъдат подложени на преврат. Подадеш ли пръст на комунист,очаквай да ти отхапе цялата ръка! Народът е мъдър! Май много се оядоха в ГЕРБ и скоро ще са в калта.
105
6
 
31
 
! Отговори
Наглост преди 6 години
А вие какво доказахте, че може по-добре от тях да крадете?
104
7
 
34
 
! Отговори
Ха-ха преди 6 години
Национален форум Предприемачи ГЕРБ?! С други думи обръчите от фирми на ГЕРБ.И тая наглост под благосклонния поглед на Брюксел.
103
7
 
34
 
! Отговори
extremist преди 6 години
ЦВЪКО АПАРТАМЕНТА......СУДЖУК И БИРА
102
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цецоу,днес във Вълчи дол пак е убит човек-59 годишен мъж,с цел грабеж.От двама уискита...
101
5
 
40
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 6 години
А ГЕРБ ДОКАЗАХА, ЧЕ МОГАТ ДА КРАДАТ ОТ ХОРАТА !!!
100
6
 
37
 
! Отговори
гост преди 6 години
Цветанов ако си беше излежал мирно затвора вече да е преполовил годините. А сега хем ще си лежи присъдата, хем ще му се добави някоя друга година. Ще остарее в затвора. Няма да му се размине.
99
4
 
44
 
! Отговори
Мистър 80% преди 6 години
Тоя красавец на снимката защо не е в пандиза, след като беше осъден на ефективна присъда?Кой дава право на възпитаника от училището за бавноразвиващи се да дава оценки на останалите?Кога Мистър 80% ще премине един елементарен тест по интелигентност към международната организация MENSA?
98
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя на какъв се прави присвоил си е правото да дава оценки за другите защо не си погледне в собствената ***, че са затънали до гушата в л--на.
97
5
 
33
 
! Отговори
Мизерници преди 6 години
Много ти разбира главата! Вие си увеличавате заплатите със 100 - 200, а на хората подхвърляте по 5 - 10 лева. Освен това всяко свое прегрешение определяте като МОРАЛЕН АКТ. ББ си играе мачлета в работно време, вие кадрувате по страната и карате хората да ви хвалят, за да ги назначите на работа. Страхът, корупцията, лъжите и кражбите са ви начините на управление.
96
5
 
35
 
! Отговори
Цв.Цв. преди 6 години
Скоро не сте ме питали колко апартамента имам, иначе нямаше да ми викате Цецо шестака, а осмака.
95
5
 
40
 
! Отговори
су-джук преди 6 години
А вие доказахте, че освен за крадци за друго не ставате и работите усърдно против хората. Нинова ви отстрелва като стадо диви прасета
94
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ред ти е па ти се и пада
93
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цецо казва,че през 87-*** е почнал работа в мвр,но срамежливо не уточнява,защото работи в структура на ДС-7-МО,под наименование "Централно информационно организационно управление"Кой в ония години можеше да започне работа там?Питам и отговор не чакам.Затова не се правете на нещо друго,което няма как да сте.
92
2
 
29
 
! Отговори
БГ преди 6 години
*** Б Л И З К О
91
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да да да и ти си на мужка путин да данали
90
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А ГЕРБ да изброи поименно хората, за които работи - не са чак толкова много.
89
3
 
33
 
! Отговори
дадада преди 6 години
Този ще го отстреля БСП. Наред е. Дебнат го и го чакат за влезе в капана с двата крака. Въпрос на време е.
88
2
 
31
 
! Отговори
Тинев преди 6 години
До Цецо-крадецо с ШЕСТТЕ апартамента:Вие от ГЕРБ, тъй хубаво обаче ги ИЗРАБОТВАТЕ! М**ка Ви мошеническа.